Перейти до змісту

Чужих дітей не буває (мені стало страшно...)

Irochka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тема ... утопия....!!! Предлагаю закрыть ... ненужно пренудительно склонять к сочувстрию!! Хотите сдавайте кровь (я сдавал, но не по собственному желанию) не хотите кровь, дайте денег. Я по собственному убеждению дам только (родным , близким и друзьям) ТЕНДЕНЦИЯ такова что просят щас все ----- но всем как говорится не угодишь. Очень многие просто спекулируют, и наживаются на чужой беде ....... жаль. Но из за скотов, нуждающимся, многие не хотят помочь ( в том числе и я).

• Відповідей 199
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тема ... утопия....!!! Предлагаю закрыть ... ненужно пренудительно склонять к сочувстрию!! Хотите сдавайте кровь (я сдавал, но не по собственному желанию) не хотите кровь, дайте денег. Я по собственному убеждению дам только (родным , близким и друзьям) ТЕНДЕНЦИЯ такова что просят щас все ----- но всем как говорится не угодишь. Очень многие просто спекулируют, и наживаются на чужой биде ....... жаль. Но из за скотов, нуждающимся, многие не хотят помочь ( в том числе и я).

А хто насильно спонукає до співчуття???? Ірочка просто донесла інформацію і справа кожного зробити щось чи ні. Приємно, що є люди, які відізвалися і готові допомогти. Неприємно, що знову є люди, яким не подобаються навіть отакі хороші наміри.

Не в крові тут справа, а у готовності хоч якось допомогти. Не хочете допомагати, не допомагайте. Але так просто про це говорити не треба, в цій темі не комп"ютер продається, а, може, вирішується чи буде жити чиясь дитинка.

Тема дуже важлива, не можна її закривати, бо чим більше людей її прочитає, подивиться на тих хворих діток, тим більше шансів появиться у них.

Опубліковано

А кто в курсе, если в глубочайшем детстве переболел Боткина - кровь может быть донорской? В списке что-то не нашел болячку эту, однако мне постоянно твердили что моя кровь негодная :(

Опубліковано

..... Головна перешкода, казали лікарі, в наших умовах, крім ВІЛ, це гепатит А (жовтуха)......

Не підходите для донорства крові. "Боткіна" = гепатит А = "жовтуха" = "жовтяниця"

Опубліковано

ну шо народ ?

ніхто не передумав іти кров здавать ? =)

на 12 годину, я буду стояти перед входом в станцію переливання крові (в жовтій футболці з синім рюкзаком)!

почекаю на "компанію" хвилин 15..

ОБОВ*ЯЗКОВО ВІЗЬМІТЬ ПАСПОРТ З СОБОЮ!!!

Опубліковано

в ітогє, здавав кров я сам!

так ніхто і не з*явився...

по часу не встигла...........робота все ж таки переношу на завтра

Опубліковано

В неділю зустріч з офіційним волонтером від нашого регіону. хто має бажання - приєднуйтеся! також виявила, що з необхідних речей, окрім ліків, грошей... необхідними є: одяг, дитячий та дорослий, іграшки, технічні засоби на кшалт dvd, mp3, notebook... Є можливість домовитися за глобальну знижку на ліки. сподіваюся на підтримку... чyжих дiтeй нe бyвaє.

Опубліковано

1. Когда ты сделал добро, и про это сказал - это уже добром не считается.

2. Те, кто ровь сдает - молодцы!

3. Идея помочь конкретному ребенку, приветствуется.

4. Как помочь и кому? Да кому угодно, можно инвалиду купить электрокаляску, или просто каляску если нету, или соорудить пандус, многие живут в высотках где лифта нету, подарить ненужную технику, конечо это идея, только если она рабочая.

5. Волонтерам и прочим я лично не доверяю, потому как у многих таких "забугрные корни", и мне странно почему в США, есть страждущие, а их же волонтеры в то же время приезжают нам помогать? Зачем? Лучше сначала своим помогите ВСЕМ, а потом уже остальным помагайте - политика одним словом.

Опубліковано

Irochka - все ще чекаю на якусь інформацію. Доречі щодо речей озвуч що саме потрібно і в якій кількості думаю знайдуться на форумі небайдужі (їх просто потрібно організувати).

Опубліковано

Іграшки не проблема, скажіть куди і коли принести, а одяг дитячий скажіть вік будь ласка і стать дитинки, чи одяг якщо не підійде то віддадуть іншим діткам??

• 3 місяця потому...
Опубліковано

на продовження теми.

на днях з києва була передана матеріальна допомога у вигляді іграшок, книжечок, фарби і т.п.

http://www.donor.org.ua/index.php?module=arnews&act=show&c=1&id=7231

на даний час гострої необхідності у нашого волинського відділеня немає. всього вистачає, бо "важких" діток зараз немає.

є гостре та вкрай необхідне прохання у наших сусідів - м. Рівне.

http://www.donor.org.ua/index.php?module=help&act=show&c=25&id=1184

гроші можна передавати мені (якщо довіряєте), оскільки я у рівному буваю досить часто - могла б передати безпосередньо мамі. давайте не будемо байдужими.... будь ласка...

чекаю...

