sergmaestro Опубліковано 12 Травня, 2010 в 09:54 Поділитися #1 Опубліковано 12 Травня, 2010 в 09:54 1) У твоєму холодильнику більше їжі чим пива. 2) Перед походом в ресторан ти не п’єш вдома, щоб заощадити. 3) В аптеці ти замість презервативів купуєш крем від болів у спині. 4) Запрошуючи дівчину на чашку кави, ти маєш на увазі ЛИШЕ чашку кави. 5) Ти раптом розумієш, що в твій час молодь була інша. 6) Прогулянка з собакою набагато важливіша за матч Шахтар -Динамо. 7) Твій начальник став досить приємним у спілкуванні. Перед п’янкою ти завжди подумаєш, о котрій тобі на роботу завтра. 9) В Інтернеті ти 90% часу СПРАВДІ працюєш. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vint Опубліковано 12 Травня, 2010 в 10:31 Поділитися #2 Опубліковано 12 Травня, 2010 в 10:31 1) У твоєму холодильнику більше їжі чим пива. 2) Перед походом в ресторан ти не п’єш вдома, щоб заощадити. 3) В аптеці ти замість презервативів купуєш крем від болів у спині. 4) Запрошуючи дівчину на чашку кави, ти маєш на увазі ЛИШЕ чашку кави. 5) Ти раптом розумієш, що в твій час молодь була інша. 6) Прогулянка з собакою набагато важливіша за матч Шахтар -Динамо. 7) Твій начальник став досить приємним у спілкуванні. Перед п’янкою ти завжди подумаєш, о котрій тобі на роботу завтра. 9) В Інтернеті ти 90% часу СПРАВДІ працюєш. грустно... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
teenkath Опубліковано 12 Травня, 2010 в 10:33 Поділитися #3 Опубліковано 12 Травня, 2010 в 10:33 Хм... віднайшла два пункти які відповідають дійсності (уже сьогодні у моєму житті).. цікаво, прогресуватиме далі?)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fagot Опубліковано 12 Травня, 2010 в 11:30 Поділитися #4 Опубліковано 12 Травня, 2010 в 11:30 1) саме так завжди було 2) не ходжу в ресторани 3) нема аптечки 4) запрошую на пиво, а що маю на увазі залежить від обставин 5) ага, буває , в один момент зрозумів що в сучасної молоді менше енергії і здоров"я ніж у мене зараз, сумно... 6) нема собаки і футбол не дивлюсь 7) в більшості випадків так і є 8 ) завжди про це пам"ятав і певно до старості буду, а потім склероз... 9) важко сказати, а як відрізнити працюю я в даний момент чи не працюю В загальному дурний тест, можу навести свої 10 параметрів, але вони будуть тільки мої, а по цьому тесту багато хто народився старіючим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rock Опубліковано 12 Травня, 2010 в 15:54 Поділитися #5 Опубліковано 12 Травня, 2010 в 15:54 ' date='12 мая 2010 - 17:20' timestamp='1273677652' post='494334'] пєнсію мну, пєнсію! Да ужжжж, залишилось до приказа 55 місяців , на дембельскому ремішку зарубки вже роблю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.