Перейти до змісту

Школа №9

yurgen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ответный ход. Сегодня директор в срочном порядке собирает внеплановую родительскую конференцию. Приглашены по одному представителю из класса. Ждём результатов.

• Відповідей 312
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я не в батьківському комітеті, але була на зборах кілька днів тому. Реальна ситуація - збирають по 100 грн. до нового року на заміну вікон в коридорах, туалетах, та інших "нічийних" приміщеннях. Таке рішення прийняли, зібравши представників всіх батьківських комітетів. Ніхто нікого не погрожували виганяти зі школи. Для сімей, в який кілька діток навчаються в школі - пільги. Малозабезпечені взагалі не платять. Ото хочеться розводити демагогію?

ЗІ: сусідка малого віддала в сьому школу - загалом здає більше грошей, ніж я.

Опубліковано

Памятаю колись вимагали на дах збирати гроші, але як виявилось дах був замінений на спонсорські гроші...В старших класах здавали вже по 20-40 грн в місяць і за 10 років мого навчання зробили ремонт тільки в туалетах., комп класи за спонсорські гроші. Одним словом, дякую, Віктор Дмитрович

Ніхто нікого не погрожували виганяти зі школи

в 10 класі особисто стояв в кабінеті директора, сказав що платити не будемо по 30-40 грн, і тоді почув від нього слова про виключення...ясно що не виключили б, але таке було. Здається якусь суму заплатили , половину можливо, не памятаю

Опубліковано

Ото хочеться розводити демагогію?

Конечно хочеться. Родители здают в год почти миллион. Что нельзя поставить окна за эти деньги? Можно, но хочеться больше.

Ещё есть вопрос. Почему все классы до 5-го здают по 40 грн в месяц по формуле 30 школе + 10 на класс, а наш класс вдруг начал здавать по 50 грн? А сейчас и формула изменилась 50 + 0. То есть уже 60 грн.

Я уже было смирился, думаю, мать их въёб эти деньги, но последние события с взносами 100 грн в семестр - это уже перебор

Опубліковано

yurgen,

ну школа, якби елітна вже стала, відповідна оплата. Був рік-два тому типу все модно, не знаю які зараз там вчителі, але як я вчився то нормальні були, хто хотів той отримав знання.

Опубліковано

в 10 класі особисто стояв в кабінеті директора

я говорила конкретно про цей збір грошей, і про те що сама почула в школі.

Опубліковано

erica,

ні, я просто навів свій приклад. Ну платили по 20 грн - нехай, потім 30 і 40 стало, а в школі роками абсолютно нічого не робилось, ще і книжок не вистачало.

ми здаємо 50 в місяць

а по 30-40 здавали 10 років тому, добре хоч такса не сильно піднялась інфляція і все таке :)

Опубліковано

але "З бидла стрижуть бабкі"

А в якій школі\садочку батьки не здають грошей зараз? тобто бидло всі \ну крім Вас звичайно\

Опубліковано

Гнать нафиг Недужка! Я с 1-го по 11 класс в 9-ой школе проучился, вечные поборы... когда не платишь, он 8===> учителей, они тебя. Всдохнул с облегчением когда выпустился....

З.Ы. Вспомнилась история с дверьми, сказали в Мае 11-го класса, перед выпуском сдать по 20 грн на двери)) Деньги не большие, но я принципиально упёрся что платить не буду, зачем мне оплачивать то чем я не буду пользоваьтся, сдался только ради нашей керы... лучше учителя я не встречал

Опубліковано

Гнать нафиг Недужка! Я с 1-го по 11 класс в 9-ой школе проучился, вечные поборы... когда не платишь, он 8===> учителей, они тебя. Всдохнул с облегчением когда выпустился.... З.Ы. Вспомнилась история с дверьми, сказали в Мае 11-го класса, перед выпуском сдать по 20 грн на двери)) Деньги не большие, но я принципиально упёрся что платить не буду, зачем мне оплачивать то чем я не буду пользоваьтся, сдался только ради нашей керы... лучше учителя я не встречал

О да! Двері - це епоха довжиною 10 років :)

Опубліковано
Один родитель, когда его спросили, что он может сделать для школы, сказал: «Возбудить уголовное дело!». Следующие 11 лет администрация учебного заведения не беспокоила его просьбами о материальной помощи.
:)
Опубліковано

я нормально провчився 11 років. Було більше позитиву. Так брали гроші (типу добровільно-примусово), але з іншого боку й за останній рік пам'ятаю повністю актовий зал переробили. Сам по собі Недужко веселий чувак, як і його син-"професор", але я думаю, що на місце директора вже давно пора поставити когось молодого і амбіційного.

Опубліковано

Разобрался я по взносам.

За сентябрь-октябрь мы платили по 40 грн из расчёта "30 на школу + 10 на класс".

С ноября мы должны платить 50 грн на школу + 10 грн на класс. Ну и 2 раза по 100 грн в год.

Итого в среднем в месяц получаеться по 76 грн.

Если учесть, что раньше старшие классы здавали по 50, то фактически Недужко поднял фонды в среднем в 1,7 раза

Опубліковано

Значить так.

Срачу у коментах вистачає кругом. Задовбало, якщо чесно. Одні надто гонять, інші надто вигороджують.

Давайте так. Чи є у Луцьку люди, які не бояться розказати все начисто, за що і коли з них брали гроші. Скільки таких людей?

Чи готові ви в такому разі всі гуртом сказати про це на камеру?

Бо якщо невдоволених 1-2, то пошумлять-пошумлять у пресі і прокуратурі, і заглохне все.

А гуртом легше й батька бити, самі знаєте.

Опубліковано

Повністю підтримую forever-autumn. В кого з батьків на руках збереглися папірці, де вказано "здати 100 грн. на ремонт спортзалу та центрального входу"??? Об'єднуйтесь, обурюйтесь публічно, а не анонімно. Дійсно одну-дві родини директор та рада зацькують за спротив, але 15-20 родин то вже сила.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...