Перейти до змісту

PeopleNet знущається?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З п"ятниці конкретно впала швидкість інету. Дотягувало до 2 мбіт, зараз навіть 0.5 не може. Супорт каже, що повідомлень про тех. несправності з Луцька не було. Це тільки в мене так?

Опубліковано

в баті Піплнет. незнаю, але порівнюючи десь місяць назад - то напевно швидкість і пінг трішки змінився. Але не набагато. Бувають спади сигналу - тоді починає лагати. Що тут скажеш - клієнтів стає більше - навантаження зростає. Жаль що трохи тарифи специфічні... в тарифі 777 мені явно не хватає мегабайт... якби десь за 100-120грн і в 2 рази більше метрів - напевно перейшов би до них. Так пока що мучусь на утелі за 60грн...

Опубліковано

Знач завтра піду поцікавлюсь станом справ в сервіс-центр. Вже набридло міняти операторів 3дж інету: Інтертелеком - некльові тарифи, Утел - некльова швидкість, Піплнет - падлюкі.

П.С. Головна сторінка борди вантажилась 3хв. 35сек. ППЦ.

Опубліковано

треба просто трохи часу, щоб народ згадував, який класний інет від фотакома був.

Я і не знав, що Фотаком 3G давав.

П.С. Головна сторінка борди вантажилась 3хв. 35сек. ППЦ.

Постав налаштування в браузері аби показувало об*єм завантаження. Головна сторінка борди тягне мінімум 1,5+ Мб.

Опубліковано

Я і не знав, що Фотаком 3G давав.

ну... він багато шо давав.

Нажаль, це мало хто пам"ятає...

2000 год, ISDN 64K - ні аднаво вапроса, сєрвіс на 12 із 10.

Опубліковано

ну... він багато шо давав.

Нажаль, це мало хто пам"ятає...

2000 год, ISDN 64K  - ні аднаво вапроса, сєрвіс на 12 із 10.

Di, Фотаком дійсно є безліч причин згадувати добрим словом, от тільки зараз це не ця історія ;)

Опубліковано
П.С. Головна сторінка борди вантажилась 3хв. 35сек. ППЦ

А HandyCache юзаєш? 

Сам сиджу на піпл.неді, прога здорово економить трафік(~20%), ну і ріже багато реклами.

на борді бачу лише 1 банер ПП Експерт і все :)

Опубліковано

Рівненська, р-н пластмасового. Нетарифіковане з'єднання.

480,16 Kбіт/сек, 58,61 КБайт/сек

(завантажено 2048 КБайт за 35 сек.)

470,56 Kбіт/сек, 57,44 КБайт/сек

(завантажено 2048 КБайт за 36 сек.)

485,85 Kбіт/сек, 59,31 КБайт/сек

(завантажено 2048 КБайт за 35 сек.)

Якщо порівняти з даними піврічної давності, то видно що чим далі від базових, тим швидкість менша. КО. При чому про якесь суттєве зменшення швидкості взагалі говорити не можу.:)

Опубліковано

хочу зауважити, що в Луцьку не тільки нормального бездротового інету немає, але й взагалі немає нормального інету(саме для мене). Живу в приватному секторі - ніодна падлюка не тяне до нас виділену лінію А з Укртелекомом проблеми бо лінія їм не підходить, а нову ждемо уже 4 рік... От так от....

Опубліковано

Chopa, підтримую!

Користувався піплнетом 777, спочатку швидкість була 1,2 Мбіта, через кілька місяців стала максимум 0,5.

Крім того, що у цьому пакеті трафік ділиться рівномірно по дням, є ще такі граблі, про які ніде не вказано:

Наприклад: Я не користувався інтернетом весь день, в 23.30 я підключився і використав до 00.00 наприклад 200 мбайт з 230 Мб. Якщо я не відключусь до 00.00 то ці мегабайти мені віднімають за наступний день, а не за той в якому я підключився. Тобто після 00.00 я буду мати 30 пакетних Мб на цю добу. Ось такий от бред. Хоч би попереджали про це чи десь написали. Я б роутер налаштував на відключення від інету в 23:59:59 і додзвон. Конект як правило стабільний і тримається від сесії до сесії рівно 24 години. Але пора розширяти мережу.

Відключився від піплів, взяв Утел. З 1 квітня інтернет став таким, що неможливо користуватись. За 2 місяці реально покористувався нормально інтернетом 5 днів. Звернення в підтримку і скарги не допомогли. Відключився. Таким лайном ще в житті не доводилось користуватись. Діалап 56к працює набагато краще.

Наразі користуюсь Інтертелекомом. Все ніби добре, швидкість 0,8-1,2 Мбіта, цілком влаштовує. Але спостерігається постійне пропадання інтернету на кілька хвилин. Спочатку думав може проблема в модемі. Змінив 3 штуки, все те саме. Але на відміну від Утела тут питання вирішуються, але лише в робочий час. Зателефонував сьогодні, зєднали з інженером, через 15 хв інтернет з'явився.

Залишаються, ще МТС Коннект - дорого, СДМА Україна - не користувався, але ця компанія мені не внушає довіру, та Датагруп - потрібне специфічне обладнання (яке потім нікуди не подінеш) і неякісна підтримка, яка не хоче вирішувати проблеми, а намагається спорити з абонентом. (були проблеми з пропаданням пакетів, зависанням свіча та з ДНС, які вирішувались від тижня до кількох місяців)

Не знаю, в чому причина відсутності якості практично в усіх операторів зв'язку, мабуть людський фактор. Такий у наших людей менталітет - коли вказуєш на недоліки, то вони або спригують або намагаються довести свою правоту. А в власників - вклавши гроші, якомога швидше їх відбити і зняти касу, не думаючи про якість цих послуг. Принцип "клієнт завжди правий" у нас не працює. Думаю ще має місце і оплата праці, працівники отримують невисоку зарплату і нізащо не відповідають, не бояться втратити роботу.

