Перейти до змісту

мфу+снпч

vovanicha

Рекомендовані повідомлення

Продам за 650грн.Принтеру десь місяць!Чому продаю бо хочу епсона на 6 кольорів

Все працює супер кого цікавить приходьте дивіться.Принтер ще на гарантії!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу купити і продати Canon Pixma MP250 новий зі складу в любій кількості за 533,40 грн за штуку. І при цій вартості буду мати невеликий навар. А можна пошукати ще дешевше.

А Ви кажете що принтеру десь місяць. Я вказав вартість нерозпакованого МФУ, а в Вас картриджі вже не повні і щоб купити нові треба буде витратити біля 350 грн. Відповідно вартість Вашого МФУ не більше 180 грн. З цієї суми можна починати торг. Бажано перед тим як виставляти ціну дивитись вартість товару в інтернеті і магазинах. :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

uagav, ви б читали уважніше. Здається в темі сказано МФУ+СНПЧ. І наврядчи ви тут новий зробите дешешвше 700 грн.

а щодо нового "Canon Pixma MP250 новий зі складу в любій кількості за 533,40 грн за штуку. І при цій вартості буду мати невеликий навар" то ви все ж троха сфантазували... з невеликим наваром ми їх по 460 продаємо... хоча "невеликий" то в кожного своє поняття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачаюсь, про СНПЧ не дочитав, в описі нажаль не було чи воно є і хто виробник, так само як і немає гарантії, якщо стоїть СНПЧ - з Canon я працюю не перший рік. Щодо навару, то 20 грн це теж навар. Ціну взяв першу ж що потрапила на очі доступну в Луцьку.

СНПЧ нова 30-35 баксів WWM. Ітого приблизно 260 + 180 ніяк не виходить на 650. А за 460 дійсно можна знайти новий на гарантії, якщо Ви ними торгуєте.

Ще раз вибачте, надалі спорити не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

600грн остання ціна принтеру 2 місяці і його не хто не сношав.Снпч ввм нещодавно ставилося!принтер нулячий дешевше ніж 600грн ніхто продавати не буде!

На рахунок гарантії на струйнікі як тількі ти заправив картриджа в стуйніку гарантії автоматично вже нема!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...