Перейти до змісту

Украину надо избавить от "узкомыслящих" западных областей

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Толік, в 1 посиланні мова йшла про одвічних ворогів козаччини -турків, а не москалів, в 2-му - взагалі алегорія: "що-б було, якби наших мєнтів, та в Європу".     

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Популярні дні

Топ авторів теми

а прикол жанра в тому, що даний депутат нічого сам не придумував, він просто озвучив радикально-ліву думку значної частини східняків. Поїдьте на Схід, поспілкуйтесь з людьми в великих містах. Ви відразу зрозумієте, що не один Болдорєв нас називає "вузькорозвиненими рівня тварин"... Вот в цьому найбільша прикрість ситуації. Те, що подібна думка інтенсивно пробирається в маси :lopata:

Незнаю як ви, але Я не хочу жити в одній країні з такими виблюдками, які публічно і прямо ображають мою гідність а дуже часто ще й патріотичні почуття :angry2:

Тому, якщо кількість подібних заяв з уст високопосадовців і надалі зростатиме, якшо мою рідну мову і надалі будуть затискати і обмежувати інституційно, і тому подібне, - тоді я буду одним з перших за ідею створення (реінкарнації) ЗУНР ! :ok2:

Спочатку буде важко, але без цього ми ніколи не відірвемося від Росії і від її зверхнього ставлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Толік, в 1 посиланні мова йшла про одвічних ворогів козаччини -турків, а не москалів, в 2-му - взагалі алегорія: "що-б було, якби наших мєнтів, та в Європу".

тобто, про ляхів заперечень немає?:)а в другому посиланні декількома постами нижче є про вила в дупу. чи це не призведе до смерті і тому не рахується?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поступай так якби ти хотів, щоб поступали з тобою.

Толік, ти говориш про гуманізм до вбивць, тобто до людей які вже вчинили вбивство. Давай розберемось, яка позиція є більш загрозлива для суспільства, чи покарання вбивць, чи їх прощення. Врахуй, що в суспільстві без моралі морального осуду не може бути за визначенням.

врахуй, що система не може карати сама себе, бо не для того вона створювалась, щоб вносити смуту в свої ряди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какистократия

Для того, чтобы хотя бы приблизительно спрогнозировать будущее, нужно политическую доктрину «донецких» наложить на реально существующую социальную систему.

Эту систему можно охарактеризовать емким и звучным греческим словом «какистократия». По аналогии с аристократией – то есть, властью лучших, какистократия – это власть худших. Какистократия – это социальная система, порождаемая практикой украинцев. Поскольку каждый украинец считает всех прочих украинцев негодяями, с которыми «по другому нельзя», то в итоге, он и получает то, что хочет – политико-экономическая власть состоит из самых худших украинцев, тщательно отобранных в результате каждодневной селекции. Здесь важно понимать, что реальные социальные системы являются продуктом повседневных действий множества людей, а не их целей, замыслов или, тем более, деклараций. То есть, какистократы – люди, которые расположены на «вершине» нашего общества – являются продуктом нашей регулярной деятельности, тех критериев, которыми мы руководствуемся, когда делаем простой повседневный выбор.

Для нашей темы важнейшей чертой украинской какистократии является приоритетная роль статуса, как источника возможностей. Украинская мечта состоит в том, чтобы стать начальником. Начальник – это человек, поле возможностей которого зависит от его статуса. Понятно, что одним из источников статуса является государственная должность. Так называемая коррупция – неизбежное следствие такого положения дел.

Теперь легко увидеть, что команда Януковича в ее нынешнем виде является крайне неустойчивой переходной формой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви що блін з Дуба рухнули? яка на ... федералізація? ми і так ледь ледь відбиваємся від зовнішніх загроз а якщо ще й розділити нас то буде взагалі кирдик. А на рахунок Росії чи США то яхні найменші територіальні одиниці напевно як пів нашої україни. Моя думка така що потрібна революція, і жостка з повстанням застосуванням грубої сили, бо якщо буде на халяву, то ніхто не цінитиме її. От інше питання те що нажаль поки нема такої людини яку можна було б посадити в крісло президента(з власною чесною командою). Такщо любі браття й сестри в нашій державі складна ситуація а рятівника невидно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Врятувати Україну! Східні області України мають бути тимчасово виведені з її складу

Східна Україна є для держави непідйомним баластом, який утопить всю країну. Ідея соборності на сьогоднішній день, на жаль, не працює. Якщо ми не збережемо Україну у складі областей, де живе український народ, а не охлос, який не пам'ятає ні свого походження, ні своєї мови, ні своєї історії - ми втратимо все.

http://daily.lviv.ua/?newsid=26559

дна из лидеров Всеукраинского объединения "Свобода" Ирина Фарион заявила, что украинцы, говорящие на русском языке являются "дегенератами" и предложила сажать их в тюрьму.

