Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

буду збирати докупи таке залізо для ігор, ваша думка?

процесор - AMD Phenom™ II X4 945 (HDX945WFGMBOX) AM3, 3000MHz, 4000MHz, 8MB, 4 ядра, 45nm, 95W, BOX

мамка - Gigabyte GA-MA770T-UD3P (AM3, AMD700+SB710,DDR3-1333,6*SATA,PCI-Ex16,8ch,ATX)

відео - Asus PCI-Ex GeForce GTS 250 512 MB DDR3 (256bit) (740/2200) (DVI, VGA, HDMI) (ENGTS250 DK/DI/512MD3)

вінчестер - HDD 1000Gb, 7200, WD, 64M Buffer, Serial ATA3 Caviar GreenPower(WD10EARS)

опера - Kingston KVR1333D3N9/2G

Опубліковано
2gb?цього тобі точно не вистачить для ігор,а якшо щей 7 будеш ставити то точно.

відео - Asus PCI-Ex GeForce GTS 250 512 MB DDR3 (256bit) (740/2200) (DVI, VGA, HDMI) (ENGTS250 DK/DI/512MD3)-це теж...тобі може попасти грін,який монітор планується?

Опубліковано
2gb?цього тобі точно не вистачить для ігор,а якшо щей 7 будеш ставити то точно.

відео - Asus PCI-Ex GeForce GTS 250 512 MB DDR3 (256bit) (740/2200) (DVI, VGA, HDMI) (ENGTS250 DK/DI/512MD3)-це теж...тобі може попасти грін,який монітор планується?

нарахунок опери недописав трошки, таких дві буде

поки буде старенький монітор Lg fletron потім поставлю якийсь тфт

хочу почути про цю відеокарту конкретніше, нехочеться купляти кота в мішку

додатково таке запитання, який порадите БЖ під цю конфігурацію

Опубліковано

Тут подивись тести відеокарт.

БП краще взяти чуть запасом, десь на 500Вт вистачить. Хоча якщо планується у майбутньому апгрейд, то краще взяти більш потужний. А по фірмам, шо взяти не підкажу толком, єдине що не рекомендую брати це Gembird і Power Master оба люблять вийшовши з ладу утягувати за собою материнку, ну і інших клонів в такій же ціновій категорії.

А із непоганих зараз здається Чіфтеки і Термалтейки.

Опубліковано

если на винт будут инсталится игрушки - то крайне желательно покупать винт самсунг Spinpoint F3 терабайтник - у него наивысшая скорость чтения/записи и задержки норм .. очень тихий и довольно холодный винт

Опубліковано

Також буду збирати комп, також на AM3, але вимоги скромніші - інет,  дизайн, іноді іграшки на середніх настройках. 

Поки дивлюсь в сторону ASUS-ів (надійність за розумні гроші) на AMD 785-790 чіпсетах з технологією CrossFireX (доволі швидка Radeon HD 4XXX на борту, і можна доставляти відеокарти по мірі необхідності).  

Проц збираюся брати "стоковий" Athlon II X2 2500-3000, аби 7-ка не тормозила, потім поміняю. 

Опубліковано
БП краще взяти чуть запасом, десь на 500Вт вистачить.

512мб.маловато буде,до тогож зара таких відях роблять багато "green" версій,тобто Asus PCI-Ex GeForce GTS 250 512 MB DDR3 (256bit) (740/2200),тобі може попасти Asus PCI-Ex GeForce GTS 250 512 MB DDR2 або DDR3 (128-256bit) (650-700/1300-2000) як бачиш набагато відрізняється від простої карти, хоча якшо знаєш шо точно буде така як ти написав,то бери,хоча я би брав на 1гб.

Опубліковано

БЖ можна взяти 460 тільки щоб це були чесні вати, саме оптимально буде Chieftec ну а якщо бюджет дозволяє то можна і Zalman або ж SeaSonic, щодо відеом Dark Knight хороша карта із ефективною і водночас не шумною СО, тобі її на ігрулі ще на років 2-3 вистачить однозначно

Опубліковано

Якщо саме для іграшок:

IMHO відео 512 MB для "нових"  ігор відверто малувато. Хоча тут ще багато чого залежить від характеристик самого монітора. Цікаво чому саме GeForce?

