Перейти до змісту

Продам хороший автомобільний сабвуфер

Akim15

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам саб Іволга Драйв 12" в коробі розрахованому і побудованому власноручно, тип короба - Фазоінвертор з низькою настройкою на басовитий реп!Сам сабвуферний динамік абсолютно новий, ше не встиг навіть розігрітись, но нєгрів відіграє дуже солідно!динамік разом з тим має дуже м"ягке, чисте і музикальне звучання, так як дифузор двослойний, основа якого - целюлоза!впринципі саб дуже універсальний - класно грає як не дуже витончені музичні жанри так і більш серйозну музику!саб в своїй ціновій категорії чи ненайзнаменитіший! коментарі в неті самі говорять за себе!http://gtauto.ru/item_aq_subwufer_sub12d_____0_1168.html "ОДНИМ СЛОВОМ...

Сабвуфер с редкостным показателем качество/цена"

максимальна потужність 600 ват

чуйка в саба - 89 Дб :0123:

Опубліковано

невеликий торг я звичайно вибачаюсь але ціна динаміка коливається від 300-до 400 грн!!!! а за саморобну коробку 300 грн платити :blink:

Опубліковано

Ну чому дорого за саморобну коробку, матеріали+робота цього варті. Я наприклад за корпус "стелс" в крило 200 доларів беру і не соромлюсь.

Опубліковано

Adrenalin - ти взагалі чехлиш в автозвуці? динамік в Луцьку новий вартує 500 грн!а ці закидони за 300-400 грн нічого спільного з реальністю не мають! достань мені за 300 і я собі візьму його і свого не буду продавати!а на рахунок коробки - це не просто кусок дерева, а розрахунок, і між іншим не дешевий для того шоб максимум вижати з саба!зараз не буду вдаватися в деталі, шо професійна музика не купляється в дешевих китайських коробах, а строїться по параметрам Тіля-Смолла кожного окремого динаміка!чи може маєш уявлення про настройку щєлєвіка? не буду казати луцькі розцінки на розрахунок і постройку коробів, бо це діло не дуже просте!і якшо порахувати вартість сьогоднішніх матеріалів на один короб, то за голову візьмешся!торг аргументований, а не побачив ссилку в неті!

Опубліковано

доречі а про стелси я взагалі мовчу, хто хоче шоб гарно, а головне практично було і не позбавляти себе саба, той за стелс нормально викладе, бо його виготовлення своїх грошей вартує, це діло за день не зробиш!

Опубліковано

фото будуть в понеділок, пока нема часу, виїжаю на СІА сьогодні. to Adrenalin - якшо ти справді шариш в автозвуці то маєш зрозуміти шо ціна адекват, бо правильний короб сьогодні дорогий!якшо я загнув ціну - то обгрунтуй чим?дін абсолютно новий, брався в Луцьку, ринкову ціну в Луцьку я оголосив (якшо бути максимально точним - то в Луцьку ціна - 520 грн) вот і порахуй!і доречі Adrenalin - а я б хотів поспорити, раз кажеш шо багато!!!!

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...