Перейти до змісту

У Луцьку таки взялися за один з «довгобудів». Буде не фонтан

SysR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дитячий майданчик на центральному майдані міста????? це незрівнянно гірше за фонтан!! Я вже не говорю за кахфе. Суцільний потік неправильних містобудівних рішень продовжується. фу, як це все противно. падонкі!!!

Опубліковано

Дитяча площадка така ж неприбуткова як і фонтан, з якого дива інвестору не облаштувати фонтан а не площадку

Площадку "аля" Рошен поставил и всё, а если фонтан достроить, то кто будет башлять за воду, за электричество, за канализацию, за очистку?

О да за закільцьованк воду треба багато башляти. А на рахунок електроенергії, так до того як він працював хтось же патив? Чи там Гігавати енергії виходять?
Опубліковано

Як завжди в нашій державі всі думають тільки за свій гаманець, а на людей всім на*ть. Ну от скажіть кому мішав старий фонтан? Нащо ото було фігньой страдать. :mdr:

Да і ИМХО дитячий майданчик на тому місті це тільки для відводу очей, построять майданчик і кафе, а потім через рік демонтують і зроблять літнік для кафе, місце там просто мегаприбуткове буде. Да і ИМХО будувати дитячий майданчик в тому місці це маразм, краще хай в парку побудують, там хоч як-ніяк природа, а не бетон з асфальтом.

А фонтан в цетрі дуже потрібна річ, особливо влітку, так що я за фонтан! :0123:

Опубліковано

ну думаю що це вже таке дороге задоволення для міської ради розкошилитись на утримання фонтану, менше вкрадуть вже буде і на фонтан, я якщо ще там і палатку поставлять, то і буде кому платити(власнику летніка).

Опубліковано
А фонтан в цетрі дуже потрібна річ, особливо влітку, так що я за фонтан!

Я теж за фотнан. От тільки нас ніхто не питає - роботи вже почались...

Опубліковано

Якщо в цієї влади нема грошей добудувати фонтан, то навіщо його бетоном заливають? Прийде нова влада і в них може вони знайдуться. А так фонтан остаточно зникне з площі. Чи Шиба думає що довго протримається в кріслі? :mdr:

Опубліковано

На Театральному майдані Луцька почали заливати бетоном фонтан, аби збудувати на його місці дитячий майданчик.

Ну, чо? Залишилось ще перехід через колії на вокзалі залити бетоном і буде заєбца - пришиблений програму виконав.

Опубліковано

Якщо в цієї влади нема грошей добудувати фонтан, то навіщо його бетоном заливають? Прийде нова влада і в них може вони знайдуться. А так фонтан остаточно зникне з площі. Чи Шиба думає що довго протримається в кріслі? :mdr:

Ага. Завтра. Прийде нова влада і перше, що буде робити - так це братись за благоустрій міста... і почне з недобудованого фонтана.

Цікаво тільки хто ж такий откат башлянув, що вже план робіт навіть в мерії погоджений і цьому комусь сказали - бігом!!!!

ІMHO - дитячий майданичик ТАМ - повний дебілізм. А сота кафешка чи лєтнік на тих пару квадратах центру - це дійсно вже занадто. Навіть при откатах.

Опубліковано

На травневі свята був у Черніцях. Там є є музикальний фонтан в центрі міста. Це виглядає гарно. Для туристів нормальна замануха. А у нас замануха тільки алкогольна. Ну скільки можна тих фактичних півнушек ставити? І по центральній вулиці Чернівців машини не їздять на відміну від нашого пр-ту Лесі Українки. Там це тільки пішохідна вулиця.

До речі, в Чернівцях свого мера хвалять. А наще місто і надалі гав(р)нішає і гав(р)нішає!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...