Що стосується вінчестера, то тут також питання. Не дивлячись на те, що WD декларує швидкість 7200, для лінійки GreenPower 1Tb всі вінти - 5400. Чому так - не зрозуміло. В свій час довго гуглив цю тему, поскільки сам взяв такого. Зараз тимчасово стоїть під системою, і в іграшки часом граюсь. Ніяких пригальмовувань не помітно. Але, все-таки його більше рекомендують як "сховище файлів", більше для зберігання інфи. Для системи або іграшок більше підходять  вінти WD з лінійки Black, ну в крайньому випадку Blue. В них дійсно - 7200. Але по ціні трохи різняться. Хоча я цим вінчестером задоволений - низький рівень енергоспоживання, практично не гріється, відповідно не потребує ніякого додаткового охолодження. А низька швидкість частково збалансовується великим розміром буфера.

Саме така ж оперативка стоїть і на моєму домашньому компі. Дві планки по два Гб. Поки що хватає. (система Windows 7 x86). 

На жаль нічого не можу сказати неупереджено на рахунок процесора і мамки. Завжди був і є прихильником проців Pentium і мамок Asus. :-)

Опубліковано

Якщо саме для іграшок:

IMHO відео 512 MB для "нових"  ігор відверто малувато. Хоча тут ще багато чого залежить від характеристик самого монітора. Цікаво чому саме GeForce?

Що стосується вінчестера, то тут також питання. Не дивлячись на те, що WD декларує швидкість 7200, для лінійки GreenPower 1Tb всі вінти - 5400. Чому так - не зрозуміло. В свій час довго гуглив цю тему, поскільки сам взяв такого. Зараз тимчасово стоїть під системою, і в іграшки часом граюсь. Ніяких пригальмовувань не помітно. Але, все-таки його більше рекомендують як "сховище файлів", більше для зберігання інфи. Для системи або іграшок більше підходять  вінти WD з лінійки Black, ну в крайньому випадку Blue. В них дійсно - 7200. Але по ціні трохи різняться. Хоча я цим вінчестером задоволений - низький рівень енергоспоживання, практично не гріється, відповідно не потребує ніякого додаткового охолодження. А низька швидкість частково збалансовується великим розміром буфера.

Саме така ж оперативка стоїть і на моєму домашньому компі. Дві планки по два Гб. Поки що хватає. (система Windows 7 x86). 

На жаль нічого не можу сказати неупереджено на рахунок процесора і мамки. Завжди був і є прихильником проців Pentium і мамок Asus. :-)

Замість 512mb взяв на 1g а винчестер там на 7200 обертів, небуло Black :(

процесор - AMD Phenom™ II X4 945 (HDX945WFGMBOX) AM3, 3000MHz, 4000MHz, 8MB, 4 ядра, 45nm, 95W, BOX

мамка - Gigabyte GA-MA770T-UD3P (AM3, AMD700+SB710,DDR3-1333,6*SATA,PCI-Ex16,8ch,ATX)

відео - ASUS GeForce GTS250 1Gb ENGTS250 DK/DI/1GD3

вінчестер - HDD 1000Gb, 7200, WD, 64M Buffer, Serial ATA3 Caviar GreenPower(WD10EARS)

БЖ - Chieftec 500w

Корпус - ATX PaloAlto PA-810

вчора забрав, довольный як слон :D усім дякую за допомогу!

Опубліковано
вінчестер - HDD 1000Gb, 7200, WD, 64M Buffer, Serial ATA3 Caviar GreenPower(WD10EARS
)

НЕ має він 7200об/хв!!!

хоч би тут почитай, заодно там якісне тестування.

Твій вінт має одну специфічну особливость, і про неї варто знати!

