Jump to content

Карикатура для України в Finаncial Times

Recommended Posts

От таку карикатуру опублікувало авторитетне видання Finаncial Times:

ft.jpg

За що тримається мадам Ю?

очевидно, що це плід того дерева, на якому сидить пан В.

але оскільки це карикатура на політику і врахувавши деякі факти, то можна сказати, що це помаранч.

але оскільки це карикатура на політику і врахувавши деякі факти, то можна сказати, що це помаранч.

А мені здається що це якраз просто яблуко, на помаранчі червячькі ж не лазять =)

Просто леді Ю. хоче зірвати собі той плід яблуко чи помаранч не так важливо , з дерева на якому сидить пан Віктор, зірвати тобто присвоїти плоди його дерева? хм .. ну якось так <_<

дерево - Україна. Обдерта, як липка... Плоди, що воно приносить - гнилі. Хоча і чіпляються за них.. І люди на дереві - теж гнилі.

А мені здається що це якраз просто яблуко, на помаранчі червячькі ж не лазять =)

Просто леді Ю. хоче зірвати собі той плід яблуко чи помаранч не так важливо , з дерева на якому сидить пан Віктор, зірвати тобто присвоїти плоди його дерева? хм .. ну якось так dry.gif

а черв'яків я й не помітила.

дерево - Україна. Обдерта, як липка... Плоди, що воно приносить - гнилі. Хоча і чіпляються за них.. І люди на дереві - теж гнилі.

Зате екологічно чисті, раз їх жує черв'як :D А от чого воно (яблукопомаранч) в пакеті? Чи це презерватив надутий?, щоб ми не розмножувались і не валили в переляканий Євросоюз :_07:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...