Перейти до змісту

Продам відеокарту GeForce 8800GT

maxxis777

Рекомендовані повідомлення

Innо3D GeForce 8800GT 512Mb GDDR3/256bit 602/1502/1800 бу відмінний стан повний комплект , ціна 500грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бронюю до завтра до вечера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бронюю до завтра до вечера.

Ок броня до завтрашнього вечора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стараюсь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свіженькі живі фотки :)

post-5275-1274518030,05_thumb.jpg

post-5275-1274518048,58_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дай вечором знати чи попередній покупець, купив?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні везу відео до NetSerpent, кілька днів на манібек

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На жаль, карта мені не підійшла, тому змушений буду скористатися манібеком. Хто ще бажає придбати, займайте чергу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого не підійшла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна подивитися карту Завтра в 10 годині?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На жаль, карта мені не підійшла, тому змушений буду скористатися манібеком. Хто ще бажає придбати, займайте чергу :)

Я попереджав що буду за містом на вихідні, от зараз приїхав, набери завтра домовимось коли і де забрати карту.

Можна подивитися карту Завтра в 10 годині?

завтра як буде карта на руках можна буде домовитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карта на продажі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Середу на відео буде встановлений новий кулер Acelero, він ефективніший та значно тихіший , нова ціна 550грн. стоковий кулер віддам у додачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю, логічно би було вказати причину , через що карту назад вернули по манібеку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто цікавився відписував у приват. А взагалі людині не сподобались температури, казав що в іграх до 100гр доходило, хоча можу зробити скріни, у мене "чомусь" 30хв фурмарк із 8х зглажуванням та режимі максимального прогріву вище 81гр не підіймаеться а в іграх,поскільки відео у робочому компі то пробував тільки у КОД4 Дірт2 і флетаут2, більше 65гр не помічав. Але манібек є манібек.

Я так думаю що якщо за 3-4 дні клієнт не з"явиться то залишу собі замість своєї робочої GT220, на цій враховуючи мій 17" монік хоч ігри пограти на високих налаштуваннях можна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба памятати , що в таких відеокартах тільки 70 відсотків тепла розсіює кулер ....

а інші 30 відсотків , розсіюється зовнішньою стороною відеокарти природньою конвекцією, тобто потрібно забезпечити нормальний рух повітря над картою...а якщо цього не забезпечити , а тим більше що над картою знаходиться часто гарячий , а деколи просто розжарений радіатор північного моста, то температури в 100 градусів легко досяжні в таких умовах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Acelero окремо продається? :blink: якщо так, то пиши в приват!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такі температури були присупні на перших ревізіях із референсною однослотовою системою охолодженяя. Тут варіант більш потужний, але не виключено що тестувалось у корпусі з ніякою системою вентиляції, У мене все просто і ефективно 12ка на вдув 12 на видув, на проці целерон3200 3.8Ггц 24/7 бокс від КУ6600, і бж із 12. і темперутури у нормі. Аселеро окремо не продаю, взяв новий, спеціально для данної відеокарти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...