lion1106 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 17:55 #1 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 17:55 Нещодавно став свідком підстави податковими міліціонерами, працівника роздрібної торгівлі, які через підставних покупців (малої рогатої худоби)іншим словом неможна назвати,спробували купити слабоалкогольні напої.Підставиши продавця, працівники органів одразу обрали агрессивну тактику,щодо спілкування з продавцем, а потім вимагаючи грошенят "на лапу", пригрожували штафом(згідно з законодавством) біля 7000грн,отримавши певну суму на ту саму "лапу", вони швидко погрузились в авто, з службовими "синіми" номерами і поїхали по наступним запланованим точкам "лівого" заробіку,з своїми підставніми "малолітками"!!! Ось ще одне підтверждення корупції і продажності нашої влади на місцях. Цікавить ваша думка з цього приводу
Olesya Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:00 #2 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:00 А "наглисть" - це що??
Yarchik Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:02 #3 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:02 1. Ніякої надзвичайної події тут немає.2. Продавати алкогольні напої неповнолітнім (пмалій рогатій худобі) заборонено. Хочеш заробити, порушуючи закон - податкова міліція (пожежники, СЕС, адвокати, судді) теж хочуть заробити.3. Власник не постраждає, постраждає продавець. Так йому і треба - він прекрасно знає п. 2.
bohgdan Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:11 #4 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:11 Дуже правильна позиція інакше продавців не научиш у мене росте син і я б не хотів щоб всякі ,,,, продавали йому спиртні напої, хоча з іншої сторони це ще й залежить від виховання дитини.
crowhunter Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:13 #5 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:13 В 14.05.2010 в 17:55, lion1106 сказав: Нещодавно став свідком підстави податковими міліціонерами, працівника роздрібної торгівлі, які через підставних покупців (малої рогатої худоби)іншим словом неможна назвати,спробували купити слабоалкогольні напої.Підставиши продавця, працівники органів одразу обрали агрессивну тактику,щодо спілкування з продавцем, а потім вимагаючи грошенят "на лапу", пригрожували штафом(згідно з законодавством) біля 7000грн,отримавши певну суму на ту саму "лапу", вони швидко погрузились в авто, з службовими "синіми" номерами і поїхали по наступним запланованим точкам "лівого" заробіку,з своїми підставніми "малолітками"!!! Ось ще одне підтверждення корупції і продажності нашої влади на місцях. Цікавить ваша думка з цього приводуте шо на лапу взяли (якщо факт звичайно) інфу можеш відіслати куди слід, а те шо з підставними неповнолітніми і їм продали алкоголь, то щож тут поганого, що накрили це кодло, чи давати споювати сопляків бізнесменами яким пох скільки тобі чи 13 чи 31
lion1106 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:15 Автор #6 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:15 В 14.05.2010 в 18:02, Yarchik сказав: 1. Ніякої надзвичайної події тут немає.2. Продавати алкогольні напої неповнолітнім (пмалій рогатій худобі) заборонено. Хочеш заробити, порушуючи закон - податкова міліція (пожежники, СЕС, адвокати, судді) теж хочуть заробити.3. Власник не постраждає, постраждає продавець. Так йому і треба - він прекрасно знає п. 2.погоджуюсь повністью, малоліткам алкоголю "ні", але ж вони підставні це по-перше, по-друге їм напевне за це платять, за що вони потім "після роботи" купують те саме ПИВО,по-третє, в той самій час коли проводять такого роду рейди, на зупинці стоять малолітня "сцикопіхота" аморально і агрессивно себе поводячи, а у будинку напроти, у цей час наркоманам продають,наступну дозу!!!??? В 14.05.2010 в 18:00, Olesya сказав: А "наглисть" - це що??а що це за комент???
lion1106 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:19 Автор #7 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:19 В 14.05.2010 в 18:11, bohgdan сказав: Дуже правильна позиція інакше продавців не научиш у мене росте син і я б не хотів щоб всякі ,,,, продавали йому спиртні напої, хоча з іншої сторони це ще й залежить від виховання дитини.Ви батьки, і Ваша думка цінна,і Ви абсолютно праві, щодо виховання і.т.д., але "болючість питання" частково не в тому,а в корупційності і підкупності працівників органів...
