Перейти до змісту

Активна акустика BBK ma 2000s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня шановні форумчани. Перестав працювати пульт дистанційного керування активної акустики BBK ma2000s і тепер користуватись не зовсім комфортно. Спроба знайти ПДУ на просторах України результату не дав, тому звертаюсь до вас з таким проханням. У кого теж є акустика моделі BBK ma2000s чи BBK ma1000s відгукніться!!! Потрібно при допомозі Вашого справного пульта навчити універсальний пульт з функцією навчання командам Вашого пульта і на цьому мою проблему буде вирішено… Від себе зроблю все, що потрібно (доставка, пиво, вино, горілка, гроші і т.д. думаю домовимось).

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А що сталось з рідним пультом? Якшо він не розбитий в хлам то може варто його спробувати відремонтувати. В Ратексі є людина яка займається ремонтом пультів.

Опубліковано

Ратекс знаходиться неподалік Старого ранку, як спускатись по Медведєва вул. 4, перпендикулярно вул.Лесі Українки.

Опубліковано

Я так і зробив після поломки пульта, дякую за це працівникам "Ратекса", але мене попередили, що ще одного падіння не переживе, тому почав шукати на всяк випадок заміну... І знайшов. Купив через EBAY пульт Logitech Harmony 628 - це бюджетний варіант, але з ним працювати одне задоволення. ПДУ підключається через ЮСБ до компа і далі налаштовуєте його як душа забажає. В мене пульт зараз керує усіма приладами в квартирі, якими можна керувати за допомогою ДУ. Одним словом в кого багато пультів - це явний вихід із становища... Також на сайті можна перевірити чи є ваші прилади в базі даних, якщо немає то дуже легко навчити командам від оригінального ПДУ. Logitech Harmony

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...