Перейти до змісту

Чужих дітей не буває (мені стало страшно...)

Irochka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нажаль мама рахунок не відкривала. Хоча, можливо, є картка у тата. Я завтра запитаюся обов"язково.

• Відповідей 199
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Навіть якщо немає, то порадьте відкрити, це ж займає зовсім мало часу.

Мені, та думаю і багатьом, було б найзручніше по приват24 скинути за 2 хв., ніж передавати гроші чи купувати ліки.

Опубліковано

Нажаль мама рахунок не відкривала. Хоча, можливо, є картка у тата. Я завтра запитаюся обов"язково.

Але для людей, які будуть платити не з Привата треба обов'язково ІПН отримувача, номер рахунка та номер картки.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підніму тему. Відкрили приватбанківську картку? Є люди, які хочуть і можуть допомогти, але немає як (немає куди). І обовязково треба вказати номер рахунку, номер картки та ІПН отримувача.

Опубліковано

А кто в курсе, если в глубочайшем детстве переболел Боткина - кровь может быть донорской? В списке что-то не нашел болячку эту, однако мне постоянно твердили что моя кровь негодная :(

Боткіна це той же гепатит

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Номер картки ПриватБанку 4405885018051380. Інших реквізитів мама поки що не надала.

Наразі ситуація по слопчику стабільна, хоч і не дуже втішна.

На заплановану операцію, що мали проводити у Києві їх не допустили, оскільки за результатами кинцевих обстежень було виявлено метастази у хребетик. Малечу відправили назад у Луцьк на "долікування". Повторно мають пройти хімію. Лікарі дають шанс, що метастаза хоча б частково відійде від хребетика і стане операбельною.

На жаль грошей у сім"ю немає зовсім. Останні зоощедження було витрачено на поїзду до столиці.

Отож змушені звернутися до Вас знову щодо будь-якої посильної допомоги.

На сьогодні ліки у аптеці взяті в борг, який необхідно повернути до завтра 09 серпня.

Сума становить близько 650-700 грн.

Дякую за вашу чуйність.

Опубліковано

А кто в курсе, если в глубочайшем детстве переболел Боткина - кровь может быть донорской? В списке что-то не нашел болячку эту, однако мне постоянно твердили что моя кровь негодная :(

Боткіна це той же гепатит

Боткіна - гепатит А (в переліку відноситься до абсолютних протипоказань)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

з'явився приемний привiд поновити тему! вчора телефонувала мама Ярославчика - пухлина реагуе на лiкування та уже на початок вересня малечi ставлять планову операцiю у киевi. однак, лiкарi наполягають на контрольно-повторному курсi "хiмii". на призначенi медикаменти необхiдно близько 700-800 грн. не хочеться втрачати шанс на перемогу над хворобою... дякую усiм, хто переживае та допомагае.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

на жаль коштiв на рахунок мамi не поступило. на хiмiю дитинi заступати 31 серпня. на лiки необхiдно: 260 грн. дакарбазiн, 190,60 доксорубiцин, фосфамiд - близько 400 грн. (у луцьку його немае в наявностi, замовили iз киева, тому точна вартiсть невiдома). як варiант - можу дати повнi реквiзити власноi картки. ситуацiя наразi критична, тому не прошу, а БЛАГАЮ про допомогу...

Опубліковано

Якось руки не доходять здавати постійно кров, але маю дуже рідкусну групу IV Rh-

Якщо комусь терміново потрібно буде пишіть, незможу відмовити.

Опубліковано

# картки 4627 0817 2001 7032 приватБанк

Вкажіть будь ласка свій ІПН та ПІБ отримувача (для перерахунку з інших банків.

Опубліковано

зiбрано 200+400+50= 650грн. дякую усiм, хто вiдгукнувся. лишилося зiбрати ще близько 400 грн.

Опубліковано

препарат-аналог, який замовляли у киевi перевершив усi здогади щодо цiни. сьогоднi мама ярославчика викупила препарат за 1180 грн... у мене просто не вистачае слiв....

Опубліковано

препарат-аналог, який замовляли у киевi перевершив усi здогади щодо цiни. сьогоднi мама ярославчика викупила препарат за 1180 грн... у мене просто не вистачае слiв....

Відправив трішки на №4405885018051380.

Нехай Бог допомагає

Опубліковано

у ярославчика дуже "впали" аналiзи... лейкоцити в кровi майже нульовi - 0,8. термiново почали капати дороговартiсний препарат, одна доза якого коштуе 830грн. 4 уколи батьки "витягнули" самi. тепер ситуацiя критична! уже НА ЗАВТРА необхiдна ще одна доза препарату = 830 грн!!! я не маю права просити, але просто мушу намагатись щось зробити..........

Опубліковано

у ярославчика дуже "впали" аналiзи... лейкоцити в кровi майже нульовi - 0,8. термiново почали капати дороговартiсний препарат, одна доза якого коштуе 830грн. 4 уколи батьки "витягнули" самi. тепер ситуацiя критична! уже НА ЗАВТРА необхiдна ще одна доза препарату = 830 грн!!! я не маю права просити, але просто мушу намагатись щось зробити..........

Скажіть, будь ласка, на яку конкретно приват-карточку перерахувати гроші?

Опубліковано

давайте на степановську. бо перша картка - у тата, який зараз далеко вдома. а з цiеi е можливiсть вiдразу зняти i передати.

на картку кущикiв надiйшло 250грн - нехай вас Бог благословляе!

Опубліковано

давайте на степановську. бо перша картка - у тата, який зараз далеко вдома. а з цiеi е можливiсть вiдразу зняти i передати.

на картку кущикiв надiйшло 250грн - нехай вас Бог благословляе!

скинув на 4627 0817 2001 7032.

Нехай Бог допоможе Ярославчику подолати хворобу.

Молимось за нього.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...