Перейти до змісту

провели beeline інтернет вдома

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

власне появився в мому будинку beeline інтернет вдома не пройшло і тижня як до мене звонять з beeline на домашній і розказують про переваги їхнього інтернета я їм навів приклад так як в мене datagroup 1 mb\сек і 100 грн \на місяць вони мені сказали що в них 5 мб\сек за ті самі гроші коли я спитався в операторши який тип підключення вона сказала

"не зрозуміла" я сказав ну там LAN чи ADSL вона попросила зачекати сказала що напряму підключення до компютера ну я спитався

підключення до мережевої ? вона знову попросила зачекати сказала що так підключення до мережевої

зрозумівши які дятли там сидять я начав розпитувати за якість звязку чи в них стабільна швидкість чи немає перебоїв мене звичайно запевняли що вони ну прям святі врешті зрозумівши їхні тупі фрази я сказав на разі дякую а воно мені видає А ви що зараз не хочите підключитись я кажу ні звичайно спочатку я маю подивитись попитатись в людей про вас

а тепер власне про саме підключення сервісного центра в луцьку ще немає ходять якісь дятли по чирдаках установлюють маршрутизатори оплата через айбокс ну вроді все нормально для пересічного але порившись в інеті почитавши коменти проаналізувавши я зрозумів що швидкість інтернету залежить від завантаження лінії так би мовити ширина канала в них кульгає тобто покі новинка все ок а коли пів будинку підсяде глюкі покруче всіх що ви знаєте це лажа повна ось даю паро силок читайте коменти http://www.arturclancy.com/archives/852

http://www.pre-paid.com.ua/751.html

з наступної ссилкі відмічу комент

НАИХУДШИЙ СЕРВИС!

Добавил Серей, 2009-05-20 05:12:16

Пользуюсь услугами 3-х мобильных и 3-х стационарных операторов. По вопросам тех обслуживания(интернета) пока хуже чем эта компании нет!

http://www.broadband.org.ua/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,103/Itemid,185/

і це я просто написав в гуглі Beeline Интернет дома

ПОКИ НЕ ПІЗНО Я ХОЧУ ЗВЕРНУТИСЬ ДО ЛЮДЕЙ ЯКІ ШАРЯТЬ В ЦЬОМУ ЩОБИ НЕ ДОПУСТИТИ ЦІЙ ЛАЖОВІЙ КОМПАНІЇ КИНУТИ ЛУЦЬК ПИШІТЬ ВСЕ ЩО ЗНАЄТЕ ПРО ДАНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ БУДЬ ЯКА ОБЄКТИВНА ІНФОРМАЦІЯ НЕ ЗАВАДИТЬ !!!!!!

Опубліковано

Мені здається, чи трохи нижче в гілці тема на 16 сторінок - де люди говорять про якість і про сервіс, і про підключення...

Опубліковано

Мені здається, чи трохи нижче в гілці тема на 16 сторінок - де люди говорять про якість і про сервіс, і про підключення...

ну звичайно ніхто крім мене наперед не заглянув я говорю про можливе перевантаження лінії ну це як камнем в небо томущо я не знаю який канал на луцьк

звичайно покищо поки люди тільки підключаютьсмя все ок а потім хто задумався що буде коли луцьк підсяде ні білайн якби була інформація про якість каналу проведеного до луцьку і якщо все норм тоді можна сміливо а зараз відмовлятись від надійного провайдера особисто мені не хочиться тим більше зважаючи на відгуки в інеті

Опубліковано

підключення безкоштовне, є купа інших провайдерів як альтернатива, тому втрачати в принципі нема чого, а параноїти поки не варто, буде присутня нестабільність - думаю багато хто з нових абонентів просто відмовляться в користь Датагруп та ОГО, звичайний ринок

Опубліковано

ладно закрили тему відкриєм як народ начне почорному переходити на beeline тоді все стане ясно :0003:

Опубліковано

багато людей в інших містах жаліються на білайн. але то, імхо, із-за того, що там надається на зовнішній канал на першу кількість гігабайт швидкість - 100 Мбіт/сек.

Опубліковано

В Луцьку нема cтільки людей щоб канал забити  :P

Смішно. Можливо володієш конкретними цифрами і напрямами каналів? :P

Опубліковано

А як на мене, то "дятли" сидять на форумі і "от нєуй дєлать" пишуть всяку муторну срань. НУ запропонували тобі підключитись, ну рішив ти прогрузити дєфачко, яке крім інфи по підключці ніц не знає (та і не повинна, бо не її то трабли), ну так шо? пастав собі жирний плюсєг і обсирай далі )

Дєнь удался?

Опубліковано

ПОКИ НЕ ПІЗНО Я ХОЧУ ЗВЕРНУТИСЬ ДО ЛЮДЕЙ ЯКІ ШАРЯТЬ В ЦЬОМУ ЩОБИ НЕ ДОПУСТИТИ ЦІЙ ЛАЖОВІЙ КОМПАНІЇ КИНУТИ ЛУЦЬК ПИШІТЬ ВСЕ ЩО ЗНАЄТЕ ПРО ДАНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ БУДЬ ЯКА ОБЄКТИВНА ІНФОРМАЦІЯ НЕ ЗАВАДИТЬ !!!!!!

Значить завтра, а краще вже сьогодні, надрукуй цей заклик і ліпи на усі оголошення білайна.

Але ж цього мало.. Відкопай десь базу номерів абонентів і обдзвонюй поголівно вхіх проводячи глибоку роз'яснюючу роботу.

Ну а далі як фантазії вистачить.. можна якийсь концерт, або мітинг 'Білайн геть', або 'Поясність все таки чи в мережеву.' компонуй.

Зачинено :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...