Угоди усі укладаються з фізичними особами без вказання конкретної гарантованої швидкості - це вже насторожує, оператор може надавати неякісні послуги і не відповідати за це.

Опубліковано
Наразі користуюсь Інтертелекомом. Все ніби добре, швидкість 0,8-1,2 Мбіта, цілком влаштовує. Але спостерігається постійне пропадання інтернету на кілька хвилин. Спочатку думав може проблема в модемі. Змінив 3 штуки, все те саме. Але на відміну від Утела тут питання вирішуються, але лише в робочий час. Зателефонував сьогодні, зєднали з інженером, через 15 хв інтернет з'явився.
Знаю навпаки, людей які спригнули з Інтертелекому на Київстар 3Ж і довольні звязком. А ще знаю що в Інтертелекому дуже хамовита підтримка.
Опубліковано

Не знаю на рахунок хамовитої підтримки, поки що мені ніхто не хамив. Радує те, що є можливість спілкування з живими інженерами і взагалі є якась реакція. В Утела наприклад третій місяць на усі заявки відповідь "Наші фахівці працюють над даним питанням", тех відділ недає більш ніякої інформації щодо термінів вирішення проблем, і взагалі ця компанія пропонує звертатись письмово, на інформаційній лінії ніякої інформації немає, з технічними спецами поговорити не можливо. І крім того нагло брешуть, що шейпу немає.

Опубліковано

Оп, сьогодні здається пілнетовці роздуплились чи шось там десь "підпаяли". Короче знову вернувся на свої 1-1.5 мбіта. Може якісь трабли на базовій станції були, хз, в ЦОК так і не вийшло попасти-розпитати. Далі: Про хамло в ІнтерТелеКомі +1! Дурних і лишніх питань не задавав, вів себе культурно, натомість чекав "прошивки" модема 40 хвилин, 20 із яких він трандів з кимось по телефону (зовсім не по робочих питаннях). Вобшем - некрасіво. Хоча забив на ІТК через не зовсім зручні тарифи і трохи нестабільну роботу. Утел мав можливість поюзати, прикольно, але повільніше мінімум на 500кбіт. Якби не оцей тижневий упадок швидкостей то Піплнет вважав би найшвидшим (між Утел, ІТК, і Піпл) в себе на районі (балка).

Опубліковано

На рахунок інету Піплнета... А є в них якийсь тариф наприклад щоб за гривень 120-150 було десь так 10-15гіг ? бо я так бачу в них тариф аоб 77грн або 300грн ( безліміт) ))) Нема якогось плавного переходу як це роблять інші оператори.

Кстаті скільки буде коштувати в інтертелекомівців наприклад 10-15ГБ трафіку або безліміт ? І модем від Піплнета підходить до інтертелекома, так?

Опубліковано

І модем від Піплнета підходить до інтертелекома, так?

Так, обидва оператори працюють з стандартом СДМА 800. Інша штука в тому що Піплнет дає СІМ-карту з СДМА номером (Утел теж дає), а Інтертелеком чомусь ні. Тупо вшивають номер в тільце модему. Прошивка до речі не безоплатна - в ІТК здається 20грн, Піплнет же не має (мб вже має) свого сервіс центру де можна вшивати номери, а посилають в такий собі магазинчик 3G Місто біля фуршету, де цю послугу роблять за 40грн (теж хамовитий персонал, до речі). А так як в моєму модемі (Novatel U-720) нема відділу для сімки мені приходиться попадати на бабки при прошивці кожен раз як хочеться змінити оператора.

Опубліковано

Також модем без сімки і вшивали в 3G Місто. Вроді нічого хамовитого не побачив і не почув скільки разів туди приходили, а навпаки досить нормально відносились. Незнаю як нарахунок перешивання номера, але коли ми брали Піплнет і модем то за прошивку здається нічого не платили. Тарифи в ІТК не зовсім радують якшо чесно а піплнет на фоні усіх СДМА і Зджі(Утел) операторів виглядає найпривабливішим як на мене...

Опубліковано

Вул. Рівненська, р-н "Іскри"

Біт за секунду - 768 Кбіт/сек

Ваша швидкість - 877,15 Kбіт/сек, 107,07 КБайт/сек

(завантажено 2048 КБайт за 19 сек.)

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Не користуюсь Піплнетом близько трьох місяців. Постійно десь пропадав трафік - навіть коли заходила в інтернет на кілька хвилин, а перевірити скільки Мб використала не можна було, бо сервісні смс не відправлялися останні місяці користування Піплнетом. Служба підтримки толком нічого сказати не могла, в них була заготована одна фраза - у вас заборгованість, треба поповнити рахунок. Щодо того, чого не працює служба відправки смс, що дозволяють слідкувати за трафіком, - протягом одного дня в різних операторів було три версії - 1) мій модем не підтримує таких функцій (то нічого, що рік перед тим підтримував), 2) в них проблеми, які вирішуються; 3) в мене заборгованість, яку треба погасити (раніше і при заборгованості відправлялися). Постійні втрати трафіку і небажання служби підтримки мені допомогти у вирішенні проблеми привели до прощання з даним оператором.

Опубліковано

Вчора відключився - шукав тариф без абонплати. Піпли не змогли нічого запропонувати. Тому інтернтелеком перешив в куплений в піплів ZTE8210 під "3G Адреналін" (9 коп./МБ без щомісячної абонплати).

Опубліковано

Скажiть менi пожалуста,щоб до Пiплнет пiдключитися,що для цього треба???Самому можна пiдключитися?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...