Перейти до змісту

Допомжіть з розвязанням прикладів!

ART

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

це можна було б напрягатись якби воно десь в житті використовувалось, незабивай дурним голову.

Навчання - це не життя, по-твоєму?

Опубліковано

це можна було б напрягатись якби воно десь в житті використовувалось, незабивай дурним голову.

Навчання - це не життя, по-твоєму?

Для чого це вчити?

Yuraul

Мені дійсно цікаво який в цьому сенс, я в школі цього не вчив бо це було далеке від реальності. Я розумію що всі формули це пошук невідомих, це корисно, можна шось вичислити спираючись на мінімум данних, але має бути якийсь прєдел для простої людини, нашо їй ці інтеграли, функції?

Опубліковано

А проста людина, це хто? Слюсар, сантехнік?

Ну, наприклад, якщо відкриєш фотошоп і почнеш там щось малювати, то там ще веселіші обрахунки відбуваються.)

А інтеграли, наприклад, використовуються у розробці, мабуть, практично всього, що тебе оточує.

Опубліковано
Для чого це вчити?

Ага. Нафіга взагалі в школу ходити?

Я от в університеті теж задавався питанням, а нафіга мені, наприклад, якісь там многочлени Жегалкіна, а коли зайнявся криптоаналізом, то все одразу стало на свої місця :)

Елементарну математику тре знати кожному, ІМХО.

Опубліковано

гг то конечно не школьна программа .. але незрозумило шо мишае топикстартеру открыть учебнэг и шота прочитать ... института в чистом виде .. в производстве може пригодиццо

Опубліковано
Для чого це вчити?

Ага. Нафіга взагалі в школу ходити?

Я от в університеті теж задавався питанням, а нафіга мені, наприклад, якісь там многочлени Жегалкіна, а коли зайнявся криптоаналізом, то все одразу стало на свої місця :)

Елементарну математику тре знати кожному, ІМХО.

а я б не вчив многочлени Жегалкіна якби незнав нафіга вони мені. :)

Опубліковано

а я б не вчив многочлени Жегалкіна якби незнав нафіга вони мені. :)

Справа в тому що є люди з математичним складом і гуманітарним, не знаю від чого "тащаться" гуманітарії :), напевно від вишуканого флуду та тролінгу, а мені як математику завжди було цікаво бавитись з такими задачками, яких я в школі і в університеті розв'язав "over 9000". І я ніколи не задумувався в якому порядку виконуються математичні дії, бо воно десь у підсвідомості вже напрацьовано і висить у фоновому режимі ;)

Загалом, математика суперська забавка, іноді жалію що відійшов до більш прикладних речей...

Опубліковано
а я б не вчив многочлени Жегалкіна якби незнав нафіга вони мені.

НУ типа да. Приходишь на пару и гришь преподу - а куй вам я буду учить эту муть, доколе не покажете практическое применение.

Звучит как-то бредовенько, не )

Еще на первом курсе, был у меня препод (ныне уже покойный), так вот его уроки матана я помню до сих пор. вот умел дядька так рассказать и показать, что хош не хош, а учили все. Особо умные, которые говорили "а нах мне здался матан" - вылетали со свистом :)

А вообще, жизня - штука ацки сложная. Сегодня оно те ненадо, а завтра топаешь на форум и просишь развязать простенькую задачку...

Опубліковано

Так то з математичного аналізу задали, індивідуальне.

БАНЗАЙ книжок вже кучу перерив, міг б сам не просив.

Нарахунок нащо воно треба?Так я не маю бажання мати не допуск до екзамену, але мені вже з мехмату помогли

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...