Перейти до змісту

Продам відеокарту GeForce 8800GT

maxxis777

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На жаль, карта мені не підійшла, тому змушений буду скористатися манібеком. Хто ще бажає придбати, займайте чергу :)

Опубліковано

На жаль, карта мені не підійшла, тому змушений буду скористатися манібеком. Хто ще бажає придбати, займайте чергу :)

Я попереджав що буду за містом на вихідні, от зараз приїхав, набери завтра домовимось коли і де забрати карту.

Можна подивитися карту Завтра в 10 годині?

завтра як буде карта на руках можна буде домовитись.

Опубліковано

У Середу на відео буде встановлений новий кулер Acelero, він ефективніший та значно тихіший , нова ціна 550грн. стоковий кулер віддам у додачу.

Опубліковано

Хто цікавився відписував у приват. А взагалі людині не сподобались температури, казав що в іграх до 100гр доходило, хоча можу зробити скріни, у мене "чомусь" 30хв фурмарк із 8х зглажуванням та режимі максимального прогріву вище 81гр не підіймаеться а в іграх,поскільки відео у робочому компі то пробував тільки у КОД4 Дірт2 і флетаут2, більше 65гр не помічав. Але манібек є манібек.

Я так думаю що якщо за 3-4 дні клієнт не з"явиться то залишу собі замість своєї робочої GT220, на цій враховуючи мій 17" монік хоч ігри пограти на високих налаштуваннях можна :)

Опубліковано

треба памятати , що в таких відеокартах тільки 70 відсотків тепла розсіює кулер ....

а інші 30 відсотків , розсіюється зовнішньою стороною відеокарти природньою конвекцією, тобто потрібно забезпечити нормальний рух повітря над картою...а якщо цього не забезпечити , а тим більше що над картою знаходиться часто гарячий , а деколи просто розжарений радіатор північного моста, то температури в 100 градусів легко досяжні в таких умовах

Опубліковано

Такі температури були присупні на перших ревізіях із референсною однослотовою системою охолодженяя. Тут варіант більш потужний, але не виключено що тестувалось у корпусі з ніякою системою вентиляції, У мене все просто і ефективно 12ка на вдув 12 на видув, на проці целерон3200 3.8Ггц 24/7 бокс від КУ6600, і бж із 12. і темперутури у нормі. Аселеро окремо не продаю, взяв новий, спеціально для данної відеокарти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...