ursa Опубліковано 28 Травня, 2010 в 14:59 Поділитися #26 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 14:59 Оч.хороший вариант Спасибо, рассматриваем упаковку 3+3 Но если есть ещё желающие - дизель туда никто не отменял, и назад будем ехать вместе Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 28 Травня, 2010 в 17:59 Поділитися #27 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 17:59 На сегодняшний вечер на "Доганяй-Ку" зарегистрировались: девушек - 15 аматоров - 40 элитников - 23 Andrey XP (Червоноград) - тоже есть в списках Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Atarax Опубліковано 28 Травня, 2010 в 18:53 Поділитися #28 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 18:53 Бажаю удачі нашим гонщикам у львівських лісах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tais Опубліковано 30 Травня, 2010 в 13:04 Поділитися #29 Опубліковано 30 Травня, 2010 в 13:04 ВАУ! Оксана опять с медалько! (2-е место!) Ярик- 5й в элите (тож круто!) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HDEELutsk Опубліковано 30 Травня, 2010 в 13:12 Поділитися #30 Опубліковано 30 Травня, 2010 в 13:12 +ще Андрій з Луцька (нік я щось не почув) в категорії "Аматори" 2-ге місце зайняв. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
akamuza Опубліковано 30 Травня, 2010 в 17:01 Поділитися #31 Опубліковано 30 Травня, 2010 в 17:01 Молодцы!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rosen Опубліковано 30 Травня, 2010 в 21:08 Автор Поділитися #32 Опубліковано 30 Травня, 2010 в 21:08 Спасибо всем за то, что приехали. Надеемся что вам понравилось Результаты - http://www.racenbike.com.ua/dogonaj-ka/results2010 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rosen Опубліковано 31 Травня, 2010 в 09:22 Автор Поділитися #33 Опубліковано 31 Травня, 2010 в 09:22 Дякуэмо всім хто був присутній на цьому святковому дійстві. Надіюсь що так воно і було, і настрій у всіх був саме таким. Було досить важко, це лише другі перегони які ми проводили і як то кажуть рука ще не набита, та і формат змагань дешо незвичний. Але ми старались, щоб все пройшло без збоїв, і частково нам це вдалось. Деякі недоліки вже занотовані, та будуть враховані в майбутньому. Величезна подяка всім партнерам та спонсорам які не відмовились допомогти нам у цьому дійстві. Потрібно дійсно переводити категорію "еліта" з відкритого формату у відбірний. І справа не в тому, що саме мене два рази опрокинули на дистанціі, а в тому, що участник, час якого рівний часу ненайшвидших дівчат, є небезпечним для гонщиків, що їдуть вдвійчи швидше. Ідея з "Лотерей-кою" виявилась вдалою - за розіграшем спостерігали наьагато уважніше ніж за нагородженням та самою гонкою Засмутила велика кількість участників, що спізнились, це трохи завадило. Проте порадувала порядність усіх участників - не довелось збирати по кустах пусті пляшкі з під "Біоли" та пластикові стаканчики. Необхідно відмітити неабияку кількість участників з інших областей, зокрема делегаціі з Франківська, Луцьку (приїзжайте ще ) та Ужгороду. Остані взагалі лишили про себе лише позитивні враження - приїхали раніше всіх, поїхали пізніше, і як і очікувалось показали свій високій рівень. Хоча потрібно поздоровити Назара - він показав, що новий велосипед купувався не для хизування а для діла, і доказав, що сильний не лише в Вульківському багні а й на швидкісних трасах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 31 Травня, 2010 в 10:25 Поділитися #34 Опубліковано 31 Травня, 2010 в 10:25 ...та і формат змагань дешо незвичний...Отличный формат! 30 секунд - дотаточное время, минута - было бы уже не так интересно Потрібно дійсно переводити категорію "еліта" з відкритого формату у відбірний.Принцип отбора какой придумаете? ...Луцьку (приїзжайте ще )Приглашайте P.S. Очень впечатлила разметка !!