Перейти до змісту

Сучасні революціонери, двигуни дєрьмократії.

difoto

Рекомендовані повідомлення

З настанням епохи інтернету для мене постало питання достовірності інформації, яка тепер надходить не тільки з «голубих екранів» та жовтуватих «паперових гучномовців», а й з всесвітньої павутини.

Всі про все почали знати, причому абсолютно достовірну інформацію!

Але про тітку із сусіднього двору, в якої приятель племінника прочитав по інтернету , що… - я промовчу.

Мене вкрай серйозно бентежать не «рупори правди», а так звані неореволюцьонери. Хоча іноді їх не розрізниш, да.

Ці «борці», як правило дивують тим, що дійсно вірять у свою справу. От написав він про корупцію у Верховній Раді – і просто завтра повалять мітинги протестів до Києва, а Беркут почне крутити руки депутатам, тільки но почнеться народний галас. Написав десь про жорстокість щодо дітей – і оппа, всі почали турбуватись фондами допомоги і т.п.

В нього корову сусід краде з під носу, а він на селі про «красну гебню» та Сталіна чеше бабині спогади. У нього діти голодні скулять, а воно на захист тварин барикади будує! Йому голота вікна б’є, аби ковдри поцупити, щоб тепліше вночі було, а він у благодійний фонд плюшеве котеня несе…

Йому туткай кум картоплю з його льоху тирить, а швагро парканом його ліс загороджує – а той все за сусіднє село згадує!

В них свої, українці – крадуть їх землі, попирають права та державність як таку, а вони досі москалів шукають, які у всьому винні….

А самі хоч колосинку тикнули у ту землю? Кров анонімно здали? Та хоч копійку, крім оплати за інтернет, на розвиток тої «своєї» держави потратили?

Тьху!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про найрезонансніші справи говорять десятки, а то і сотні масс-медіа, а поодинокі "відгуки" в жовтому інтернеті - нічого за собою не несуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про найрезонансніші справи говорять десятки, а то і сотні масс-медіа, а поодинокі "відгуки" в жовтому інтернеті - нічого за собою не несуть.

а, ну да, забув написати, що "справжні Українці" читати не вміють.

- Там, на ринку казали, шо жиди якусь х%?овину збудували грандіозну, а ше казали, шо в тебе корову вкрали.

- Та шо ті жиди збудувати можуть!...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велофюрер! Тебе опять накипело? Помнится что то подобное было в прошлом годе, знатный тогда холивар получился...

Плюнь да разотри, я тебя немного знаю - унывать ты не умеешь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То шо "свої" в тебе крадуть "москалів" не відміняє, це існує одночасно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Настільки різноплановий пост автора, що навіть не можу однозначно сказати чи погоджуюсь чи ні, бо і ні і так....

але по-порядку:

1. Ді, про корупцію в Раді та жорстокість щодо дітей писати обов’язково, суспільство має знати свої хвороби, це постійно має озвучуватись, якщо тобі лікар не вкаже чим ти хворий і що робити ти ніколи ні від чого не вилікуєся. Сам факт того що в суспільстві існує резонанс стримує тих же корупціонерів зажиратися ще більше. Закрий рота тим неореволюціонерам і жити будемо в умовах Сомалі чи Нігерії. Не помітив що зараз почастішали відстріли журналістів та бізнесменів?

2. Якби ті свої не крали картоплю чи овець, але про "старшого брата" забувати не слід. Це різні площини, треба тримати вухо востро і там і там. Пояснюю: російський капітал при допомозі "послідовних" лідерів заходить у всі галузі, скуповує суднобудування, літакобудування, космічні підприємства, енергетику (нафтогаз, Одеса-Броди) гірничі, хімічні - і в якийсь момент економікою України починає керувати Кремль. Чому Кремль? А тому що Путін несогласних з собою олігархів в Росії просто не лишив, всі вони роблять що він скаже. А там дивись і бензин безкінечно дорожчатиме при падінні цін на нафту, і газ для нас коштуватиме "по-європейськи" і т.д. Саме тому капітал в економіці країни має бути диверсифікованим, тому що це зменшує ризики змов та монополій.

