BARAKUDA Опубліковано 4 Травня, 2010 в 12:53 #1 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 12:53 Сьогодні в обідню пору став свідком хресної ходи православних віруючих людей в центрі міста. Як я взнав, то до Покровської церкви несли ікону з гори Афон. Ця ікона на постійно залишиться в Покровській церкві міста Луцька. В хресній ході крім віруючих люде приймало участь понад 300 священнослужителів... До речі^ "В соответствии с древним обычаем, запрещается для любого женского существа ступать на полуостров Святой Горы@
Shkoder Опубліковано 4 Травня, 2010 в 14:52 #2 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 14:52 я из-за них сегодня пол-часа стоял в пробке среди еще двух сотен друзей по несчастью. а потом какой-то #$%нутый таксист решил всех обмануть и рвануть по встречке, создав в результате затор.хорошо хоть крестоходцы погоду наколдовали - удалось после машины оттянуться на байке до грозы ^ ^
speaker Опубліковано 4 Травня, 2010 в 15:06 #3 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 15:06 я из-за них сегодня пол-часа стоял в пробке среди еще двух сотен друзей по несчастью.хорошо хоть крестоходцы погоду наколдовали - удалось после машины оттянуться на байке до грозы ^ ^думаю, стьоб тут "неумєстєн"...ікони православні роблять великі чудеса і зцілюють людей, навіть невіруючих /іновірців, атеїстів/.і якшо цій іконі була дана така честь і пошана, як хресний хід з молитовними піснеспівами, і зібралося стільки духовенства, то вона того варта..а стьоб і насмішки з цього приводу "чрєваті боком".соррі, якшо занадто різко...я не мав на меті нахамити чи нагрубити.П.С. ..я теж стояв і чекав, поки хресний хід пройде, і нічьо... встиг куди тре..
Shkoder Опубліковано 4 Травня, 2010 в 15:18 #4 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 15:18 да не вопрос, я ж тебе верить в чудеса не запрещаю. для меня это не более, чем красивый ритуал, который можно было провести на пешеходной улице или не в час пик.ты никуда не опоздал? замечательно. а я заставил ждать хороших людей, да и, наверняка, не только я один. а к кому-то может и "скорая" не успела - как знать.в любом случае, тему я переношу в "религию", где ей самое место.
BARAKUDA Опубліковано 4 Травня, 2010 в 15:37 Автор #5 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 15:37 ...ты никуда не опоздал? замечательно. а я заставил ждать хороших людей, да и, наверняка, не только я один. а к кому-то может и "скорая" не успела - как знать....я чомусь на 100 % впевнений, що всі оперативні служби нашого міста (101, 102, 103, 104 і т.д.) знали про дану хресну ходу і про перекриття деяких вулиць в певний час і при таких випадках мають запасні маршрути доїзду... Це не перше і не останнє перекриття руху в нашому місті... А ображатися за це, в даному випадку, я вважаю не доцільно, ображатися потрібно тоді - коли перекривають на трасах рух на півдня через проїзд "слуг государства"...
Maggot Опубліковано 4 Травня, 2010 в 16:00 #6 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 16:00 "слуги государтсва" долають перекритий "проспект" Волі за декілька хвилин. А взагалі облюбували початок травня в Луцьку ікони - рік тому - сьогодні
shevchenka Опубліковано 5 Травня, 2010 в 08:09 #7 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 08:09 да от тільки прихожан в процесії було маловато, і то в основному пожилі жіночки та діти. якщо зібралось стільки священників, то людей позаду мало би бути раза в три більше - що ще раз доказує, що все це треба лише духівництву, а в соціумі релігія вимирає. що думаєте, панове?
morfozavr Опубліковано 5 Травня, 2010 в 09:31 #8 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 09:31 А Вы в воскресенье подойдите к любому храму и посмотрите - все храмы полные по утрам. Далеко религия не вымирает.
BARAKUDA Опубліковано 5 Травня, 2010 в 10:14 Автор #9 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 10:14 да от тільки прихожан в процесії було маловато, і то в основному пожилі жіночки та діти. якщо зібралось стільки священників, то людей позаду мало би бути раза в три більше - що ще раз доказує, що все це треба лише духівництву, а в соціумі релігія вимирає. що думаєте, панове?Більше за все не було організовано анонсацію цієї події. Особисто я став мимовільним свідком хресного ходу і зарання про нього нічого не знав....
shevchenka Опубліковано 6 Травня, 2010 в 17:44 #10 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 17:44 неодноразово бачила інші хресні ходи з п"ятьма священниками і позаду людей на сотню метрів. теж була мимовільним свідком....цілком ймовірно що то був будень-день і люди були на роботах.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.