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rosen Опубліковано 31 Травня, 2010 в 11:57 Автор Поділитися #35 Опубліковано 31 Травня, 2010 в 11:57 Принцип отбора какой придумаете? Думаю не все так просто. И нужно все обдумать. Но, тем двум "Джонсонам", что заняли последние места, точно не место в элитной категории. Приглашайте Обязательно P.S. Очень впечатлила разметка !!! Дык ничего нового - стружка от "шрэдэра" и шимановская лента. "Шрэдэр" в поворотах, а ленту на деревьях на прямых. Рад что вам понравилось, но теперь еще больше удивляюсь тому, что кое-кто все таки блукал. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 31 Травня, 2010 в 15:59 Поділитися #36 Опубліковано 31 Травня, 2010 в 15:59 Так вот эта самая стружка - лично для меня очень даже ново Очень толково и безальтернативно HDEELutsk, спасибо за доставку! Поздравляю с первой гонкой и вполне приличным результатом! +ще Андрій з Луцька (нік я щось не почув) в категорії "Аматори" 2-ге місце зайняв. Ага - А ещё - нам одна лотерейка досталась А гонка в целом - супер. Разделка... ням-ням, два года мечтал о таком формате. Зачёт! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaryk Опубліковано 31 Травня, 2010 в 18:39 Поділитися #37 Опубліковано 31 Травня, 2010 в 18:39 Організаторам ріспект та подяка! Гонка таки вдалась на славу! Файна траса: не складна, зате динамічна та цікава. Зрозуміла розмітка дозволяла не відволікатись, а зосередитись на проходженні дистанції. Хоч я і не дуже добре виступив, зате набув певного досвіду На цей раз Назар виявився сильнішим за мене, до того ж я зовсім не чекав, що rosen мене випередить Молодці! Ну а хлопці з Ужгорода взагалі монстри... З нетерпінням чекаю на наступну гонку, щоб відігратись Погіршення власного результату я пов'язую з тим, що останні кілька тижнів я практично не катався, лише на роботу ровером їздив, зайнятий був... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HDEELutsk Опубліковано 31 Травня, 2010 в 20:33 Поділитися #38 Опубліковано 31 Травня, 2010 в 20:33 Поздравляю с первой гонкой и вполне приличным результатом! Дякую, якби не впав на першому колі і не пох..рив колесо (терло всю дорогу потім), то може би й обігнав би ще й того франківського тіпка з довгим волоссям (я його два рази на трасі обходив - на підйомі (тут я оббігав швидше ) і в траві перед "колючкою" - але потім тупо здав..) треба тренувати підйоми і більше по лісах їздити загалом, було справді дуже класно - дух змагальний, народ позитивний, погода суперова! бтв, на цю неділю ще якісь гонки Веломакс організовує - якщо коліно відійде до того часу, то поїду - бо реально сподобалося ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HDEELutsk Опубліковано 1 Червня, 2010 в 05:41 Поділитися #39 Опубліковано 1 Червня, 2010 в 05:41 А ещё - нам одна лотерейка досталась то ті дяді на гольфі теж з Луцька виходить були - я все хотів того, що Tinkoff костюм мав запитатися, де він такий знайшов декілька фоток (звиняйте за якість): Діма - "drive your way" Нагородження дівчат: Нагородження аматорів: Нагородження еліти: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 1 Червня, 2010 в 06:26 Поділитися #40 Опубліковано 1 Червня, 2010 в 06:26 то ті дяді на гольфі теж з Луцька виходить були Ага, из Луцка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TreNeR Опубліковано 1 Червня, 2010 в 08:38 Поділитися #41 Опубліковано 1 Червня, 2010 в 08:38 Юра Тимцо на первой фотке, Андрей Мерченко на последней. Серединку видал, но не знаю как звать Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 1 Червня, 2010 в 08:45 Поділитися #42 Опубліковано 1 Червня, 2010 в 08:45 sobol и Лёня. