alexbasf Опубліковано 20 Лютого, 2012 в 20:40 #26 Опубліковано 20 Лютого, 2012 в 20:40 Цей страшний секрет Моторолла (трохи вище в темі) вже відкрила декілька днів назад))Да , действительно было , просто не заметил ,тогда ещё один секретик : берёте куриные гомилки , обжариваете на сковородке до румяной корочки и запаха\вкуса именно жаренного мяса , и затем кидаете в кастрюлю вариться. Получается обалденный вкус.
Zeuss Опубліковано 20 Лютого, 2012 в 21:41 #27 Опубліковано 20 Лютого, 2012 в 21:41 Я готую з курячим філе. Ріжу невеликими кубиками, можна обсмажити трішки. Бульба, морква, багато зелені і сікрєтєг))) Без зажарки.
Kusya Опубліковано 21 Березня, 2012 в 09:42 #28 Опубліковано 21 Березня, 2012 в 09:42 ммммммм, смакота.Брала сир шостка. Натерла на крупній терці, розчинився при кіпінні повністю.Смакотааааааааааа
Zeuss Опубліковано 21 Березня, 2012 в 11:46 #29 Опубліковано 21 Березня, 2012 в 11:46 Треба з "Шостки" комісію злизати за просування бренду
Dima4s Опубліковано 21 Березня, 2012 в 19:02 #30 Опубліковано 21 Березня, 2012 в 19:02 Собі приготував....смачно
Tarzanych Опубліковано 7 Березня, 2013 в 19:14 #31 Опубліковано 7 Березня, 2013 в 19:14 А якщо давати менше води, якогось емульгатора (борошно, крохмаль, яйце, будь-що), подрібнити все блендером, при подачі зверху кинути трошки сухариків, вийде шикарний крем-суп
Natalia Blagovirna Опубліковано 20 Жовтня, 2013 в 18:15 #32 Опубліковано 20 Жовтня, 2013 в 18:15 Ммм, завтра буду пробувати шедевр варити.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.