Перейти до змісту

Як поїхати до Чорнобиля

teenkath

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не знайшла подібної теми тому створю нову.

Відгукніться ті, хто їздив до Чорнобиля/Прип'яті. Розкажіть чи варто поїхати, та що для цього потрібно (чи пропускають, чи можна поїхати самому/з компанією, у скільки приблизно обійдеться поїздка і т. д.).

Дякую за будь-яку актуальну інформацію.

Опубліковано

Відгукніться ті, хто їздив до Чорнобиля/Прип'яті. Розкажіть чи варто поїхати, та що для цього потрібно (чи пропускають, чи можна поїхати самому/з компанією, у скільки приблизно обійдеться поїздка і т. д.).

Є екскурсійна поїздка десь в цьому місяці бачив оголошення на зупинці біля пелікану, подивись

Опубліковано

Є екскурсійна поїздка десь в цьому місяці бачив оголошення на зупинці біля пелікану, подивись

Дуже дякую, матиму на увазі.

Цікавлять ще самостійні поїздки. Чула, що через кпп можна пройти тільки із провідником =(

Опубліковано

саме так!

через кпп не пустять!

тобто варіант їхати на авто відпадає ...

можна сунутись автобусами, а потім продиратись пішком ... ало то займе занадто багато часу ...

а екскурсії, які туда проводять, досить дорогі ... (500+ грн за пару годин проведених в Прип*яті)

Опубліковано

Щоб потрапити в зону відчуження (30-ти кілометрову) потрібний дозвіл. Ті хто організовують екскурсії туди (екскурсія з дорогою вартує 500 грн за 1 день) його наперед замовляють. Без нього через КПП на дорозі до Прип'яті та Чрнобиля не пропустять...

Опубліковано

А хтось їздив туди сам? Як ви пробирались? Може там десь в ближньому місці можна когось найняти, щоб не тягтись з Луцька з екскурсією?

Опубліковано

На цьому сайті є уся інфа: _http://www.chernobylzone.com.ua/

Самі Ви туди не поїдете міліція патрулює 30км зону якщо зловлять то штрафанут або трхи посадять.

Опубліковано

дешевше і простіше продертися туди "нелегально"!!!1

я думаю, якшо мати при собі дозиметр/радіометр ... або сразу 2в1, то і самого пропустять ...хоча не впевнений ...

думаю, шо якшо продертись через кпп то далі можна смєло там лазити... думаю шо шанс зустріти там представників правоохоронних органів і їмподібних нічтожно мал ..

Опубліковано

і нашо ото собі прикдюченій на ето самое место іскать....

З.І: краще поїхати на море,чи в гори,оздоровитись!

Опубліковано

і нашо ото собі прикдюченій на ето самое место іскать....

З.І: краще поїхати на море,чи в гори,оздоровитись!

Море морем, але цікаво, що це і як там...

Море це ж звичне діло.. а от зона відчуження набагато цікавіше, як на мене.=)

Опубліковано

Тю))) І нафіга ото туда пертися?? Дай рентгенологу 50 гривень - най зробить тобі з 10-ток знімків тебе ж голяка. Оце тобі буде потрібна доза. Потім їдеш в який колгосп за 10-20км од Луцька - розруха на МТС та на фермі, + поодинокі бабулі дадуть уявлення про територію...Ну ото ніби і всьо)) Дешевше і швидше) І ніхто не заборонятиме))

Опубліковано

Тю))) І нафіга ото туда пертися?? Дай рентгенологу 50 гривень - най зробить тобі з 10-ток знімків тебе ж голяка. Оце тобі буде потрібна доза. Потім їдеш в який колгосп за 10-20км од Луцька - розруха на МТС та на фермі, + поодинокі бабулі дадуть уявлення про територію...Ну ото ніби і всьо)) Дешевше і швидше) І ніхто не заборонятиме))

Дякую за пораду=))

Але, власне, хотілося б почути/читати тих хто їздив))

Все таки мені цакаво, як туди потрапити,а не, що потрібно робити для того, щоб вхопити побільше радіоопромінення.

Опубліковано

Звідти нещодавно повернулась моя однокласниця. Але вона їздила туди з перепусткою тата свого друга. Тато працює в Чорнобилі, МНС-ник. Розповідала, що з 26 квітня по 9 травня був спрощений візовий режим на КПП Дитятки, пускають тих, хто народився, жив і т.д. Ну і з ними під шумок неофіційних туристів. З його перепусткою і катались всюди, де хотіли.

Щодо екскурсій, то називають різні суми - від 300 грн. до 300 дол. Все-таки думаю, що потрібно шукати організації, які пропонують такі екскурсії, або шукати знайомих, через яких можна поїхати. ;)

Опубліковано

два товариші там були і я десь зо два роки тому страшенно загорівся цією темою, але так чомусь і не вибрався :)

але нарив багацько інформації.

Мабуть найкращий сайт на тему Припяті pripyat.com

ці ж люди організовують поїздки, колись були раз на місяць. окремий сайт chernobylzone.com.ua

на сайті можна зареєструватись і забронювати місце в автобусі.

інші агенства здається просто через них оформляють поїздки, тому не потрібно переплачувати.

Скажу головне - їхати треба весною чи осінню коли немає листя на деревах. Тобіш краще ранньою весною.

за листям ніц не роздивишся толком, там величенькі дерева повиростали.

Є ще поїздки за декілька тисяч баксів - возять на позашляховиках і дозволяють полазити в костюмах по могильниках.

Шкода що не возять по селах, там дуже кльово і можна зустріти стада диких коней.... якщо їх ще депутати не перестріляли.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...