Перейти до змісту

DVD Apex AD-1010W


Venom

Рекомендовані повідомлення

Привезли другу з штатів старенького DVD Apex AD-1010W. Дата випучку 2002-07-15. Проблема відома - прошитий гад заморський тільки під 1 регіон. Це основна проблема. Ще одна проблема - він крім цього ще й DVD+R не читає. По форумах рився, знайшов по ньому форум, але нічого з того, що там пропонують, не допомогло. Може хто стикався з такими звірями - поділіться досвідом. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще б за доларів 60 тут купили :) з такої далі сунути практично не нужну річ це збочення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С первой проблемой помогает бороться программа AnyDVD , найти которую можно тут:

http://samlab.ws/

не той випадок :)

на стаціонарний двд-плеєр програми поставити не можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а может его выкинуть проще?

103% в штатах жалко було його викинути привезли в Україну :) чого ж добру пропадати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перелопатив сьогодні купу тем по даному приводу, але так нічого і не знайшов путнього. AnyDVD хороша програма, правда мені вона не потрібна з 2-х причин. 1. Привід побутовий, як правильно підмітили. 2. Ця прога необхідна тільки в тому випадку, коли DVD-Rom, -RW, (не побутовий) має RPC-2 прошивку. В мене ж що дома що на роботі все прошито RPC-1. А мультизонному приводу та прога, на мій погляд, не дуже стає в пригоді. Вчора прошив його новою прошивкою, після чого він почав читати відео-СіДі, але проблема з DVD+R не зникла, та й обманути його получилось частково, фільм з диска іншої зони запускається, але при умові, що під час зчитування інфи з диска після його встановлення треба постійно натискати на пульті кнопку 1, 0 або Title. Але якщо після цієї махінації запускається фільм, то на дистанційці відключаються всі клавіші крім Power, Stop. Якщо ж диск запустився з меню, то неможливо з цього меню ввімкнути фільм - кнопка пуск заблокована. Ось такі справи.

Є ще один варіант обманути ДВД, який я й запропонував другу. Він купує ліцензійні диски, кодовані під 5 зону, приность до мене, я їх переписую йому на свої (так і бути) мінусовки, а його ліцензійні (знову ж таки, по доброті своїй душевній) залишаю собі... Варіант?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 10 місяців потому...
краще б за доларів 60 тут купили ;) з такої далі сунути практично не нужну річ це збочення

Пыдтримую 100% :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...