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rosen Опубліковано 1 Червня, 2010 в 12:57 Автор Поділитися #43 Опубліковано 1 Червня, 2010 в 12:57 Напишу еще пару слов о гонке (в основном как участник): Как и следовало ожидать - участвовать в гонке, одновременно организовуя ее достаточно сложное занятие. Но тут как с саночками - хочешь разделку, проводи! Полноценный круг так ни разу и не ездил - то фотографировали, то снимали трек, то с ножницами, то с лопатой... После "Пущи" (несмотря на голодовку ближе к финишу) почувствовал, что силы возвращаються и "нога катит". Но по приезду во Львов снова застали в расплох ненавистные дожди, которые как будто высосали все появившиеся после солнечных киевских выходных силы. Много энергии забрали организационные вопросы, поэтому чем ближе было к моменту гонки, тем меньшую ставку я делал на само в ней участие. За день до гонки разметили вечером трасу, далее последние приготовления, несколько часов сна и вот мы уже на стартовой поляне. Щелкать результаты понравилось, даже как-то не хотелось уже и на старт выходить. Но нет, я так долго ждал шанса поучаствовать в подобном формате в родных лесах что давать заднюю было бы глупо. Стартую где то 10-м (перед стартом понимаю что забыл подкачать колесо, хотя стационарный насос в лагере был) , сразу чувствую пустоту в ногах, и не могу поднять пульс выше 170. Но постепенно раскручиваюсь, торчек въезжаю достаточно бодро, грязь бегу, потому, что перед гонкой так и не нашел времени заменить стоящий еще с прошлого воскресенья "Фьюриус Фред". Понимаю что на этом теряю довольно много, как в скорости, так и в резкости (забиваю ноги). После бревна доганяю впередиидущего, вижу что его темп значительно уступает моему и по пущинскому опыту решаю не запутывать его а тихотько объехать десятой дорогой. Ныряю в песочный ров, но и он тоже вдруг смещается туда. Цепляю рогом его тросы и заваливаюсь набок. Тчетно пытаюсь раскрутить в песке 44-11. Понимаю что не проехал еще и половины круга а лаж на несколько гонок хватит. Далее еду как то без энтузиазма. После выезда на поле замечаю спину Ивана с рюкзаком. Доганяю на прямике с крапивой, подбадриваю - Иван не желая мешать заметно прибавляет, обхожу на подъеме и вижу Стефанского, которого тоже опережаю. Обое даже не пытались зацепиться. В последнем повороте замечаю Любомыра и успеваю опередить перед первым поворотом. В конце подъема обхожу Андрея - спрашиваю как он. Говорит, что плохо себя чувствует, но все же едет ровным темпом. Подъем с болотом снова топаю, настрой такой же скользкий, как и грязь под ногами. Обходит Ференс (вот они суровые парни из Ужгорода), сажусь в купейный вагон - ай думаю хоть покатаюсь. На синглтреке он чуть не ушел в кусты, говорит, что задний тормоз пропадает. Понимаю, что темп мне вполне подходящий и выхожу на смену. Так и едем, чувствую что идем вполне хорошо и я начинаю отыгрывать потеряное на забегании и падении (начинаю даже верить о попадании в шестерку). На финишной прямой видим Нестора, доганяем на первом подъеме, но упираемся в медленого гонца. Говорим ему, что будем обходить слева, он сначала немного смещается вправо, а потом резко берет влево, цепляя Ференса и падая на меня. Пока я встал, и мой попутчик, и Нестор уже укатили. Теперь с совсем уже падшим настроем продолжаю свою "Доганяй-ку", на торчке наблюдаю Нестора, но после моего "забега" по болоту снова его теряю. Вдруг слышу отчетливый "чпок" и думаю что пробил колесо (все потому что не подкачался). Но не могу понять, или это все из-за болота, имитирующего спущеное колесо, или колесо действительно уже испустило дух. Встаю, проверяю - ложная тревога. Еду дальше, перед синглтреком снова вижу Нестора, на поле обхожу, но ближе к финишу он возвращает свою позицию и даже немного отдаляется. Я же раздосадовано докатываю. Подхожу к палатке и слышу, что я четвертый в трех минутах от Гутлебета, чему был очень удивлен. Формат разделки понравился, траса тоже - впервые проехал полный круг в быстром темпе без остановок на работу по трасе. Всем соперникам спасибо, и до новых встреч!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rosen Опубліковано 9 Червня, 2010 в 07:40 Автор Поділитися #44 Опубліковано 9 Червня, 2010 в 07:40 Еще раз спасибо за отзывы и фотки. Отчет от организаторов: http://www.racenbike.com.ua/home/zviti/doganaj-ka-2010 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.