Перейти до змісту

Рога и копыта

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

post-371-1165653215.jpg

Название: Рога и копыта

Оригинальное название: Barnyard

Год выхода: 2006

Жанр: Анимация / Комедия / Семейный

Режиссер: Стив Одекерк

Роли озвучивали: Кевин Джеймс, Кортни Кокс, Сэм Эллиотт, Дэнни Гловер, Энди МакДауэлл, Ванда Сайкс, Дэвид Кехнер, Джон Ди Маджио

О фильме:Отис – беззаботный бычок, любящий петь, танцевать и прикалываться над людьми, которые даже и не подозревают, какая жизнь на самом деле царит на скотном дворе. В отличие от отца- уважаемого и очень ответственного быка, настоящего лидера, возглавляющего животную общину на ферме, он относится к жизни очень легко, не видит необходимости скрывать от людей свои таланты и не парится по поводу возможных проблем. Но когда однажды ферма лишается своего давнего предводителя и ввергается в хаос, Отис вынужден покончить со своей отвязной жизнью и доказать всем, что он - достойный преемник своего отца.

Российская премьера: 26.10.2006

Выпущено: США, Paramount Pictures

Продолжительность: 01:29:41

Перевод: Профессиональный, многоголосный

Файл

Формат: XviD

Качество: DVDRip

Видео: 957 kb/s, 624x352

Звук: MP3, 114 kb/s (57/ch, stereo) VBR, 48000 Hz

Размер: 692 МВ

post-371-1165653291.jpg

источник progs.kiev.ua

лью, через часиков 5-8 будет в видео

Опубліковано

Да ну і мульт... мені навіть страшно уявити, що таке мають дивитись діти. Ходють там корови(схожі більше на свиней) так щей з такими "дитячими проблемами"... одна вагітна мати одиначка чоловік якої загинув, а нші їх там переважна більшість думають що вони мужики(всі корови мають вим'я і не різняться... странно якось).

Опубліковано
(всі корови мають вим'я і не різняться... странно якось).

Як дивився ржав над цим моментом. Видно ті хто малював мульт живих тварин не бачили ніколи :)

Опубліковано

а потім будем чути:

- мамо, глянь скіко бикііііів!

- так це ж корови....

- ну які корови, в них он, знизу бовтаєцця така штуця, як в биків!!!

Опубліковано
:) І так діти, у яких бабусі живуть в місті, а не селі, не знають як виглядають живі домашні тварини... та й дорослі тьоті з дядями також
Опубліковано

натурально видел сцену, када 12-летняя дочка одной "чиста гарацкой" подруги при выезде в с. Гаразджа на озеро с дикими глазами смотрела на корову и спрашивала: МАМА, А КТО ЭТО???

Опубліковано

гг тоже полахав з мульта ....

а незнаєте шо це за звірок похожий на сусліка чи кенгуру такій ?... шо бігав за гієнами і кричав "Циплята !!" :smile-zachot:

Опубліковано
гг тоже полахав з мульта ....

а незнаєте шо це за звірок похожий на сусліка чи кенгуру такій ?... шо бігав за гієнами і кричав "Циплята !!" :smile-zachot:

кот? :smile-zachot:

Опубліковано

народ клікаю по Лінку запрошує пароль і юзера, ввожу "lm" i "lm "і мене всеодно не пускає:lol:

що я нетак роблю??????????????

Опубліковано
:( І так діти, у яких бабусі живуть в місті, а не селі, не знають як виглядають живі домашні тварини... та й дорослі тьоті з дядями також

Сам себе згадую в дитинстві... бабуся розповідала таке: їдемо навпроти якогось поля, а там скирти від сіна лежать, а я кричу на всю горлянку :"Дивіться там Сльони пасуться!!!" :)

Правда слона я і досі ще не бачив..... живого :)

• 4 місяця потому...
Опубліковано
((я почемуто немогу закачять((( сылки невижу(я ступил или она дето тут есть???)

ВФайлы постепенно удаляются или переносятся в аздел видео (там поищи)

С удовольствием перезалил бы на обменник но я уже на УкрТелекоме и не имею доступ ФТП Фотакома

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...