Yarchik Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:20 #8 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:20 В 14.05.2010 в 18:15, lion1106 сказав: погоджуюсь повністью, малоліткам алкоголю "ні", але ж вони підставні це по-перше.Продавець продає їм алкоголь, не знаючи, що вони підставні, але знаючи, що це чиїсь діти.Якби він знав, що підставні, продав би?
Yarchik Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:26 #9 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:26 В 14.05.2010 в 18:19, lion1106 сказав: Ви батьки, і Ваша думка цінна,і Ви абсолютно праві, щодо виховання і.т.д., але "болючість питання" частково не в тому,а в корупційності і підкупності працівників органів...Бардак скрізь. Продавець продає алкоголь неповнолітнім. Пішохід вважає за можливе переходити дорогу на червоне світло. Водій порушує ПДР, перевищуючи швидкість. Чиновник бере хабара. І так до +безкінечність.Відсутність реальної відповідальності зумовлює бардак. Якби продавець був би відповідальним - він заплатив би штраф. Але якби він дійсно був відповідальним - він би не продавав алкоголь неповнолітнім. А якби не був сцикуном - знайшов би спосіб зафіксувати факт вимагання забаря, і новообраний Президент при вдалих розклАдах влаштував би показову розправу над працівниками податкової міліції м. Луцька, тіпа "даби іним нє повадно било".
lion1106 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:28 Автор #10 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:28 В 14.05.2010 в 18:20, Yarchik сказав: В 14.05.2010 в 18:15, lion1106 сказав: погоджуюсь повністью, малоліткам алкоголю "ні", але ж вони підставні це по-перше.Продавець продає їм алкоголь, не знаючи, що вони підставні, але знаючи, що це чиїсь діти.Якби він знав, що підставні, продав би?Справа у тому, що продавець запитав "чи є Вам 18 років",вони відповіли "так", єдина помилка була , у тому , що по словам підлітків у них не було документів при собі...А так, ще одне, Ви не думаете про те, що "продавець",ТЕЖ ЧИЯСЬ ДИТИНА,АБО ЧИЯСЬ МАТИ!!! В 14.05.2010 в 18:20, Yarchik сказав: В 14.05.2010 в 18:15, lion1106 сказав: погоджуюсь повністью, малоліткам алкоголю "ні", але ж вони підставні це по-перше.Продавець продає їм алкоголь, не знаючи, що вони підставні, але знаючи, що це чиїсь діти.Якби він знав, що підставні, продав би?ДУМАЮ "ТАК" відповідь нижче.
lion1106 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:32 Автор #11 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:32 В 14.05.2010 в 18:26, Yarchik сказав: В 14.05.2010 в 18:19, lion1106 сказав: Ви батьки, і Ваша думка цінна,і Ви абсолютно праві, щодо виховання і.т.д., але "болючість питання" частково не в тому,а в корупційності і підкупності працівників органів...Бардак скрізь. Продавець продає алкоголь неповнолітнім. Пішохід вважає за можливе переходити дорогу на червоне світло. Водій порушує ПДР, перевищуючи швидкість. Чиновник бере хабара. І так до +безкінечність.Відсутність реальної відповідальності зумовлює бардак. Якби продавець був би відповідальним - він заплатив би штраф. Але якби він дійсно був відповідальним - він би не продавав алкоголь неповнолітнім. А якби не був сцикуном - знайшов би спосіб зафіксувати факт вимагання забаря, і новообраний Президент при вдалих розклАдах влаштував би показову розправу над працівниками податкової міліції м. Луцька, тіпа "даби іним нє повадно било".я скажу так)!!!...якщо б тобі, або твоїм рідним виставили рахунок на сумму 7000 грн. - твоя реакція. тільки чесно!!! (бо всі вміють говорити *)
Yarchik Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:38 #12 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:38 В 14.05.2010 в 18:28, lion1106 сказав: Справа у тому, що продавець запитав "чи є Вам 18 років",вони відповіли "так"ліон, не задовбуй. Хочеш допомогти комусь - допоможи матеріально продавцеві, який "опустив" хазяїна на бабло. Відрубай ту руку, яка продала алкоголь. Влаштуй "зачистку" податкових міліціонерів. Напиши скаргу в усі антикорупційні органи. Тільки тут не словоблудствуй. Ситуація куди простіша, ніж ти хочеш тут омалювати. В дійсності оплата продавця залежала від виторгу, і продавець бачив, що перед ним діти, тим більше, якщо ще й перепитував їх вік. Але ж так хтілося заробити на пару гривень більше... В 14.05.2010 в 18:32, lion1106 сказав: я скажу так)!!!...якщо б тобі, або твоїм рідним виставили рахунок на сумму 7000 грн. - твоя реакція. тільки чесно!!! (бо всі вміють говорити *)Чесно?Звернувся б до Волинського окружного адміністративного суду з позовною заявою про скасування і визнання нечинним рішення про застосування штрафних санкцій. І, зважаючи на те, що податкові менти не завжди проводять такі "рейди" згідно вимог чинного законодавства, плюс не вміють правильно оформляти документи - з досить привабливою вірогідністю домігся б скасування оскаржуваного рішення. Цим самим, до речі, усугубив би бардак, тому що поставив би все з ніг на голову.