3. А стосовно колосків у землю та копійок в державу то ти перебільшуєш. Я і дерев за своє життя з десяток точно посадив. І копійку тратив, наприклад коли йшов збір коштів на клініку майбутнього, Катериною Ющенко. І шо? Куда ще копійку потратити? Може напряму взнати р/р уряду і туди запулити свою місячну зарплатню? Держава має немало коштів щоб самій будувати саму себе! Ти не ознайомлювався з недавно оприлюдненим бюджетом Верховної Ради? Якщо країна може собі таке дозволити, то значить бабла в страні нємєрєно! Куди там нам всім зі своїми копійками?!?!

А тут, на форумі, ми всі просто ділимось думками, обговорюємо події, щоб в дискусії разом виробити максимально адекватну та правильну оцінку навколишнім реаліям. Чого з нас вимагати робити ту роботу яку мають виконувати наші обранці, які сидять на бєшенних зарплатах?

Обери мене до Верховної Ради, я буду копатись, рвати опонентам тільняжки, кидатися шашками, кидатися яйцями, вінками, і думаю ту зарплату відпрацюю :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто теряюсь...

Граждане, если вам сложен для понимания мой метафорический стиль, проясню доступней.

Г-н Столяр из-под носа у лучан забирает весь лыщенский лесомассив - маленькая безрезонансная тема, а про гэбню, рассею и коммунистов - у каждого сердце болит. В детдомах дети пухнут, умирают от болезней, а на борде скоро устроят сбор средств для бездомных собак.

Вам не кажется, что "писатели-революционеры" выбрали для себя новый способ "восстановить справедливость в мире"?

Они чувствуют, что где-то кто-то неправ, но выбирают для борьбы с этим путь наименьшего сопротивления. А если еще точнее - выбирают себе объектом борьбы глобальную мифическую вселенскую проблему, с которой и бороться то по сути не надо!

Им пох замминистра, который стырил миллиард - гораздо важнее нацепить на машину синее ведерко, тем самым высмеяв скорее самих себя.

То же касается и кремля, гэбни, голодомора и УПА. И еще тысячи подобных виртуальных ветряных мельниц, на которые новоиспеченные ДонКихоты мастурбируют возле своих экранов - даже Санчо не при делах, ведь есть интернет, в котором все намного легче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарно написано але ...... :smile3:

[nd]- стосовно ВР а для чого нам обирати тебе якщо ти будеш робить теж що й ті 450 які там є зараз, якраз потрібні ті хто насправді працювати буде (та де ж їх взяти), а не так як зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Di, цей пост виразив мою думку чому я не люблю жодної політичної партії і організації, дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Г-н Столяр из-под носа у лучан забирает весь лыщенский лесомассив - маленькая безрезонансная тема, а про гэбню, рассею и коммунистов - у каждого сердце болит.

Це вже питання нашої тактики. Ми не будемо розпорошуватись на дрібних феодалів, на це немає ні часу ні ресурсів. Людське море візьме до рук вила, настромить на вила верхівку, і то так голосно, щоб по всій країні тріскіт було чути, а на периферії феодали самі почухають потилиці і по-добру по-здорову віддадуть нажитоє нечесним путьом.

А за гімн візьмемо собі рядки з укр. пісні: "Били депутата - будем бити знов!"

[nd]- стосовно ВР а для чого нам обирати тебе якщо ти будеш робить теж що й ті 450 які там є зараз, якраз потрібні ті хто насправді працювати буде (та де ж їх взяти), а не так як зараз.

я так розумію питання мене стосувалось - нащо мене обирати а не [nd]. Його то взагалі нема за що обирати, він лише насміхається в скрутні для країни часи.

А чого мене обирати, то скорочено перекажу свою передвиборчу програму: в моїй особі (обираючи) кожен виборець отримує можливість за моїм посередництвом передати ляпаса неугодному депутату. Я буду регулярно приймати людей з заявками, кому і скільки треба ляснути по пиці. Складатиму списки, і перші позиції в цьому чарті будуть регулярно отримувати тумаки. І я це робитиму офіційно: "Ось Вам пане Литвин від дядька Степана з Луцька - ХРЯСЬ!"

Лише я можу передати ваші стусани тим держимордам! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це вже питання нашої тактики. Ми не будемо розпорошуватись на дрібних феодалів, на це немає ні часу ні ресурсів.

ни мозгов...

Людське море візьме до рук вила, настромить на вила верхівку, і то так голосно, щоб по всій країні тріскіт було чути, а на периферії феодали самі почухають потилиці і по-добру по-здорову віддадуть нажитоє нечесним путьом.

А за гімн візьмемо собі рядки з укр. пісні: "Били депутата - будем бити знов!"

