Перейти до змісту

Becherovka для діабетиків - без цукру

mykas

Рекомендовані повідомлення

Чеський трав'яний лікер Becherovka KV 14 вперше з'явився на ринку алкогольних напоїв у 1966 році. Він виготовляється на основі Becherovka Original з додаванням червоного вина.

Becherovka KV 14 має темно-червоним кольором, сухим і гіркуватим смаком і призначений для любителів гірких алкогольних напоїв.

Трав'яний лікер Becherovka KV 14 гарний у чистому вигляді, охолоджений перед вживанням, або з апельсиновим соком. Крім того, його можна використовувати в якості основи для різних коктейлів.

Привезена з Чехії.

145 грн.

post-8380-1273396845,67_thumb.jpg

post-8380-1273396916,54_thumb.jpg

post-8380-1273396977,25_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А при чиму тут діабетики?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому що,цей лікер можуть вживати і діабетики.

Це покищо єдиний алкогольний напій який я знаю,що можуть вживати діабетики.

Ну і звичайно,його можуть вживати всі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ну-ну, проконсультуйтесь в ендокринолога про "будь-який алкоголь" і дію алкоголя на рівень цукру.

Про лікери, як ті, що містять велику кількість цукру, частково згідний, але не про весь алкоголь.

Сам по собі алкоголь сприяє блокуванню печінкою віддачу цукру в кров чим знижується рівень цукру в крові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто ти хочеш сказати,що ця бєхєровка не для діабетиків ? :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ні, це ти говориш, що твоя бехеровка "єдиний алкогольний напій" що можуть вживати діабетики безпечно для свого рівня цукру в крові.

А я говорю, що практично будь-який спиртовий алкогольний напій, крім тих, що містять високу концентрацію цукру(сюди входять лікери), може вживатись людьми з діабетом - алкоголь зменшує рівень цукру в крові.

І якщо вже "Він виготовляється на основі Becherovka Original" - то це вже лікер з високим вмістом цукру.

І твій лікер KV14 більш придатний діабетикам хоча б тому, що містить 40% спиту а не 20,35,38,29% як в інших бехеровках. Був би більший вміст алкоголю - було б краще :)

ps: прошу на цю тему не спорити, питання вивчене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні.Я не казав,що це " єдиний " алкогольний напій,який можуть вживати діабетики.Я написав,що це єдиний алкогольний напій який я знаю,що можуть вживати люди хворі на діабет.

Тут в нас непорозуміння вийшло...

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Агоууу,люди!Купляйте!.

В мене дешевше ніж в магазинах + 100% якість.

Та й в Луцьку врядче десь її найдете. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво скільки вона коштує в магазинах звичайна Original 90-100грн як де. а КВ-14 я ще ніде не зустрічав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завод цьої прелесті в не в Карлових Варах часом ?

наскільки мені відомо, на Експорт вони це пойло не роблять ... (так по крайній мірі сказав чех на заводі в Чехії)! так шо привезені партії цього пойла в Україну, досить обмежені! тобто в місцевих магазинах його бути не може!

напій дійсно цікавий, ексклюзивний і я рахую шо досить не дорогий! чехі навіть кажуть шо він лєчєбний і корисний =)

З.З.І.

в Чехії, бутилка такого добра вартує десь в районі 8-10 ойро якшо я не помиляюсь ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якраз в карлових варах.

КВ 14 так і означає-Карлові вари 14.

Я теж ніде її не зустрічав,але якось нечайно натрапив на якийсь сайт,то там ціна була хоч і в рублях,але дорожче.

+ знайомий їздив в дніпропетровськ і там в якомусь ресторані продавали таку ж бехєровку,теж дорожче.

Так,вона лікувальна.Спочатку її продавали як лікарство,а зараз ще як алкогольний напій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сколько бутылок у тебя есть? Я-бы купил не одну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня к сожылению только одна(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...