BARAKUDA Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:40 #13 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:40 В 14.05.2010 в 18:02, Yarchik сказав: 1. Ніякої надзвичайної події тут немає.2. Продавати алкогольні напої неповнолітнім (пмалій рогатій худобі) заборонено. Хочеш заробити, порушуючи закон - податкова міліція (пожежники, СЕС, адвокати, судді) теж хочуть заробити.3. Власник не постраждає, постраждає продавець. Так йому і треба - він прекрасно знає п. 2.Повністю згідний. Я думаю, що продавець багато для себе не заробить, якщо продасть на одну пляшку цього пійла більше. Власник мережі можливо і заробить. Але у випадку вльоту - винуватий продавець, власник тут ніпричому. Запитання - чи варто в даному випадку ризикувати продавцю? Я думаю, що ні. Це повинен і розуміти та освідомлювати продавець...Не раз був свідком, як в супермаркеті на ГПЗ продавці (дівчата по 20 - 30) відмовляли в продажу алкогольних напоїв підліткам через те, що останні виглядали (на думку продавців) неповнолітніми і паспортів при собі не мали... І правильно робили, що відмовляли...
lion1106 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:48 Автор #15 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:48 В 14.05.2010 в 18:38, Yarchik сказав: В 14.05.2010 в 18:28, lion1106 сказав: Справа у тому, що продавець запитав "чи є Вам 18 років",вони відповіли "так"ліон, не задовбуй. Хочеш допомогти комусь - допоможи матеріально продавцеві, який "опустив" хазяїна на бабло. Відрубай ту руку, яка продала алкоголь. Влаштуй "зачистку" податкових міліціонерів. Напиши скаргу в усі антикорупційні органи. Тільки тут не словоблудствуй. Ситуація куди простіша, ніж ти хочеш тут омалювати. В дійсності оплата продавця залежала від виторгу, і продавець бачив, що перед ним діти, тим більше, якщо ще й перепитував їх вік. Але ж так хтілося заробити на пару гривень більше... В 14.05.2010 в 18:32, lion1106 сказав: я скажу так)!!!...якщо б тобі, або твоїм рідним виставили рахунок на сумму 7000 грн. - твоя реакція. тільки чесно!!! (бо всі вміють говорити *)Чесно?Звернувся б до Волинського окружного адміністративного суду з позовною заявою про скасування і визнання нечинним рішення про застосування штрафних санкцій. І, зважаючи на те, що податкові менти не завжди проводять такі "рейди" згідно вимог чинного законодавства, плюс не вміють правильно оформляти документи - з досить привабливою вірогідністю домігся б скасування оскаржуваного рішення. Цим самим, до речі, усугубив би бардак, тому що поставив би все з ніг на голову. "коли ж вже стане все з ніг на голову", можливо навпаки "з голови на ноги")))
lion1106 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:51 Автор #16 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:51 В 14.05.2010 в 18:45, crowhunter сказав: Yarchik сказав: Мене, як адвоката, такі дріб'язкові справи не дуже цікавлять. ну ета уже перебор (с) кароче Ваше здоровье!!!
