Перейти до змісту

Національні особливості політичного світогляду

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

я врахував розвал РФ :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Але ж ті, про кого ми говорим (росіяни, євреї), вже мають свої країни...

Блін! Ну хоть ти мені скажи: я, як особа, не як президент АВЛ, не як приятель, а просто як людина - москаль?

Не важливо, чи ти думаєш, що я не так будую цю державу чи маю наміри зробити з неї мАЛОроссію.

Просто, одним словом: я москаль чи ні???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от брехун

якщо враховувати неоднозначність моральних цінностей в обговорюваних прикладах, таке слово і подібні взагалі вживати не доречно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ж ті, про кого ми говорим (росіяни, євреї), вже мають свої країни...

Блін! Ну хоть ти мені скажи: я, як особа, не як президент АВЛ, не як приятель, а просто як людина - москаль?

Не важливо, чи ти думаєш, що я не так будую цю державу чи маю наміри зробити з неї мАЛОроссію.

Просто, одним словом: я москаль чи ні???

Ти не москаль, ти - провокатор. Я вже тобі це казав.

Я нікого на цьому форумі не обзивав ні москалем ні жидом. Я не буду переходити на особистості не знаючи людину. Ті, кого я добре знаю, можу сказати - оце москаль, а оце ні. В мене навіть родичі є, москалі... вони цього не приховують. Але я з ними на такі питання не дискутую, бо для мене важливіші родинні (дружні) стосунки, аніж москаль/не москаль.

Тебе знаю. Ти якраз не москаль, хоч і говориш па-іхнєму.

А те, що наші погляди багато в чому не збігаються - так це нормально. В мене навіть байк не такий:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='27 мая 2010 - 13:09' timestamp='1274958570' post='503814']
от брехун

якщо враховувати неоднозначність моральних цінностей в обговорюваних прикладах, таке слово і подібні взагалі вживати не доречно

толік, третім будеш :) 

це рома натякав, що їм, хасідам правовірним, нас гоїв дурити за обман не рахується.  тому для себе він не брехун
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це рома натякав, що їм, хасідам правовірним, нас гоїв дурити за обман не рахується. тому для себе він не брехун

Ромаха расскажи откуда сие излагаемые тобой идеи ты почерпнул ?

не родился же ты с этим знанием

Если ты вступил в какую либо организацию то огласи название (или напиши в приват ), я бы с удовольствием посетил ее с тобой

' date='27 мая 2010 - 21:33' timestamp='1274985227' post='504130']

Пороби ти на сторойці в поляка, от тоді все стане на свої місця, або на худий кінець клубніку позбираї, щоб мав уявлення про світ і хто ти в ньому :)

ггг, от звідки беруться українські націоналісти :)

А я так і знав, так і знав

Они так яро гласят о величии, неповторимости и отличии украинской души, что мне захотелось взглянуть где бережно шлифуют сии алмазы украинских земель :rolleyes:

Ех, яка сильна жидо-кацапська рука, одному Українцю її точно не подолати! Справжні Українці повині обєднуватися, щоб побудувати краще майбутнє для своїх дітей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тема шикарная...

Если позволит уважаемый топикстартер, дополню его тему своим (ИМХО, my own, особистим :)) вИдением: да, национальные особенности политического восприятия имеют место (достаточно посетить ряд политфорумов. Здесь по сплоченности и неуступчивости отстаивания национальных интересов я первенство отдам евреям. Достаточно заикнуться о сомнительности цифры жертв Холокоста, поднимается такой ураган проклятий и эмоций- перепалки здесь на Борде не идут ни в какое сравнение :)). Но панове украинцы-патриоты! Вам не стОит ограничиваться только национальностью при выборе попутчиков у розбудові незалежної та квітучої України :). Ведь не менее сильно характеризуют человека его гражданская активность (выводящая на Майдан или "моя хата з краю"), его индивидуальные образование-воспитание-менталитет-востребованность (а то получится "нехай дурень, зате свій":)), связывание своей судьбы с судьбой страны (я русский, но родился здесь и уезжать не собираюсь), наконец, суммарная социальная влиятельность его нации (о Нобелевских соискателях уже писали). Мне очень хочется, чтоб каждый из нас понял, что вода в кране отключена не потому, что "ее выпили", что коров на селе не видать не из-за меня русскоязычного и что слезы Аарона Мандельштама или Казбека Рузаева, потерявших родных на сбитом украинской ракетой над Черным морем борту "Тель-Авив- Новосибирск" такие же горькие, как мои, когда я хоронил отца. Прочитав перепалку в теме, подытожу свою запись: я понимаю вашу озабоченность судьбой страны, romaxa11, но уверяю, что только привлекая другие нации к строительству могучей Украины, вы, украинцы, сможете добиться успеха. Отталкивая или хуже того, унижая, приобретаете врагов- сильных, умных и по соседству :). Надо это Украине? Надо это украинцам? А тема шикарная... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тема шикарная...

...

Банить за "тіпо" умнічиваніє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тема шикарная...

...

Банить за "тіпо" умнічиваніє.

