leviks Опубліковано 4 Травня, 2010 в 19:10 Автор #76 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 19:10 Я теж хочу на курси. Хочу!!! Куди звертатися? і де будуть дані курси проходити? Бажаючі - звязуйтеся за моїми контактами: [email protected] скайп: v.levandovsky 050-6346156 Зараз активно займаюся пошуком приміщення, веду переговори, щось придумаємо!
[quark] Опубліковано 5 Травня, 2010 в 08:46 #77 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 08:46 А вже питали, що то за звір ота "веброзробка"? Це важливо...
leviks Опубліковано 5 Травня, 2010 в 10:22 Автор #78 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 10:22 ' date='05 мая 2010 - 11:46' timestamp='1273049189' post='490104']А вже питали, що то за звір ота "веброзробка"? Це важливо...Відповідь тут:"1) Запускаємо в навчання "Курс молодого бійця"В курсі буде ознайомлення з базовими речами, наприклад що таке хостінг, вебсервер, html, css, денвер, по процесам - проектування, дизайн, розробка, верстка і т.д і т.п."Тобто перший крок - це просто введення в тему2 LeviksЯ замість Денвера рекомендував XAMPP, він так само легко ставиться, але набагато стабільніший в роботі.Погоджуюсь
habrahabr Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:21 #79 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:21 Дуже цікава тема, поки дочитав до кінця, чуть не обісцяв монітор кип’ятком. =) Але як відомо, мірило усього - результат. Дослідивши тему хваленого Друпала, виявив цікаву фішку. Дуже багато розмов про його унікальність, крутість, офігенність і т.д. АЛЕ! Що ми бачимо в результаті - УСІ сайти до болі одноманітні та стандартні. Один і той самий убогий трьохкомпонентний портальний дизайн, одні і ті ж самі теми і візуальні рішення що впізнаються за кілометр. І що? Це називається гнучка ЦМС? Не може бути щоб усі розробники було лохами і робили лише говносайти. Ком'юніті друпала теж своєрідне. Там або супер-мега-гуру і діди-засновники, які менш чим за 2000 єнотів і не пукнуть, або школьнєгі, яким хочеться зрубати на халяву бабла з клієнтів і всучити їм щось подібне на коструктор-недоробку з маразматичним дизайном і т.д. Якийсь ахтунг Як підтримувати і розвивати сайт на друпалі - це тільки для "ізбранних". Якщо зробити сайт на друпалі і передати його іншому, то просто в майбутньому нічого цікавого не вийде. Його навіть обновляти не будуть. Для невеликих проектів - дуже важко і складно. Для великих - отримуєм монстра, завантаження сторінок якого не кожен діждеться. Плюс матюки від хостерів. В загальному, якщо за друпалом майбутнє, то не в самій близькій перспективі. Знайомі довго вибирали ЦМС для сайта. Уже майже вибрали Друпал, але... Код виводу і шаблони потрібно збирати по всьому коду (для звичайного юзера тире дизайнера - все, торба), навішав модулів - все, тормоз конкретний (здається що простіше витягнути просалену палку з дупи свині чим діждатись від нього відклик...) Висновок - в корзину, хоча з початку все так добре починалось. Плюс до всьго: ДЕ ООП? УЕпАНСКИЙ API. Друпал помер так і не встигнувши родитись. Дякую за увагу. Просто висловив свою думку.
zolexiy Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:43 #80 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:43 перша ссилка з гугла: http://www.dserg.com...2008-03-04.html З.ы . Напиши своє імхо, на чому добре розробляти портали, плз. P.S.S лохи - замовники (скрін з сторінки по ссилці вище, кому влом клікнути.)