lion1106 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:59 Автор #17 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 18:59 В 14.05.2010 в 18:40, BARAKUDA сказав: В 14.05.2010 в 18:02, Yarchik сказав: 1. Ніякої надзвичайної події тут немає.2. Продавати алкогольні напої неповнолітнім (пмалій рогатій худобі) заборонено. Хочеш заробити, порушуючи закон - податкова міліція (пожежники, СЕС, адвокати, судді) теж хочуть заробити.3. Власник не постраждає, постраждає продавець. Так йому і треба - він прекрасно знає п. 2.Повністю згідний. Я думаю, що продавець багато для себе не заробить, якщо продасть на одну пляшку цього пійла більше. Власник мережі можливо і заробить. Але у випадку вльоту - винуватий продавець, власник тут ніпричому. Запитання - чи варто в даному випадку ризикувати продавцю? Я думаю, що ні. Це повинен і розуміти та освідомлювати продавець...Не раз був свідком, як в супермаркеті на ГПЗ продавці (дівчата по 20 - 30) відмовляли в продажу алкогольних напоїв підліткам через те, що останні виглядали (на думку продавців) неповнолітніми і паспортів при собі не мали... І правильно робили, що відмовляли...так але якщо ти сам працюеш цілий день і за цілий день ти присів на 10 хв(образно) а підкінець то тебе приходять 2 йолупи тобі по вигляду 22 років спитавши чи є 18 тобі документів не треба якщо в них небритість 3-х денна а їм 17 постав себе на місцк продавця а модератору я не задовбую цікавить думка для цього і рубрика існує ти як податкові менти тут повиди себе правильно....
lion1106 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:03 Автор #18 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:03 В 14.05.2010 в 18:59, lion1106 сказав: В 14.05.2010 в 18:40, BARAKUDA сказав: В 14.05.2010 в 18:02, Yarchik сказав: 1. Ніякої надзвичайної події тут немає.2. Продавати алкогольні напої неповнолітнім (пмалій рогатій худобі) заборонено. Хочеш заробити, порушуючи закон - податкова міліція (пожежники, СЕС, адвокати, судді) теж хочуть заробити.3. Власник не постраждає, постраждає продавець. Так йому і треба - він прекрасно знає п. 2.Повністю згідний. Я думаю, що продавець багато для себе не заробить, якщо продасть на одну пляшку цього пійла більше. Власник мережі можливо і заробить. Але у випадку вльоту - винуватий продавець, власник тут ніпричому. Запитання - чи варто в даному випадку ризикувати продавцю? Я думаю, що ні. Це повинен і розуміти та освідомлювати продавець...Не раз був свідком, як в супермаркеті на ГПЗ продавці (дівчата по 20 - 30) відмовляли в продажу алкогольних напоїв підліткам через те, що останні виглядали (на думку продавців) неповнолітніми і паспортів при собі не мали... І правильно робили, що відмовляли...так але якщо ти сам працюеш цілий день і за цілий день ти присів на 10 хв(образно) а підкінець то тебе приходять 2 йолупи тобі по вигляду 22 років спитавши чи є 18 тобі документів не треба якщо в них небритість 3-х денна а їм 17 постав себе на місцк продавця а модератору я не задовбую цікавить думка для цього і рубрика існує ти як податкові менти тут повиди себе правильно....поставте себе на місце продавця дітей яким батьки не дають в тик і податкоаого мента який нвгло за 5 хв зрубав бабла і поїхав бухати з напарниками
Grudik Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:04 #19 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:04 щодо теми - я тільки за. все одно податкова не буде стояти біля кожного ларька чи магазину і слідкувати за цим. ну підставили вони, то й що? закон порушили обидвоє, і продавець і податковець! навіщо вибирати між ним - між тим, хто споює школу чи той, хто бере на лапу? інакше продавців не навчиш. вони ладні 5-річній дитині пиво і цигарки продавати!і ще одне, якщо б продавець захотів сказав би - "пишіть протокол". хто йому заборонив таке сказати?