Ну а самым интересным в них является то, что пластины на них разбиты на сектора не по 512 байт, а по 4 КБ. О причинах и последствиях такого решения, называемого компанией Western Digital «Advanced Format», мы сейчас и поговорим, перед тем как перейти к результатам тестирования.....
Опубліковано

Відео GTS250- гуано, імхо. Тра брати для ігор щось серйозніше, хоча б Радеон 4870 1Гб або GeForce GTX260 1Gb. Тоді й пограти норм. мона, і то це мінімум на сьогоднішній день. А так - тетріс тобі в помочь :rolleyes:

Опубліковано

hyrurg,Щоб не бути голословним, назви хоч одну гру яка не працює або тормозить на GTS250? Я розумію, що коли в тестах GTX260 показує 100 кадрів в сек ( для прикладу), а GTS250 - 50 кадрів в сек, то GTX260 краще. Але треба ж і розуміти що для ігор достатньо 25 кадрів в сек. Так навіщо переплачувати за ті невикористанні кадри? Щоб понти перед друзями "поганяти"?

Опубліковано

вчора забрав, довольный як слон :D усім дякую за допомогу!

Перш за все - ВІТАЮ З ПОКУПКОЮ!!!

Як було написано в попередніх постах вінчестер цей все-таки на 5400. Облазивши кілька десятків форумів і перечитавши купу інфи дійшов такого висновку. І справа не в тому що хтось когось наколює. Просто більшість продавців заліза цього не знають. Не так давно на кількох фірмах мені доказували що він на 7200...

Але взагалі - це не привід для хвилювання, якщо навіть виникне якесь невдоволення ним. Завжди можна буде під систему доставити щось маленьке і шустріше. Можливо навіть якого небуть WD-шного VelociRaptora. :-)

Що стосується відеокарти, то тут можна довго спорити. Але гадаю восени вихід великої кількості нових іграшок себе покаже. Зокрема нової Crysis. :-) 

Опубліковано

я власник такої відеокарти.

Zalmann_GTS_250_gigabyte_100.jpg

Я все що не запускав - все йде. І це на моніторі 1920х1080. Крім того, кулер від Zalman дає відмінне та тихесеньке охолодження!

Звичайно, якби трошки більше грошей (так баксів 500 на відео) то взяв би GTX295. На свої кошти відеокарта більш, ніж хороша.

Відео GTS250- гуано, імхо. Тра брати для ігор щось серйозніше, хоча б Радеон 4870 1Гб або GeForce GTX260 1Gb. Тоді й пограти норм. мона, і то це мінімум на сьогоднішній день. А так - тетріс тобі в помочь :rolleyes:

ось дуже цікава стаття.

різниця в ціні від 30 до 50 у.о. між 250 та 4870.

Опубліковано

Підтримую Zheny@ і інших хто обрав GTS250, так як сам довго вибирав і вже нею насолоджуюсь більше року, ще ніразу не грав такого щоб не запустити на максиманьних налаштуваннях, хороший вибір ціна = якості, тільки брав Palit GTS250 512Mb,не green, з часом тільки змінив охолодження на Zalman VF 2000 lED

Доречі даний екземпляр не погано женеться :P

Опубліковано

Запуск гри і комфортна гра на максі-різні речі,а представлена стаття - субєктивне враження автора з викор. досить неточної утиліти Fraps. Вважаю цю інфу більш достовірною. Зауважте що в тестах у Жирафа 1Гб памяті, а у Радіка-512!

Опубліковано

Запуск гри і комфортна гра на максі-різні речі,а представлена стаття - субєктивне враження автора з викор. досить неточної утиліти Fraps. Вважаю цю інфу більш достовірною. Зауважте що в тестах у Жирафа 1Гб памяті, а у Радіка-512!

неплутай грішне з праведним, Radeon 4870 відноситься зовсім до іншої цінової категорії а ніж GTS 250 і притому вона показує досить непогані показники щодо 3D.

Опубліковано

При виборі відео користувався рекомендаціями THG. Там зазначено рекомендації на червень, але вони щомісяця змінюються (тобто в липні потрібно читати рекомендації за липень). Як на мене, то все розписано доволі зрозуміло.

Сам зупинився на HD 5750. Причини - там же (тобто на THG).

