Перейти до змісту

Прощайте, карьеры в Гараздже!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І що ви тим хочете добитись? Я скажу шо- НІЧОГО. Там вже давно "всьо схвачєно, за всьо заплачєно". Скоро і в парку будуть будинки будувати....

А можна модератора попросить удалять все идиотские посты?

Спасибо.

ЗЫ и этот тоже

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Есть предложение решить сразу две проблемы:

1.Отловить всех бездомных,голодных,злющих собак.

2.Отвезти их на карьеры и перебросить помещику через забор.

ЗЫ:не з'Їдять,то хоч понадкусують. :lol:

Опубліковано

Есть предложение решить сразу две проблемы:

1.Отловить всех бездомных,голодных,злющих собак.

2.Отвезти их на карьеры и перебросить помещику через забор.

ЗЫ:не з'Їдять,то хоч понадкусують. :lol:

не так все просто. Підійдете за 1метр до паркану отримаєте гумових пістонів у вигряді куль або палок.

Опубліковано

не так все просто. Підійдете за 1метр до паркану отримаєте гумових пістонів у вигряді куль або палок.

Шановний,отримання куль і палок за 1 метр від паркану зніме з мене всі правові і етичні тормоза.Я звісно не Гонта і не Залізняк,але міні-коліївщину влаштувать зможу.

Опубліковано

Если наша инициатива, не дай бог, не сработает, я смею думать, что все может перерасти в гражданский акт непокорности с прямыми действиями против "господ олигархов". С коктейлями Молотова и актами вандализма.

Надеюсь, до такого не дойдет, но я не хочу при въезде в лес видеть забор с табличкой "Приватна власність!"

А все к этому идет! Оккупировали Свитязь, забирают половину Гаразджи, вплоть до лагеря - прощай косогор!!! (да, да - косогор ограждают!)

Через пару лет вы сможете жарить шашлык лишь у себя на балконе! Вы хотите этого? Я - НЕТ!

Опубліковано

1. збір підписів на велодень

2. у міській раді працює пані Сніжана - журналіст яка присутня в сюжетах про місто та регіон на центральних каналах (звернутись до неї) для висвітлення цієї теми на центральних каналах (варіант не варіант, а спробувати треба)

3. нащо на ресурсі много згадок скажім про (Сід фм?), я не кажу притримуватись позиції однії з сторін конфлікту (але висвітлити факт незгоди частини громади з прийнятим владою рішенням (хтось має копії документів по темі?)то буде добре)

4. звернення до центральних органів влади в тому числі (починаючи з п. Клімчука і впірьод вище з прикладенням простині з підписами незгодних)

5. мішок позовів (громадські організації просто громадяни)(після ознайомлення з всіма документами для формулювання правильної правової позиції)

6. на велодень - подорож незгодних до обласної та районної ради (в процесі збір підписів) для того щоб люди міста (які не мають дач але мають дітей) знали про подію

7. прикрутити банери з хелпом на дружніх ресурсах (хз авось допоможе)

8. наявність зацікавленої громадської організації яка запропонує альтернативний варіант використання території та буде відповідати з дотримання запропонованого режиму (по моєму дуже важливо)

9. відкинути пропозиції шкідництва (с.ать, гризти дерева, псувати насадження та портити власність опонента) - коні та дерева не винні, а наглядний терор - додаткова підстава до залучення опонентом такого ресурсу як правоохоронні органи та залучення до охорони ДСО (ну ви зрозуміли)

10. як варіант для часткового фінансування процесу опору - створити голосувалку з бажаючих придбати за (сума грн.) футболку з (зрозумілий напис що висвітлює позицію людини яка її носить) (залишіть Гараджу людям) (наліпки на машини?)

11. спам ніхто не відміняв

ще потрібно - фото з проблемної території (потрібна наглядність ситуації в тому числі при зібранні підписів), і додаткова інформація яка допоможе простим громадянам правильно розуміти те що відбувається

Опубліковано

8. наявність зацікавленої громадської організації яка запропонує альтернативний варіант використання території та буде відповідати з дотримання запропонованого режиму (по моєму дуже важливо)

Кожен рік центр туризму та спорту проводить прибирання території, а з цього року долучилась також АВЛ.

А ще з 80-х років у кар"єрах проходять змагання з туризму на обласному рівні.

Опубліковано

Скоро вибори мера,

http://lutsk2010.org.ua/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B8/

Серед претендентів є

Мельник Євген Іванович (Свобода)

http://pravda.lutsk.ua/blog/18/

Волинське обласне громадське об’єднання «Альтернатива – плюс»

Дата легалізації 05.12.2005 р. Повідомлення № 69.

Юридична адреса: Волинська область, м. Луцьк, вул. Лазо, 5-д.

Голова – Мельник Є. І.

тел. 780767

Може "Свобода" захоче відзначитись і проявити себе, для кандидата в мери буде непоганий піар.

Опубліковано

Скоро вибори мера,

http://lutsk2010.org.ua/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B8/

Серед претендентів є

Мельник Євген Іванович (Свобода)

http://pravda.lutsk.ua/blog/18/

Волинське обласне громадське об’єднання «Альтернатива – плюс»

Дата легалізації 05.12.2005 р. Повідомлення № 69.

Юридична адреса: Волинська область, м. Луцьк, вул. Лазо, 5-д.

Голова – Мельник Є. І.

тел. 780767

Може "Свобода" захоче відзначитись і проявити себе, для кандидата в мери буде непоганий піар.

по ідеї не повинна Свобода цим займатись. Чому - бо суспільству цей каррєр до дупи. подумаєш 300-200 бордвців. ДЛя маси мешканців головне, - щоб ковбаска була ну і водяри по-більше , а захавати її можна і на балконі там же-ш і нагадити після себе можна. а коли жерти не буде що тоді й карєри нахрін кому тра. дадуть сухарів і народ , вибачте бидло, щасливий буде.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...