Перейти до змісту

Пропозиція по створенню нової теми


Yurec

чорний список  

13 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Шукав, шукав, і не знайшов розділу чорний список. Колись був, але після переїзду на новий двіжок зник. А я вважаю, що такий розділ просто необхідний, що б ніхто більше не наступав на ті ж граблі, які попалися на дорозі комусь із нас.

Якраз перший пост для нового розділу:

купив б\у ноут у Віктора (+38 095 85 88 291, Віктор <[email protected]> )

Будь-який ноутбук або комп’ютер під замовлення. (Нові та б/у)

РЕМОНТ, СЕРВІС, ГАРАНТІЯ.

Можу привезти також будь-які запчастини, оптом і в роздріб.

Як виявилося гарантія його це лише слова. Підсунув ноут зі згорівшим інвентором і забитим кулєром, хоча обіцяв на протязі 2 місяців гарантійне обслуговування, але через тиждень вже не виходив на контакти. Трубку не бере, на листи на пошту не відповідає. Земля кругла, думаю найде своє "Щастя", але якщо ВИ на думали в нього щось брати, то оминайте 10 дорогою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

набрав цього поцика ще раз, він сказав що був Польщі на заробітках і що відшкодує збитки. Гроші мені перерахував, так що претензій до нього у мене більше немає. тему можна закривати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду надіятися що не згодиться більше, бопів року назад скаржився на одного формучанина, що мені телефон фуфловий всунув, так він і зник з борди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...