а помоєму правильно написав, національність нас роз"єднує, зате нас об"єднує наше економічне становище яке все гірше і гірше і якби люди відкинули національне, рассове, політичне, а стали прагматиками купили собі калькулятори і стали рахувати яку користь яка влада робить то все стало б ясно через цифри і ніякі лозунги і брехня ці цифри не перепруть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

связывание своей судьбы с судьбой страны (я русский, но родился здесь и уезжать не собираюсь)
всі тільки за :) і, чесно, без цього не обійтись.

Але щоб така позиція була справді державотворчою, потрібно в собі зламати купу "національних" стереотипів. Московське князівство, а згодом і Російська імперія розвивались завойовуючи і експлуатуючи свої колонії, яких справді, було багато. Через це в свідомості росіянина поняття "національні інтереси" занадто широке і зовсім не обмежується власними безмежними кордонами (special for russian users: як і в америкосів-піндосів). Якщо людина зможе зламати в собі "імперські замашки", фактично "національну ідею" своєї нації, розвине повагу до інших націй і народів, що зможе сказати: "Стоп ребята! Я українець російського походження, я хочу щоб моя Україна була міцною і сильною країною, а отже я проти всяких поділів релігійних, культурних, національних, територіальних, я сприймаю тільки те що об'єднює, я проти неоколоніалізму і якщо потрібно буду захищати свою державність" :sq_ye: . Я просто схилю голову :0011: Але в більшості своїй, ці люди до такого поки-що не готові, розширюючи свої нацправа, вони ще більше наближують країну до розколу, отже потрібно об'єднювати людей, для яких такий світогляд є абсолютно природній - українців. Я спеціально навів процентний склад по регіонах України - українців в кожному (крім Криму) абсолютна більшість. Це хороший матеріал для побудови потужної держави.

а помоєму правильно написав, національність нас роз"єднує, зате нас об"єднує наше економічне становище яке все гірше і гірше і якби люди відкинули національне, рассове, політичне, а стали прагматиками купили собі калькулятори і стали рахувати яку користь яка влада робить то все стало б ясно через цифри і ніякі лозунги і брехня ці цифри не перепруть.

Україна занадто багата країна (мало яка країна світу зможе прогодувати такий об'єм корупції і неефективного економічного управління). В нас землі на сотні мільярдів баксів, продажом якої і займететься "влада". Поки люди візьмуться до калькуляторів України вже не буде.

Грузія набагато бідніша і в ній просто вимушені були проводити реформи, якщо б створити механізми впливу на владу можна і в нас на щось таке розраховувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоп ребята! Я українець молдавського походження, я хочу щоб моя Україна була міцною і сильною країною, а отже я проти всяких поділів релігійних, культурних, національних, територіальних, я сприймаю тільки те що об'єднює, я проти неоколоніалізму і якщо потрібно буду захищати свою державність

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з твоєї сторони, Андрію, це утиснення за полуничним принципом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='28 мая 2010 - 13:11' timestamp='1275041474' post='504562']

а я українець українського походження і я ніфіга не розумію довбо##бів які вирішують мою національність замість мене.

і взагалі вважаю що цих довбо#$бів обіжених на польській клубніці банити треба, бо усеодно нічого путнього крім "жидо-кацапів" із них не вилазить.

з твоєї сторони, Андрію, це утиснення за полуничним принципом

Шалом алейхем!

"Молодой человек, мы гусские не обманываем дгуг дгуга"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От писала я відповідь сьогодні в цій темі, а потім стерла - задовбала вона мене. А ви народ не вгамовуєтесь.

а знаєте чого?

Бо модератор десь швендяє і не банить нас всіх скопом. Але ж рано чи пізно він таки навідається у свій розділ. Надіюсь. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене є знайомі дівчата і не тільки, які в силу свого досвіду навіть не пробують аргументовувати власну позицію людям, що розміром власного інтілєкта всерівно ту позицію не зрозуміють, а потім перекрутять. І не має різниці якої національності людина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значит война ?

ну чого війна? просто тебе ніхто всерйоз не сприймає. не як російськомовного, а як особистість

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда она узнала, что я не разделяю ее взгляды, она начала показушно игнорировать меня.

"А когда я узнал, что 16-летняя девочка не разделяет моих взглядов, я подумал, что она тупая националистка, ничего не понимающая в жизни".

Якщо твої аргументи до неї були подібні до тих, що ти висловлював у цьому топіку... я трохи її розумію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Значит вы не пойдете на контакт , значит никакого даже намека на взаимопонимание, значит война ?

Яка війна? З ким війна? Звідки взявся цей "барєц за істіну"?

Друже, мати власну позицію і думати шо маєш власну позицію це дві великі різниці.

І якщо не наводиш аргументи (з твого "А ты тут видел аргументы ?"), то перестань гадити в темах і формуйся як "лічнасть" в колі тих хто тебе знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то перестань гадити в темах і формуйся як "лічнасть" в колі тих хто тебе знає

Но пока что я натыкаюсь только на глухую стену.

так-так, і перестань видавати чужу тобі мову за свою, бо натикаюцца сракою на кілок, а на стєну наталківаюцца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви чьо гоните, ви говорите з каналом "ОРТ". :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так-так, і перестань видавати чужу тобі мову за свою, бо натикаюцца сракою на кілок, а на стєну наталківаюцца.

гарно сказав, неси заліковку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...