Phoinix Опубліковано 25 Травня, 2010 в 09:49 #1 Опубліковано 25 Травня, 2010 в 09:49 Український боксер-важкоатлет Віталій Кличко заявив, що у випадку, якщо він зустрінеться на рингу з англійцем Девідом Хеєм, цей бій триватиме не більше чотирьох раундів. Кличко пообіцяв нокаутувати Хея в другому, третьому або, в крайньому випадку, в четвертому раунді. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene. Віталій Кличко носить звання чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Хею належить чемпіонський титул WBA (Всесвітня боксерська асоціація). Ще два титули - IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація) - належать молодшому братові Віталія Володимирові Кличку. Володимир Кличко в квітні 2010 року офіційно кинув виклик Хею. У травні Кличко-молодший запропонував англійцеві зустрітися на рингу у вересні або жовтні 2010 року. Поки незрозуміло, чим закінчаться переговори Кличка з Хеєм, проте швидше за все свій наступний бій Володимир Кличко проведе з росіянином Олександром Повєткіним, який є обов`язковим претендентом на титул IBF. Кличко-молодший раніше говорив, що він має намір бити Хея впродовж дванадцяти раундів, а в кінці поєдинку відправити його в нокаут. Віталій Кличко підкреслив, що, на відміну від брата, він не планує затягувати бій з Хеєм. Віталій Кличко 29 травня 2010 року захищатиме свій титул у поєдинку з польським боксером Альбертом Сосновські. Цей бій відбудеться в німецькому Гельзенкірхені на арені футбольного клубу "Шальке". оригінал
ZloY Опубліковано 25 Травня, 2010 в 11:57 #2 Опубліковано 25 Травня, 2010 в 11:57 Не люблю коли кажуть "гоп" не перескочивши. Це звичка американських боксерів вихвалятись: "я його завалю" ітд. за Кличком раніше такого не помічав.
dimmon Опубліковано 25 Травня, 2010 в 12:04 #3 Опубліковано 25 Травня, 2010 в 12:04 Тоде самое хотел написать ))) не люблю когда не перед говорят. Хотя братья этим никогда не страдали за что им респект. Будем болеть за наших ребят в эту субботу )). И будем надеется что этими словами они просто набивают цену поединку чтобы наконецто бой с Хеем состоялся.
frv Опубліковано 25 Травня, 2010 в 12:07 #4 Опубліковано 25 Травня, 2010 в 12:07 Сначала нада Хея в ринг затолкать, а потом уже и планы строить. Врядли бой состоится в этом году.
romaxa11 Опубліковано 25 Травня, 2010 в 12:22 #5 Опубліковано 25 Травня, 2010 в 12:22 Не люблю коли кажуть "гоп" не перескочивши. Це звичка американських боксерів вихвалятись: "я його завалю" ітд. за Кличком раніше такого не помічав. Якщо каже що завалить, значить завалить
Phoinix Опубліковано 25 Травня, 2010 в 12:43 Автор #6 Опубліковано 25 Травня, 2010 в 12:43 Сначала нада Хея в ринг затолкать, а потом уже и планы строить. Врядли бой состоится в этом году.цілком погоджуюсь, спочатку потрібно домовитись за бій, а тоді вже бити себе в груди, хоча можливо в Кличків така стратегія виманити Хея на бій. Якщо це так то їм респект, а якщо вони починають косити під америкосів тоді вони мене розчарували.
INsider Опубліковано 25 Травня, 2010 в 14:02 #7 Опубліковано 25 Травня, 2010 в 14:02 Так наверняка он так заявил с целью провокации Хея... так сказать - задеть за живое...
TUBORG Опубліковано 27 Травня, 2010 в 09:34 #8 Опубліковано 27 Травня, 2010 в 09:34 Так наверняка он так заявил с целью провокации Хея... так сказать - задеть за живое... і я так думаю,але Хей сцикло
Zerotul Опубліковано 27 Травня, 2010 в 11:30 #9 Опубліковано 27 Травня, 2010 в 11:30 За таку образу від Хея не гріх і за 4 раунди побити
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.