Людское море с 93 года с гопами расправится не может, какие вилы, о чем ты говоришь. Для того что бы организовать сколько нибудь продуктивное движение нужны: 1. Идея 2.Фанатики 3. Много денег 4. Ушлые агитаторы по всей стране 5. Организация процесса

А то что ты описываешь - это бунт, зачастую бессмысленный и беспощадный, который можно очень быстро локализировать всего лишь при силе воли и мужестве отдать нужный приказ, и поверь охотников исполнять будет не меньше чем бунтарей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Di

так шо ти пропонуєш робити?, в тебе це вже третій помоєму такий виступ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А то что ты описываешь - это бунт, зачастую бессмысленный и беспощадный, который можно очень быстро локализировать всего лишь при силе воли и мужестве отдать нужный приказ, и поверь охотников исполнять будет не меньше чем бунтарей.

Я термін української "молодої демократії" трактую саме в тому розумінні, що наші псевдо-еліти справді НЕпугані. Наша країна ще не знала справжніх серйозних народних спротивів. Бунти мусять бути, влада має мати приклад що буває коли зневажати народ до плінтуса. Всі розвинені демократії церез це пройшли давним-давно, і це стало вже частиною генетики майбутніх европейських можновладців. Я не сільон в історії, не маю часу зараз гуглити і вікіпедіти, просто перерахую "навскідку" що прийде на думку: У Франції народ брав бастилію, в Америці взагалі громадянська війна була, у Франції за ненавмисну смерть підлітка випалили передмістя Парижу, Чауческу за провини розстрілювали прилюдно, в Греції дві неділі тому лише за намір влади зменшити зарплати, народ повстав і практично паралізував країну і думаю що можна продовжувати - ось це розвинуті демократії, де народ справді здатний керувати країною, в правовий або неправовий спосіб.

Суть в тому що нашому народу пора показати не тільки квітки на щитах омона, а й кулак, палицю і вила, якщо влада ніколи не бачила роз’ярьонної толпи яка все змітає на свому шляху, то ця влада ніколи не буде рахуватися з народом як з силою.

Я взагалі вважаю що напевно жодна нація не здобувала для себе блага без втрат. Добробут ніхто не подарує, його треба вигризати.

Як би не описували недавні народний бунт в Киргизстані, але президент тікав з родиною з країни, хай був хаос, хай мародерство(воно взагалі не має національної ознаки)але в далекоглядній перспективі для країни це має позитивний ефект. Хай краще зараз згорять пару бутіків та машин, зате наступний президент буде памятати про долю попереднього, саме такі речі отрезвляють феодалів. А поки маємо те що маємо. Чому нас імєют в хвіст і гриву, бо покірно наставляємо хвости і гриви.

' date='18 мая 2010 - 13:52' timestamp='1274179952' post='498610']

а оце "обери мене" навіть прокоментувати відмовляюся  :D

зря ти так... мені би лишній піар не завадив.... <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто теряюсь...

Граждане, если вам сложен для понимания мой метафорический стиль, проясню доступней.

Г-н Столяр из-под носа у лучан забирает весь лыщенский лесомассив - маленькая безрезонансная тема, а про гэбню, рассею и коммунистов - у каждого сердце болит. В детдомах дети пухнут, умирают от болезней, а на борде скоро устроят сбор средств для бездомных собак.

Вам не кажется, что "писатели-революционеры" выбрали для себя новый способ "восстановить справедливость в мире"?

А все ж таки - які пропозиції? Затаврувати "пісатєлів-революционєрів" (чомусь не згадані їхні опоненти з "5-ї колони")? Чим це допоможе перешкодити встановленню парканів?

Є відомості щодо наявності в пана Столяра документів? Якщо документи є, і видані відповідно до чинного законодавства - яким чином взагалі можливо зберегти для себе доступ в лісомасив??? Якщо документи є - то хто тоді бореться з "повітряними млинами"?

Звісно, погано, коли доступ до лісу, озера обмежується. Але мені гидко дивитись на те, що залишається після відвідувачів в парку, біля тих же кар'єрів і т.п. "Відпочинок"... Якщо ліс, флору і фауну буде збережено, нехай і за парканом - не факт, що це гірше, ніж зас..ний ліс/берег/озеро/річка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки люди поприбирали http://board.lutsk.ua/index.php/topic/57090/

вони цуко заборчик почали ставити, обідно канєшно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...