freez Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:48 #81 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:48 Панове, хочу наголосити, що основна тема даної вітки - не обговорення друпала =)) навішав модулів - все, тормоз конкретний (здається що простіше витягнути просалену палку з дупи свині чим діждатись від нього відклик...) є чудова друпал-прикмета: більше досвіду -> менше модулів. і якшо вже тормозить - це вже питання до адміністратора вашого сервера і програміста який робив сайт, в своєму портфоліо маємо декілька сайтів які витримують десятки тисяч хостів на добу, при цьому навантаження сервера навіть в піки не перевищує 1%. тому якшо все використовувати з розумом згаданих вище тормозів можна уникнути. 2 zolexiy: про білий дім забувся
zolexiy Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:49 #82 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:49 2 zolexiy:білий дім забувся та, білий дім америки взагалі лохи .. Тупо зібрали друпал з шкуркою (поправивши тему) і тішаться
lu4nik Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:51 #83 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:51 Друпал помер так і не встигнувши родитись.Дякую за увагу. Просто висловив свою думку.//sarcasm mode onДоброго дня, пане habrahabr. Бачу ви дуже добре розібрались у Друпалі, його коммюніті і сайтах, які його використовують. І, як тут уже було відміченно, це рішення для людей які:- Або мають мало грошей для розробки своєї ЦМС, як от наприклад, президент цієї бананової республіки (банани не вродили, нема що продавати) :http://www.whitehouse.gov/- Або настільки криворукі програмери, що не можуть сісти і написати щось вартісне своє, як от це зборище індусів:http://www.ubuntu.com/- Або їх не хвилює кількість користувачів, комфорт і зручність перегляду сайту, як от ця маловідома группа (мабуть, ви ніколи про таку і не чули, в них мало фанів, на той сайт ніхто не ходить) :http://www.missionmetallica.com/Ну й інші нерозумні люди, накшталт НАСА, Гарварда, МІТ, Групи Слеєр та багато інших : http://drupaler.ru/links/drupal//sarcasm mode offЗ.І. не покормиш троля - день пройшов дарма.
zolexiy Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:53 #84 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:53 думаю що всі вони просто не вміють писати власні цмс-ки... лузери
Antarius Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:54 #85 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 12:54 habrahab ты написал своё мнение? ПРИДУРОК ...на первой же ссылке нашел текст который ты перевёл на украинский http://www.cmslist.ru/forum/2/drupal_govno/
leviks Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:01 Автор #86 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:01 Тема створена для обговорення ініціативи по Школі веб-розробника. Обговорення не по темі прошу модераторів терти Хочете спорити що краще, чи хто розумніший - зробіть собі окрему тему. Хто ще не зрозумів - має місце особисте вияснення відносин. Вроді дорослі люди, а такою фігньою маєтеся
zolexiy Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:02 #87 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:02 так - за друпал абідно ))
ronya Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:29 #88 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:29 Тема створена для обговорення ініціативи по Школі веб-розробника.Якщо тут є студенти з технологічного корпусу політеху, то роздрукуйте і повісьте об"ву в холі.Там хватає потенційно зацікавлених студентів, які не висять на борді.
leviks Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:32 Автор #89 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:32 Тема створена для обговорення ініціативи по Школі веб-розробника. Якщо тут є студенти з технологічного корпусу політеху, то роздрукуйте і повісьте об"ву в холі. Там хватає потенційно зацікавлених студентів, які не висять на борді. Хороша ідея!
[quark] Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:47 #90 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:47 ' date='05 мая 2010 - 11:46' timestamp='1273049189' post='490104']А вже питали, що то за звір ота "веброзробка"? Це важливо...Відповідь тут:"1) Запускаємо в навчання "Курс молодого бійця"В курсі буде ознайомлення з базовими речами, наприклад що таке хостінг, вебсервер, html, css, денвер, по процесам - проектування, дизайн, розробка, верстка і т.д і т.п."Тобто перший крок - це просто введення в темуПане засновнику громадської організації «Асоціація Розвитку Інтернет Простору», дайте відповідь, будь-ласка, на запитання про те, яким боком відноситься до «Розвитку Інтернет Простору» плодіння бидлокодерів в промислових масштабах?
Marik Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:54 #91 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:54 ЩЕ РАЗ ПОВТОРЮЮ людина яка не вміє .. вона не навчить.Питання. А звідки ти знаєш що leviks нічого не вміє і не навчить??? Можливо ти вмієш? Так покажи свої знання, бо прочитавши тему я прийшов висновку що крім того як "обсирати" людей пустою критикою ти нічого не вмієш.ті хто ВМІЮТЬ — не будуть створювати собі конкуренцію. оскільки вона вже є.А до чого тут конкуренція??? Можна подумати, що коли хтось вивчить програмування і Друпал відразу побіжить створювати свою веб студію. І взагалі щоб стати гідним конкурентом internetdevels.com на мою думку треба як мінімум років два сидіти і вчити саму теорію а потім збирати ВЕБ майстрів, створювати ВЕБ компанію, просувати її і тоді може через пару років УСПІШНОГО існування цієї ВЕБ студії можна буде сказати, що вона конкурент internetdevels.com
ronya Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:57 #92 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:57 Якщо тут є студенти з технологічного корпусу політеху, то роздрукуйте і повісьте об"ву в холі. Там хватає потенційно зацікавлених студентів, які не висять на борді. Хороша ідея! На рахунок приміщення - можна домовитись в п"ятій школі. А ще кращий варіант - підійти в політех і поговорити з деканом факультету комп"ютерних технологій. Вони в принципі мали би бути зацікавлені, в додатковому навчанні їхніх же студентів.
