Перейти до змісту

Національні особливості політичного світогляду

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
  druid сказав:

Але ж ті, про кого ми говорим (росіяни, євреї), вже мають свої країни...

Блін! Ну хоть ти мені скажи: я, як особа, не як президент АВЛ, не як приятель, а просто як людина - москаль?

Не важливо, чи ти думаєш, що я не так будую цю державу чи маю наміри зробити з неї мАЛОроссію.

Просто, одним словом: я москаль чи ні???

Опубліковано
  Цитата
от брехун

якщо враховувати неоднозначність моральних цінностей в обговорюваних прикладах, таке слово і подібні взагалі вживати не доречно

Опубліковано
  В 27.05.2010 в 08:39, Di сказав:
  druid сказав:

Але ж ті, про кого ми говорим (росіяни, євреї), вже мають свої країни...

Блін! Ну хоть ти мені скажи: я, як особа, не як президент АВЛ, не як приятель, а просто як людина - москаль?

Не важливо, чи ти думаєш, що я не так будую цю державу чи маю наміри зробити з неї мАЛОроссію.

Просто, одним словом: я москаль чи ні???

Ти не москаль, ти - провокатор. Я вже тобі це казав.

Я нікого на цьому форумі не обзивав ні москалем ні жидом. Я не буду переходити на особистості не знаючи людину. Ті, кого я добре знаю, можу сказати - оце москаль, а оце ні. В мене навіть родичі є, москалі... вони цього не приховують. Але я з ними на такі питання не дискутую, бо для мене важливіші родинні (дружні) стосунки, аніж москаль/не москаль.

Тебе знаю. Ти якраз не москаль, хоч і говориш па-іхнєму.

А те, що наші погляди багато в чому не збігаються - так це нормально. В мене навіть байк не такий:)

Опубліковано
  Цитата
' date='27 мая 2010 - 13:09' timestamp='1274958570' post='503814']
  В 27.05.2010 в 09:05, romaxa11 сказав:
  Цитата
от брехун

якщо враховувати неоднозначність моральних цінностей в обговорюваних прикладах, таке слово і подібні взагалі вживати не доречно

толік, третім будеш :) 

це рома натякав, що їм, хасідам правовірним, нас гоїв дурити за обман не рахується.  тому для себе він не брехун
Опубліковано
  В 27.05.2010 в 16:45, Tolik_lt сказав:
це рома натякав, що їм, хасідам правовірним, нас гоїв дурити за обман не рахується. тому для себе він не брехун
  В 27.05.2010 в 17:53, Dervish сказав:

Ромаха расскажи откуда сие излагаемые тобой идеи ты почерпнул ?

не родился же ты с этим знанием

Если ты вступил в какую либо организацию то огласи название (или напиши в приват ), я бы с удовольствием посетил ее с тобой

Цитата
' date='27 мая 2010 - 21:33' timestamp='1274985227' post='504130']
  В 27.05.2010 в 05:22, Anubius сказав:

Пороби ти на сторойці в поляка, от тоді все стане на свої місця, або на худий кінець клубніку позбираї, щоб мав уявлення про світ і хто ти в ньому :)

ггг, от звідки беруться українські націоналісти :)

А я так і знав, так і знав

В 27.05.2010 в 19:18, Dervish сказав:

Они так яро гласят о величии, неповторимости и отличии украинской души, что мне захотелось взглянуть где бережно шлифуют сии алмазы украинских земель :rolleyes:

Ех, яка сильна жидо-кацапська рука, одному Українцю її точно не подолати! Справжні Українці повині обєднуватися, щоб побудувати краще майбутнє для своїх дітей.

Опубліковано

А тема шикарная...

Если позволит уважаемый топикстартер, дополню его тему своим (ИМХО, my own, особистим :)) вИдением: да, национальные особенности политического восприятия имеют место (достаточно посетить ряд политфорумов. Здесь по сплоченности и неуступчивости отстаивания национальных интересов я первенство отдам евреям. Достаточно заикнуться о сомнительности цифры жертв Холокоста, поднимается такой ураган проклятий и эмоций- перепалки здесь на Борде не идут ни в какое сравнение :)). Но панове украинцы-патриоты! Вам не стОит ограничиваться только национальностью при выборе попутчиков у розбудові незалежної та квітучої України :). Ведь не менее сильно характеризуют человека его гражданская активность (выводящая на Майдан или "моя хата з краю"), его индивидуальные образование-воспитание-менталитет-востребованность (а то получится "нехай дурень, зате свій":)), связывание своей судьбы с судьбой страны (я русский, но родился здесь и уезжать не собираюсь), наконец, суммарная социальная влиятельность его нации (о Нобелевских соискателях уже писали). Мне очень хочется, чтоб каждый из нас понял, что вода в кране отключена не потому, что "ее выпили", что коров на селе не видать не из-за меня русскоязычного и что слезы Аарона Мандельштама или Казбека Рузаева, потерявших родных на сбитом украинской ракетой над Черным морем борту "Тель-Авив- Новосибирск" такие же горькие, как мои, когда я хоронил отца. Прочитав перепалку в теме, подытожу свою запись: я понимаю вашу озабоченность судьбой страны, romaxa11, но уверяю, что только привлекая другие нации к строительству могучей Украины, вы, украинцы, сможете добиться успеха. Отталкивая или хуже того, унижая, приобретаете врагов- сильных, умных и по соседству :). Надо это Украине? Надо это украинцам? А тема шикарная... :)

Опубліковано
  В 28.05.2010 в 00:04, Zeuss сказав:
  В 27.05.2010 в 22:02, Сергей сказав:

А тема шикарная...

...

Банить за "тіпо" умнічиваніє.