Она полагает, что таких людей надо сажать в тюрьму хотя бы на полгода, как это, по ее словам, делают французы за применение англицизмов.

"У нас есть около 14% людей, которые считают, что их родной язык – русский", - сообщила Фарион. Как ей кажется, "это говорит о страшной мутации их сознания". "Это 5 миллионов украинцев-дегенератов и их нужно спасти" – уведомила политик.

Фарион уверена, что "тех, кто не владеет украинским языком, обязательно посадят".

http://ukranews.com/ru/news/ukraine/2010/06/07/20156

ну і? ми будемо орієнтуватися на маргіналів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цивілізовних країнах він би вже сидів за пропаганду сепаратиських ідей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, то або ти християнин і заповіді визнаєш, або, якщо ти їх вибірково визнаєш, хоча б Ісуса в дискусію не приплітай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ми не збережемо Україну у складі областей, де живе український народ, а не охлос, який не пам'ятає ні свого походження, ні своєї мови, ні своєї історії - ми втратимо все.

як вони матимуть свою історію, якщо там живе не корінний Український народ, при союзі більшу частину тих територій заселяли зеками які працювали у важких умовах(шахти і т.д.) А ті Українці які там живуть я можу відверто сказати що вони мають право себе називати справжніми Українцями більше ніж більша частина нас яка тут веде спори.

Фарион заявила, что украинцы, говорящие на русском языке являются "дегенератами" и предложила сажать их в тюрьму.

таким методо ми не те що нічого не досягнемо, а ще більше дискредитуємо себе.

Она полагает, что таких людей надо сажать в тюрьму хотя бы на полгода, как это, по ее словам, делают французы за применение англицизмов.

Фарион уверена, что "тех, кто не владеет украинским языком, обязательно посадят".

в цивілізованій державі за такі вислови вже в тюрму садять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От мені одне цікаво чому ще жодного такого умніка не посадили за сепаратизм, що при цій владі що при минулих. Но якщо при цій зрозуміло чого, то що мішало минулій владі зробити показовий суд над тими хто хоче розділити Укрїну, да і цій владі не мішало би по шапці надавати таким Болдирєввим за каламучення води, чи вони не розуміють до чого можуть призвести слова таких вискочок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і? ми будемо орієнтуватися на маргіналів?
і ти без маргіналів не можеш :g05:

Але слова народного депутата і активістки маргінальної партії - це нерівнозначна подія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вона депутат обласної ради, а не просто активістка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте поглямемо на поблему глобально. Що ми маємо? 2 радикалізованих частини суспільства: одна мріє про безкоштовні нари реставрацію СРСР і голосує за пахана, т. як сильна (читай нахабна), влада а Ахмєтка і вугільні барони - основні роботодавці. Друга - ненавидить совок, чекає 20 років на реформи, і десь в глибині душі підтримує традиційну українську вольницю (умовний центр, права-громадам). В нормальній цивільній країні ми б уже розпались, як Чехословаччина, але під^&*ри з Центру завжди будуть проти втрати 50% підконтрольних територій. 

Рецепт нібито простий - федералізація, та влада, принаймні теперішня, на це не піде, хоч федеральні лозунги (права-регіонам) і прописані в самій програмі брехунів  з ПР.

Їдемо далі. Зовнішньополітичні інтереси сусідів. 

Європі ми потрібні лише як відстійник для нелегалів, торгова площадка та транзитна зона. Бачити нас на рівних правах хочуть лише поляки, білш ніхто з ЄС кроків до зближення не робить (вдумайтесь, скільки бабла треба "закачати", щоб наприклад довести дороги до стандартів, накормивши ще при цьому всіх трутнів). 

