Перейти до змісту

Як вмонтувати 3g модем в Samsung N140

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю Samsung N140 під батарейою є місце ніби то під сімку, нетбук без 3g модема поставлявся. Через деякий час виходить гарантія і хочеться удосконалити нетбук, а саме якось пристосувати в середину 3g модем. Мож хтось вже таке робив, мож десь бачив, мож хтось таке робить буду дуже вдячний за інформацію.

Опубліковано

Знайомий собі впаював bluetooth, на платі були нерозпаяні usb-порти, туди і прапаяв...головне щоб місце було...

Опубліковано

Знайомий собі впаював bluetooth, на платі були нерозпаяні usb-порти, туди і прапаяв...головне щоб місце було...

Але ж в n 140 синій зуб вбудований, досить непоганий! Навіщо йому було 2? Чи може він не в таку модлель паяв?

Опубліковано

Ну якщо розібрати ноут і глянути де є вільне місце то можна туди присобачити ZTE МF100 (припаяти до ЮСБ) але з заміною сімки будуть проблеми)

Опубліковано

на сайті самсунга http://www.samsung.com/ru/consumer/detail/productPreviewRead.do?model_cd=NP-N140-KA03RU&group=computers-peripherals&type=notebooks&subtype=n-series&subsubtype= пише що 3g там опціонально, цікавить чи там є вільний розєм, чи потрібно жертвівіти вайфаєм?

нарив в неті фотку МП

post-6346-1272956432,48_thumb.jpg

Опубліковано

У мене такий самий нетбук і також замислювався над встановленням в нього модема. До нього треба прикупить тримач сім карти як в NC10, напаяти розєм ну сам модем в нього встатить. Але на разі мені хватає зовнішнього модема :blink:

Опубліковано

Роз"єм напаяти то фігня. а ви впевнені, шо той роз"єм там далі розведений і не хватає лише конектора? :) Я от не впевнений

Опубліковано

Маю Samsung N140 під батарейою є місце ніби то під сімку, нетбук без 3g модема поставлявся. Через деякий час виходить гарантія і хочеться удосконалити нетбук, а саме якось пристосувати в середину 3g модем. Мож хтось вже таке робив, мож десь бачив, мож хтось таке робить буду дуже вдячний за інформацію.

звоніть на 0993511350 покажу як працює Intertelecom inside в Dell D 520

Опубліковано

Все є

коли краще розгледів фотку то згідний з mix_forever -не факт що стане! гемаройно це в цій модельці. для реалізації повноцінного 3G інету потрібний повноцінний mini PCI і антенна підготовка.

Опубліковано

Все там стане

пробуйте. зробите- позвоніть, хочу реально побачити як воно буде працювати.

Опубліковано

Тобто зробити можна але з втратою вайфая?

судячи по фотці там вайфай половина стандартного - так що тяжко буде знайти такий модем 3g... але?!....як знати?

Опубліковано

цитита з форуму: "Модем mini-PCI-e ($30 ebay) разъем на плате разведен, но не распаян.

В спецификации mini-PCI-e шесть ног отведены под контакты sim или ruim, они выведены на разъем платы держателя sim, этот разъем также на плате разведен, но не распаян.

держателей сим много разных ($3 ebay), но конкретно для SAMSA не видел, а платка держателя должна выполнять главным образом механическую функцию "

питання? навіщо заморочуватися з eBay коли таких готових модемів без Sim - вагон можна знайти і в Луцьку ,якщо потрібно під UMTS то можна постаратися знайти і такі...

тут ситуація не з самим модемом-а його конкретною інсталяцією в ваш нетбук

Опубліковано

цитита з форуму: "Модем mini-PCI-e ($30 ebay) разъем на плате разведен, но не распаян.

В спецификации mini-PCI-e шесть ног отведены под контакты sim или ruim, они выведены на разъем платы держателя sim, этот разъем также на плате разведен, но не распаян.

держателей сим много разных ($3 ebay), но конкретно для SAMSA не видел, а платка держателя должна выполнять главным образом механическую функцию "

питання? навіщо заморочуватися з eBay коли таких готових модемів без Sim - вагон можна знайти і в Луцьку ,якщо потрібно під UMTS то можна постаратися знайти і такі...

тут ситуація не з самим модемом-а його конкретною інсталяцією в ваш нетбук

Так не стоїть питання що суто треба туди сімки пихати! Я так думаю що можна виколупати саму пісіайну платку з нователа Ю720

Опубліковано

Так не стоїть питання що суто треба туди сімки пихати! Я так думаю що можна виколупати саму пісіайну платку з нователа Ю720

справа втім,що пісіайна платка з нователа U720 рівно в 2 рази більша ніж ваш WIFI( судячи з фото)

Опубліковано

справа втім,що пісіайна платка з нователа U720 рівно в 2 рази більша ніж ваш WIFI( судячи з фото)

сорі - вдвічі довша

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...