а помоєму правильно написав, національність нас роз"єднує, зате нас об"єднує наше економічне становище яке все гірше і гірше і якби люди відкинули національне, рассове, політичне, а стали прагматиками купили собі калькулятори і стали рахувати яку користь яка влада робить то все стало б ясно через цифри і ніякі лозунги і брехня ці цифри не перепруть.

Опубліковано
  Цитата
связывание своей судьбы с судьбой страны (я русский, но родился здесь и уезжать не собираюсь)
всі тільки за :) і, чесно, без цього не обійтись.

Але щоб така позиція була справді державотворчою, потрібно в собі зламати купу "національних" стереотипів. Московське князівство, а згодом і Російська імперія розвивались завойовуючи і експлуатуючи свої колонії, яких справді, було багато. Через це в свідомості росіянина поняття "національні інтереси" занадто широке і зовсім не обмежується власними безмежними кордонами (special for russian users: як і в америкосів-піндосів). Якщо людина зможе зламати в собі "імперські замашки", фактично "національну ідею" своєї нації, розвине повагу до інших націй і народів, що зможе сказати: "Стоп ребята! Я українець російського походження, я хочу щоб моя Україна була міцною і сильною країною, а отже я проти всяких поділів релігійних, культурних, національних, територіальних, я сприймаю тільки те що об'єднює, я проти неоколоніалізму і якщо потрібно буду захищати свою державність" :sq_ye: . Я просто схилю голову :0011: Але в більшості своїй, ці люди до такого поки-що не готові, розширюючи свої нацправа, вони ще більше наближують країну до розколу, отже потрібно об'єднювати людей, для яких такий світогляд є абсолютно природній - українців. Я спеціально навів процентний склад по регіонах України - українців в кожному (крім Криму) абсолютна більшість. Це хороший матеріал для побудови потужної держави.

Цитата
а помоєму правильно написав, національність нас роз"єднує, зате нас об"єднує наше економічне становище яке все гірше і гірше і якби люди відкинули національне, рассове, політичне, а стали прагматиками купили собі калькулятори і стали рахувати яку користь яка влада робить то все стало б ясно через цифри і ніякі лозунги і брехня ці цифри не перепруть.

Україна занадто багата країна (мало яка країна світу зможе прогодувати такий об'єм корупції і неефективного економічного управління). В нас землі на сотні мільярдів баксів, продажом якої і займететься "влада". Поки люди візьмуться до калькуляторів України вже не буде.

Грузія набагато бідніша і в ній просто вимушені були проводити реформи, якщо б створити механізми впливу на владу можна і в нас на щось таке розраховувати.

Опубліковано

Стоп ребята! Я українець молдавського походження, я хочу щоб моя Україна була міцною і сильною країною, а отже я проти всяких поділів релігійних, культурних, національних, територіальних, я сприймаю тільки те що об'єднює, я проти неоколоніалізму і якщо потрібно буду захищати свою державність

Опубліковано
  Цитата
' date='28 мая 2010 - 13:11' timestamp='1275041474' post='504562']

а я українець українського походження і я ніфіга не розумію довбо##бів які вирішують мою національність замість мене.

і взагалі вважаю що цих довбо#$бів обіжених на польській клубніці банити треба, бо усеодно нічого путнього крім "жидо-кацапів" із них не вилазить.

В 28.05.2010 в 10:27, Tolik_lt сказав:

з твоєї сторони, Андрію, це утиснення за полуничним принципом

Шалом алейхем!

"Молодой человек, мы гусские не обманываем дгуг дгуга"

Опубліковано

От писала я відповідь сьогодні в цій темі, а потім стерла - задовбала вона мене. А ви народ не вгамовуєтесь.

а знаєте чого?

Бо модератор десь швендяє і не банить нас всіх скопом. Але ж рано чи пізно він таки навідається у свій розділ. Надіюсь. :)

Опубліковано

А у мене є знайомі дівчата і не тільки, які в силу свого досвіду навіть не пробують аргументовувати власну позицію людям, що розміром власного інтілєкта всерівно ту позицію не зрозуміють, а потім перекрутять. І не має різниці якої національності людина.

Опубліковано
  В 28.05.2010 в 15:05, Dervish сказав:

Значит война ?

ну чого війна? просто тебе ніхто всерйоз не сприймає. не як російськомовного, а як особистість

Опубліковано
  В 28.05.2010 в 11:52, Dervish сказав:

Когда она узнала, что я не разделяю ее взгляды, она начала показушно игнорировать меня.

"А когда я узнал, что 16-летняя девочка не разделяет моих взглядов, я подумал, что она тупая националистка, ничего не понимающая в жизни".

Якщо твої аргументи до неї були подібні до тих, що ти висловлював у цьому топіку... я трохи її розумію.

Опубліковано
  В 28.05.2010 в 15:05, Dervish сказав:

...

Значит вы не пойдете на контакт , значит никакого даже намека на взаимопонимание, значит война ?

Яка війна? З ким війна? Звідки взявся цей "барєц за істіну"?

Друже, мати власну позицію і думати шо маєш власну позицію це дві великі різниці.

І якщо не наводиш аргументи (з твого "А ты тут видел аргументы ?"), то перестань гадити в темах і формуйся як "лічнасть" в колі тих хто тебе знає.

Опубліковано
  Zeuss сказав:

то перестань гадити в темах і формуйся як "лічнасть" в колі тих хто тебе знає

Dervish сказав:

Но пока что я натыкаюсь только на глухую стену.

так-так, і перестань видавати чужу тобі мову за свою, бо натикаюцца сракою на кілок, а на стєну наталківаюцца.

Опубліковано
  SunSeth сказав:

так-так, і перестань видавати чужу тобі мову за свою, бо натикаюцца сракою на кілок, а на стєну наталківаюцца.

гарно сказав, неси заліковку

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...