Перейти до змісту

Просто телефон

Рекомендовані повідомлення

Это предсерийная модель, когда он поступит в продажу, я не знаю. Называется Just5 CP11. Создатели называют его анти-iPhone. Он нарочито минималистичен, все кнопки крупны и снабжены весёленькими символами, никакой инструкции для пользования не требуется в принципе – всё предельно просто и понятно. На торцах – две оранжевые кнопочки, нажатие на которые приводит к выщёлкиванию дисплея. Он, дисплей, конечно, монохромный, но вполне приличного размера в эрегированном разложенном состоянии – 2,2 дюйма по диагонали.

В телефоне кроме обычной звонилки есть датчик температуры, большая оранжевая кнопка SOS (нажатие активирует дозвон по трём заранее записанным номерам и включению режима громкой связи), радио, светодиодный фонарик. Just5 CP11 из-за крупных удобных кнопок называют «бабушкиным аппаратом», телефоном для пожилых, но мне кажется, что такая фигня больше подойдёт девочке-третьекласснице.

Продавать планируют за 4 тыс руб.

248069-aac2d-32351253-.jpg

Ще фото тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Just5 CP11 из-за крупных удобных кнопок называют «бабушкиным аппаратом», телефоном для пожилых, но мне кажется, что такая фигня больше подойдёт девочке-третьекласснице.

Згідна.

Цікаво, яка то бабушка без окулярів побачить написане на маленькому, порівняно з кнопками, дисплеї?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это предсерийная модель, когда он поступит в продажу, я не знаю. Называется Just5 CP11. Создатели называют его анти-iPhone. Он нарочито минималистичен, все кнопки крупны и снабжены весёленькими символами, никакой инструкции для пользования не требуется в принципе – всё предельно просто и понятно. На торцах – две оранжевые кнопочки, нажатие на которые приводит к выщёлкиванию дисплея. Он, дисплей, конечно, монохромный, но вполне приличного размера в эрегированном разложенном состоянии – 2,2 дюйма по диагонали.

В телефоне кроме обычной звонилки есть датчик температуры, большая оранжевая кнопка SOS (нажатие активирует дозвон по трём заранее записанным номерам и включению режима громкой связи), радио, светодиодный фонарик. Just5 CP11 из-за крупных удобных кнопок называют «бабушкиным аппаратом», телефоном для пожилых, но мне кажется, что такая фигня больше подойдёт девочке-третьекласснице.

Ще фото тут.

:ok2:

тільки появиться цей телефончик у нас в продажі - куплю обов,язково!

дуже хочется відрізнятися від сучасного "продвинутого" користувача!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно, рублі - не гривні, але все-одно, задорого, як для такого телефону... blink.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

класна штука, собі хочу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для порівняння:

vertusigna.jpg

Just5 можна брати з собою на рибалку, на природу і т.д. - не жалко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для порівняння:

vertusigna.jpg

Just5 можна брати з собою на рибалку, на природу і т.д. - не жалко

для тих хто сьогодні носить VERTU (оригинал)- потрібно ще як мінімум ще 2 додатки - щвейцарський годинник і Лексус !

а в нас- "сандалі на босу ногу", смарт за 350 дол.в чохлі і місячне поповнення на 10 грн!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1000грн задорого для такого кірпіча

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

phone.jpg

Я думаю, ці кнопки не набагато менші. А ціна і справді троха космічна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нокія 1203 коштує щось 40 баксів. Ви готові стільки переплачувати за великі кнопки і датчик температури?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже хтось купить за таку ціну цього монстра 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже хтось купить за таку ціну цього монстра 

а чому ні? дехто купить цього монстра-тільки тому,що сьогодні вже аж вивертає від цих китайозських iPhone! на кожному кроці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul

Нокія 1203 коштує щось 40 баксів. Ви готові стільки переплачувати за великі кнопки і датчик температури?)

+ радіо без гарнітури

+ фанарік як на зажигалці включається, не треба ритись в меню де там він включається, це шось тіпа швейцарського ножа.

---------------------------------

є дешевший з Росії 1999 р.

krupno_251.jpg

http://www.texet.ru/mobile/tmb100.htm

по ходу в них є представник в Україні

http://www.texet.ru/contacts/

погано те що на клаві нема латинських букв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок переваг згоден, але є різниця, шо 4000 рублів (як згадується у першому пості, і на що я й орієнтувався) і що 2000 рублів?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1000 грн задофіга канєшно, а 500 можна і дати але це в Росії, цей представник накине ще гривень 200-300 напевно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бомбовий девайс, якщо його ціна складатиме 500грн, обовязково придбаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадався мені Motorola MOTOFONE F3 - легкий, тонкий, для людей з обмеженим зором. Тримав батарею суток 6, придбаний був новим за $12 :-) (привезли партію таких з Німеччини).

post-2302-1278344499,86_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2KOTuK а де б зараз знайти такого за 12$. ЗІ взяв би собі такого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2KOTuK а де б зараз знайти такого за 12$. ЗІ взяв би собі такого

І я взяв би :-) Той, що був у мене, подарований знайомому, у якого проблеми з зором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нього екран як в калькулятора, не точки, а палочки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...