Перейти до змісту

Куплю потужні колонки

Lukas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібні потужні колонки, а також підсилювач до них. Пропонуйте може у когось є 2 шт. або 4 шт. Розгляну різні варіанти.

Опубліковано

Потрібні потужні колонки, а також підсилювач до них. Пропонуйте може у когось є 2 шт. або 4 шт. Розгляну різні варіанти.

Є 25АС-109 25 ваткі 8Ом, не мої то ціну не скажу(вроді хтів 300грн), і усілок в кума був тоже тра питати скіко стоє, якщо цікавить то передзвони 0954333547, а ні то і питати не буду :)

Опубліковано

Є 25АС-109 25 ваткі 8Ом, не мої то ціну не скажу(вроді хтів 300грн), і усілок в кума був тоже тра питати скіко стоє, якщо цікавить то передзвони 0954333547, а ні то і питати не буду :)

від 100 вт

Опубліковано

на яку суму розраховуєш??для чого вони для домашнього прослухавування чи дня концертів(весілля)???

Пропонуйте, що маєте. Розраховується на велике закрите приміщення (можна сказати дискотека)

Опубліковано

Фото можна побачить

Опубліковано

А який бюджет? Може краще нове взяти от наприклад PARK VX300 і колонки до нього. Таким я знаю торгували Глорія і Держава.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Э пара Амфитон 50АС 022. дзвони 0502943943

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...