Росія отримавши два чудових подарунки - Януковича та  повний карт-бланш від Обами тепер буде прагнути нас тихенько поглинути, але ось тут на заваді і стає Захід (крім Закарпаття, там свій інтерес)

Путін в особі Януковича буде плавно закручувати гайки, а от коли таки "зірве різьбу" - жди подій   :ninja:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я до чого веду-не оправдую пана з ПР, я до того, що судити по Болдирєву і Фаріон про цілі регіони не варто. ну і , відповідно, починати розмови в стилі" ах, раз вони про нас так, то развод", теж не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от будь ласка, беремо пересічного західноукраїнського вільного журналіста. він сходу ділить суспільство на дві частини- в одних регіонах живуть ісключітєльно "п*аси", а в других ісключітєльно д"Артаньяни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt низький тобі уклін від мене за правильне мислення. От наведу для вас приклад: держава (ваша сімя), Східна Україна (ваша жінка), Західна Україна(це ви), от ви посварились на тему хто більше грошей заробляє в сімї або не можете розподілити сімейні обов'язки, то ви одрзу подаєте на розвод, виганяєте оди одного з хати і т.д.? чи ви стараєтесь примиритись і якось мирно вирішити сімейний конфлікт?

Задумайтесь над цим, бо як кажуть

Ламать, не строить

Розвалити все дуже легко, а от потім коли голова остине і запрацюють мозги а не емоції може бути вже пізно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене йде розкачка, адже в нестабільності найлегше таке зробити.

А провокації це знову ж таки навязування тенденцій на короткострокову політику України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я до чого веду-не оправдую пана з ПР, я до того, що судити по Болдирєву і Фаріон про цілі регіони не варто. ну і , відповідно, починати розмови в стилі" ах, раз вони про нас так, то развод", теж не варто.

Наскільки мені відомо у Болдирєва "клініка" ще у важчій формі, ніж у Фаріон...

А взагалі таких тра тримати разом, в Чорнобильській зоні, але при цьому забороняти плодитись, бу будуть страшні мутанти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от будь ласка, беремо пересічного західноукраїнського вільного журналіста. він сходу ділить суспільство на дві частини- в одних регіонах живуть ісключітєльно "п*аси", а в других ісключітєльно д"Артаньяни.

Tolik_it, вибач, але ти за деревами лісу не бачиш. Я не хочу сказати, що серед жителів Сходу та Півдня - ісключітєльно всі  п*аси - це дурня. Я навіть купу статей приводив, писаних російською мовою і авторами яких є  журналісти що дивляться в обидва боки, за що і нахапав колись мінусів в "рєпу". 

Я не проти російської мови, хай собі говорять, аби державну знали і розуміли. Я  загалом навіть не проти якогось слов'янського союзу, але без путіноїдів.

Але "совки" - це страшна біда,  нелюблю цього слова, але якби Ющенко в 2005-му, маючи безпрецедентний кредит довіри провів ряд стрімких реформ (олігархам-платить в казну, спадок СРСР у вигляді кровососів і бюрократів - міліція, податкова, пожежна, тендерна палата, торгово-промислова палата, відомчі ліцензіянти, митники, 50% міністерств і відомств і т.п.р - розігнати і реформувати, липових пільговиків-чорнобильців-VIP-пенсіонерів - нафіг,  регіоналів - сепаратистів - в тюрягу, підрахуїв (всіх) - в тюрягу, решту з ПР - в тюрягу за кримінальними статтями, там в прокуратурі тонни справ)

Далі. Створити клімат для інвестицій, зробити так, щоб капітал було вигідно залишати  тут а не на Кіпрі, це робочі місця і сила країни. Підняти село, в нас-же грандіозне багатство - найкращі в світі чорноземи  стоять-бур'яніють  :angry2: П'явок-агрорейдерів-спекулянтів всяких - розігнати, потім жорстко зареглементувати законом. 

Думаю життя-б швидко покращилося реально :)

Куди-б тоді ділися совки? Правильно -ходили-б всі у вишиванках. І не зі страхУ, а від гордості за країну  Prapor2.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не хочу сказати, що серед жителів Сходу та Півдня - ісключітєльно всі п*аси

але з сентенції про необхідний поділ чомусь так получається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це тобі так здається. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може то всьо мулька для відволікання уваги від якихось цікавих економічних махінацій? ;)

що там зараз на часі здачі "братньому народу"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...