P.S. Холіварів не веду... <_<

Опубліковано

Я раджу таку конфігурацію:

процесор - AMD Phenom™ II X4 945 (HDX945WFGMBOX) AM3, 3000MHz, 4000MHz, 8MB, 4 ядра, 45nm, 95W, BOX 157$

мамка - Gigabyte GA-890GPA-UD3H 136$

відео - HIS HD4870 iCooler x3 HDMI 1GB H487FM1GH (або схожої конфігурації) на 50$ дороще але вже з DDR5. 182$

вінчестер - HDD 1000Gb, 7200, WD, 64M Buffer, Serial ATA3 Caviar GreenPower(WD10EARS) 86$

опера - Kingston KVR1333D3N9/2G+2G 118$

Вийде так звана платформа AMD Dragon. Цю платформу можна налаштувати так щоб коли ти працюєш в режимі 2D (інет, офіс), то задіяна дискретна відеокарта (на материнці розпаяна окремий відео чіп з власною пам'яттю в 128 мб ). Відповідно друга відяха буде працювати тихіше і буде економитись електроенергія. Коли активується платформа AMD Dragon, то в біосі з'являється додаткові налаштування. Таку конфігурацію можна досить вдало розігнати. Як по процесору і оперативній пам'яті так і по відеокартам.

Разом 679$

А у тебе 585$

За 100 баксів отримаєш кращу мамку з новішим чіпсетом та з кращою системою охолодження (Gigabyte GA-MA770T-UD3P не має радіатора на силових елементах. Погано буде розганятись.)

Мінус цієї конфігурації це те що потрібно ще роскашелитись на блок живлення потужніший. Ватт так на 700-800.

Опубліковано

Я раджу таку конфігурацію:

процесор - AMD Phenom™ II X4 945 (HDX945WFGMBOX) AM3, 3000MHz, 4000MHz, 8MB, 4 ядра, 45nm, 95W, BOX 157$

мамка - Gigabyte GA-890GPA-UD3H 136$

відео - HIS HD4870 iCooler x3 HDMI 1GB H487FM1GH (або схожої конфігурації) на 50$ дороще але вже з DDR5. 182$

вінчестер - HDD 1000Gb, 7200, WD, 64M Buffer, Serial ATA3 Caviar GreenPower(WD10EARS) 86$

опера - Kingston KVR1333D3N9/2G+2G 118$

Вийде так звана платформа AMD Dragon. Цю платформу можна налаштувати так щоб коли ти працюєш в режимі 2D (інет, офіс), то задіяна дискретна відеокарта (на материнці розпаяна окремий відео чіп з власною пам'яттю в 128 мб ). Відповідно друга відяха буде працювати тихіше і буде економитись електроенергія. Коли активується платформа AMD Dragon, то в біосі з'являється додаткові налаштування. Таку конфігурацію можна досить вдало розігнати. Як по процесору і оперативній пам'яті так і по відеокартам.

Разом 679$

А у тебе 585$

За 100 баксів отримаєш кращу мамку з новішим чіпсетом та з кращою системою охолодження (Gigabyte GA-MA770T-UD3P не має радіатора на силових елементах. Погано буде розганятись.)

Мінус цієї конфігурації це те що потрібно ще роскашелитись на блок живлення потужніший. Ватт так на 700-800.

Ага, давай на 1000Вт, чого вже там розмінюватись.

Може напишеш для чого такий БЖ якщо там і 400-450 хватить?

вінчестер - HDD 1000Gb, 7200, WD, 64M Buffer, Serial ATA3 Caviar GreenPower(WD10EARS) я б не рекомендував. В нього наразі проблеми з швидкістю і його рекомендують для зберігання даних, але не як системний.

На рахунок відеокарти - то все ж таки радив вибирати щось з 5 серії Radeon.

і навіщо брати 945 Phenom якщо декларується "модна" для розгону материнка. Для розгону коли можна взяти щось дешевше.

Опубліковано

відео - ASUS GeForce GTS250 1Gb ENGTS250 DK/DI/1GD3

БЖ - Chieftec 500w

Корпус - ATX PaloAlto PA-810

вчора забрав, довольный як слон усім дякую за допомогу!

Шановні читаємо пост №11

Опубліковано

Раз всі так хочуть поговорити,давайте з користю зробим це :D

Потрібна мамка під проц АМ3 поки ще не знаю який саме, але більш за все це буде AMD Athlon II X3 425 або AMD Phenom II X2 550.

Бажано під DDR2, але можете мене попробувати переконати в доцільності DDR3 :)

Ціновий діапазон до 100 зелених.

мамка + проц

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...