Перейти до змісту

Активна акустика BBK ma 2000s


Рекомендовані повідомлення

Доброго дня шановні форумчани. Перестав працювати пульт дистанційного керування активної акустики BBK ma2000s і тепер користуватись не зовсім комфортно. Спроба знайти ПДУ на просторах України результату не дав, тому звертаюсь до вас з таким проханням. У кого теж є акустика моделі BBK ma2000s чи BBK ma1000s відгукніться!!! Потрібно при допомозі Вашого справного пульта навчити універсальний пульт з функцією навчання командам Вашого пульта і на цьому мою проблему буде вирішено… Від себе зроблю все, що потрібно (доставка, пиво, вино, горілка, гроші і т.д. думаю домовимось).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

А що сталось з рідним пультом? Якшо він не розбитий в хлам то може варто його спробувати відремонтувати. В Ратексі є людина яка займається ремонтом пультів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ратекс знаходиться неподалік Старого ранку, як спускатись по Медведєва вул. 4, перпендикулярно вул.Лесі Українки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так і зробив після поломки пульта, дякую за це працівникам "Ратекса", але мене попередили, що ще одного падіння не переживе, тому почав шукати на всяк випадок заміну... І знайшов. Купив через EBAY пульт Logitech Harmony 628 - це бюджетний варіант, але з ним працювати одне задоволення. ПДУ підключається через ЮСБ до компа і далі налаштовуєте його як душа забажає. В мене пульт зараз керує усіма приладами в квартирі, якими можна керувати за допомогою ДУ. Одним словом в кого багато пультів - це явний вихід із становища... Також на сайті можна перевірити чи є ваші прилади в базі даних, якщо немає то дуже легко навчити командам від оригінального ПДУ. Logitech Harmony

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...