Перейти до змісту

Карикатура для України в Finаncial Times

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

очевидно, що це плід того дерева, на якому сидить пан В.

але оскільки це карикатура на політику і врахувавши деякі факти, то можна сказати, що це помаранч.

Опубліковано

але оскільки це карикатура на політику і врахувавши деякі факти, то можна сказати, що це помаранч.

А мені здається що це якраз просто яблуко, на помаранчі червячькі ж не лазять =)

Просто леді Ю. хоче зірвати собі той плід яблуко чи помаранч не так важливо , з дерева на якому сидить пан Віктор, зірвати тобто присвоїти плоди його дерева? хм .. ну якось так <_<

Опубліковано

дерево - Україна. Обдерта, як липка... Плоди, що воно приносить - гнилі. Хоча і чіпляються за них.. І люди на дереві - теж гнилі.

Опубліковано

А мені здається що це якраз просто яблуко, на помаранчі червячькі ж не лазять =)

Просто леді Ю. хоче зірвати собі той плід яблуко чи помаранч не так важливо , з дерева на якому сидить пан Віктор, зірвати тобто присвоїти плоди його дерева? хм .. ну якось так dry.gif

а черв'яків я й не помітила.

Опубліковано

дерево - Україна. Обдерта, як липка... Плоди, що воно приносить - гнилі. Хоча і чіпляються за них.. І люди на дереві - теж гнилі.

Зате екологічно чисті, раз їх жує черв'як :D А от чого воно (яблукопомаранч) в пакеті? Чи це презерватив надутий?, щоб ми не розмножувались і не валили в переляканий Євросоюз :_07:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...