Опубліковано

Меня интересует такой вопрос... А коробочки которые стоят в Там-таме или в Фуршете имеют отношение к той организации?

Опубліковано

таких організацій є кілька.

поясню ситуацію: коли дітки навіть з луцька лікуються у більш сучахних клініках країни, або ж і за кордоном. просто інформація про них більш обмежена. є батьки, які не афішують про свою біду або ж справляються власними силами. більшість просто не знає про існування всеукраїнського сайту та організацій допомоги.

Опубліковано

приймається будь яка посильна допомога... фінансова, звичайно, зараз має найвищу перевагу.

Опубліковано

В Луцькій дитячій обласній лікарні, в гематологічному відділенні з"явилася дівчинка, яка потребує термінової фінансової допомоги - Кичалюк Аліна, 11 років, діагноз гостра лейкемія. На лікування необхідно близько 100 тис. грн.

Сьогодні маю намір зайти спитати про можливість будь якої поточної допомоги, окрім фінансової.

Не будьте байдужі.

Р/р 29244825509100. МФО 305299 ЗКПО 14360570

ОДЕРЖУВАЧ: Фіть Марія Володимирівна (бабуся Аліни) № о/р 2200513922

Призначення платежу: поповнення картрахунку № 6762462035916631

• 4 тижня потому...
Опубліковано

хлопчику з Луцька вкрай необхідна наша допомога:

http://www.donor.org.ua/index.php?module=help&act=show&c=1&id=824

форум з останніми новинами

http://www.donor.org.ua/index.php?module=phorum&mdo=show&th=5&po=61332&page=2

Опубліковано

Не хотілось би створювати нову тему, тому напишу тут. Потребує допомоги працівниця бібліотеки ВНУ - Іноземцева Зінаїда. Вона зараз знаходиться у важкому стані у лікарні, загроза життю ніби минула (подробиць я не знаю, нещодавно лікарі боролись за її життя). Можливо хтось зможе надати посильну матеріальну допомогу. Гроші можна просто занести в бібліотеку. Інформацію про цей випадок я побачила на стінах свого факультету.

Іноземцева Зінаїда дуже хороша і приємна людина - пам"ятаю її ще з своїх студентських років. Думаю, що тут теж є багато студентів ВНУ, які її знають і пам"ятають.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Потребує допомоги Марійка Скорич, учениця другого класу Луцької ЗОШ I-II ст. №11- колегіуму. Дівчинка серйозно хвора та потребує термінової складної і дороговартісної операції на серці (діагноз – вторинний дефект міжпередсердної перетинки). Для операції в київській клініці потрібні значні кошти, яких родина не має. Реквізити для перерахування коштів:

Назва банку: ПриватБанк

Номер рахунку: 29244825509100

МФО: 305299

OКПО: 14360570

Призначення платежу: Скорич Ольга Вікторівна

Картка № 4405885016804186

Інд.код 2322405363

(кошти на лікування дитини)

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Привіт усім!

Прикро, що відписуюся на форумі вкрай рідко і лише за нагальними потребами.

Отож. У відділенні онкогематології обласної дитячої лікарні м. Луцька проходить лікування Кущик Ярослав 2010 року народження. Діагноз у малюка Нейрообластома 3ст. Батьки великі молодці! Їхній мужності, стійкості духу та силі віри варто позадрити... Практично усе лікування вони проходили за власно зібрані кошти, проте на деякі дороговартісні препарати у сім"ї з поліської глибинки не вистачає грошей. На курс хіміотерапії потрібен препарат Дакарбазин. На попередні два курси я придбавала його за власні кошти, оскільки хворий хлопчик став моїм підопічним... На превеликий жаль, зараз я такої змоги не маю. Тому звертаюся до вас - людей небайдужих та розуміючих... Препарат коштує 320 грн. за 500мг. Придбати його можна в обласному онкологічному диспансері. Гроші можна передавати мені, або ж сам препарат, якщо буде на це ваше бажання, занести безпосередньо мамі Ярославчика. Вірю, що ви не минете увагою моє прохання.

Свої контакти та детальну інформацію можу надати у приват.

Дякую.

Опубліковано

хлопчику з Луцька вкрай необхідна наша допомога:

http://www.donor.org.ua/index.php?module=help&act=show&c=1&id=824

форум з останніми новинами

http://www.donor.org.ua/index.php?module=phorum&mdo=show&th=5&po=61332&page=2

http://www.donor.org.ua/index.php?module=arnews&act=show&c=1&id=7824

Опубліковано

Хочу висловити величезну подяку усім добрим та чуйним людям, хто відгукнувся допомогти маленькому Ярославчику!!! Завдяки Вам було зібрано понад 1000 грн. Дякую сердечне світлій хорошій дівчинці Інночці, чуйній приємній Ірині, оперативному спонсору Паші. Просто слів бракує, щоб висловити Вам своє ставлення! Бога Вам у серці та удачі. Біда оминатиме Вас стороною, бо такі вчинки оцінені небесами. Низький Вам уклін!!!

Опубліковано

скиньте реквізити, будь ласка, як можна допомогти Ярославчику.

Банк, МФО, номер рахунку, номер картки (якщо є) та ІПН отримувача.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...