lion1106 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:10 Автор #20 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:10 В 14.05.2010 в 19:04, Grudik сказав: щодо теми - я тільки за. все одно податкова не буде стояти біля кожного ларька чи магазину і слідкувати за цим. ну підставили вони, то й що? закон порушили обидвоє, і продавець і податковець! навіщо вибирати між ним - між тим, хто споює школу чи той, хто бере на лапу? інакше продавців не навчиш. вони ладні 5-річній дитині пиво і цигарки продавати!і ще одне, якщо б продавець захотів сказав би - "пишіть протокол". хто йому заборонив таке сказати?різниця чуствується де 700 а де 7000 грн так а скажіть мені хто кожен день живе за законом не порушуючи його без вигоди для себе питання в непокараності наших органів ...
yura2281 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:15 #21 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:15 В знайомого була схожа ситуація, то там прийшли хлопчики бородаті під два метра росту. А їм всього по 17літ
lion1106 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:19 Автор #22 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:19 В 14.05.2010 в 18:38, Yarchik сказав: В 14.05.2010 в 18:28, lion1106 сказав: Справа у тому, що продавець запитав "чи є Вам 18 років",вони відповіли "так"ліон, не задовбуй. Хочеш допомогти комусь - допоможи матеріально продавцеві, який "опустив" хазяїна на бабло. Відрубай ту руку, яка продала алкоголь. Влаштуй "зачистку" податкових міліціонерів. Напиши скаргу в усі антикорупційні органи. Тільки тут не словоблудствуй. Ситуація куди простіша, ніж ти хочеш тут омалювати. В дійсності оплата продавця залежала від виторгу, і продавець бачив, що перед ним діти, тим більше, якщо ще й перепитував їх вік. Але ж так хтілося заробити на пару гривень більше... В 14.05.2010 в 18:32, lion1106 сказав: я скажу так)!!!...якщо б тобі, або твоїм рідним виставили рахунок на сумму 7000 грн. - твоя реакція. тільки чесно!!! (бо всі вміють говорити *)Чесно?Звернувся б до Волинського окружного адміністративного суду з позовною заявою про скасування і визнання нечинним рішення про застосування штрафних санкцій. І, зважаючи на те, що податкові менти не завжди проводять такі "рейди" згідно вимог чинного законодавства, плюс не вміють правильно оформляти документи - з досить привабливою вірогідністю домігся б скасування оскаржуваного рішення. Цим самим, до речі, усугубив би бардак, тому що поставив би все з ніг на голову. я не шукаю адвоката просто навчись ставити себе на місце інших і ти зрозуміеш що не всі заробляють 2-3-5-10000 тисяч грн в місяць або тиждень і мати в якої 5 дітей яка тяжко фізично працюе сама який для неї удар будь людиною а не адвокатомодером
BARAKUDA Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:19 #23 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:19 В 14.05.2010 в 19:04, Grudik сказав: щодо теми - я тільки за. все одно податкова не буде стояти біля кожного ларька чи магазину і слідкувати за цим. ну підставили вони, то й що? закон порушили обидвоє, і продавець і податковець! навіщо вибирати між ним - між тим, хто споює школу чи той, хто бере на лапу? А хто в даному випадку першим порушив закон? От і відповідь...Не порушив би закон продавець - не порушив би його і податковий інспектор...
Yarchik Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:23 #24 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:23 В 14.05.2010 в 19:19, lion1106 сказав: я не шукаю адвоката просто навчись ставити себе на місце інших і ти зрозуміеш що не всі заробляють 2-3-5-10000 тисяч грн в місяць або тиждень і мати в якої 5 дітей яка тяжко фізично працюе сама який для неї удар будь людиною а не адвокатомодеромТа ти сам намагаєшся бути адвокатом для правопорушника. Це - раз. Два - щось ти дуже важку долю продавця описав. А мені здається, що не все в того продавця так погано. Та й кому зараз легко? Знаєш, скільки зараз фара до Мерседеса коштує...
Grudik Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:24 #25 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 19:24 В 14.05.2010 в 19:10, lion1106 сказав: різниця чуствується де 700 а де 7000 грн так а скажіть мені хто кожен день живе за законом не порушуючи його без вигоди для себе питання в непокараності наших органів ...кажу ще раз - чому продавець (якщо ви такі законослухняні) не сказала "пишіть протокол"???і ще одне - якби ви курили в громадському місці (що по закону теж неможна) і до вас підійшли б міліція, сказали - або 200 грн в касу, або 20 нам. щоб б ви вибрали??
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.