Alexander47 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:59 #93 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:59 habrahab ты написал своё мнение? ПРИДУРОК ...на первой же ссылке нашел текст который ты перевёл на украинский http://www.cmslist.ru/forum/2/drupal_govno/Оце ж хаха))Та і юзер був створений сьогодні,і єдине повідомлення його відразу в цій темі..думаю все ясно-комусь жим-жим!По темі: я з політєха, рекламою серед знайомих займусь.
leviks Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:59 Автор #94 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 13:59 ' date='05 мая 2010 - 16:47' timestamp='1273067266' post='490339']Пане засновнику громадської організації «Асоціація Розвитку Інтернет Простору», дайте відповідь, будь-ласка, на запитання про те, яким боком відноситься до «Розвитку Інтернет Простору» плодіння бидлокодерів в промислових масштабах?Ви маєте до мене щось особисте?
Yuraul Опубліковано 5 Травня, 2010 в 14:18 #95 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 14:18 А по-моєму, плодіння бидлокодерів чи небидлокодерів залежить від самого кодера, його мрій, бажань і світобачення, а не від людини, яка хоч щось хоче робити а не сидіти базікати на борді. (асабісто проти шкварка нічо не маю , я у загальному)
[quark] Опубліковано 5 Травня, 2010 в 14:44 #96 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 14:44 ' date='05 мая 2010 - 16:47' timestamp='1273067266' post='490339']Пане засновнику громадської організації «Асоціація Розвитку Інтернет Простору», дайте відповідь, будь-ласка, на запитання про те, яким боком відноситься до «Розвитку Інтернет Простору» плодіння бидлокодерів в промислових масштабах?Ви маєте до мене щось особисте?Я вас не знаю, але вже вдосталь начитався розпіареної маячні, яку ви зі своїми вірними працівниками розносите по всіх цих інтернетах. От наприклад, як беззаперечне твердження вашої авторитетності кимось з них було наведено, що ви є засновником ГО «Асоціація Розвитку Інтернет Простору». Я не можу уявити собі, як розвинуть інтернет-простір люди, навчені на подібних курсах. Якщо хтось хоче справді навчитися чогось дійсно толкового, не витрачайте час на переливання з пустого в порожнє, а заведіть собі безкоштовний аккаунт в iTunes Store й перегляньте безкоштовні лекції з курсу «Computer Science» Стенфордського Університету. Заодно й англійську підтягнете.Просто прочитати список доповідей з ваших всяких баркемпів (про які, на тому ж хабрі, навіть, хтось примудрився написати) і все стане ясно:— Концепція web 2.0— Wiki - можливості використання— Громадянська журналістика і блоги— Використання RSS— Соціальні мережі— Google - короткий огляд: історія, компанія, сервіс, цікаві факти— Google Docs— Google Talk & Jabber— Google Search - як знайти те що не шукаєш. АБО як наш пошук зробити кращим та швидшим.І так далі.... Чуваки не розуміють, шо на ті баркемпи ходять люди, які вже є девелоперами і яких не треба вчити, як шукати в гуглі чи шо таке вікіпєдія. Так нє, раз-за-разом та ж сама нецікава жувачка...Представити, чого б мене навчили на цих курсах веб-девелопера — якось страшнувато.
FAQ Опубліковано 5 Травня, 2010 в 14:46 #97 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 14:46 Почнуться курси - все буде видно. А ті хто заздрить - заздріть мовчки. Кому цікаво - той піде,і вислухає людей,які мають досвід,і хочуть ним поділитись з іншими. А ті хто кідається просто так - самі ж себе видають. Нічого не вміють,і не хочуть навчитись.
leviks Опубліковано 5 Травня, 2010 в 14:59 Автор #98 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 14:59 ' date='05 мая 2010 - 17:44' timestamp='1273070689' post='490397'] ' date='05 мая 2010 - 16:47' timestamp='1273067266' post='490339']Пане засновнику громадської організації «Асоціація Розвитку Інтернет Простору», дайте відповідь, будь-ласка, на запитання про те, яким боком відноситься до «Розвитку Інтернет Простору» плодіння бидлокодерів в промислових масштабах? Ви маєте до мене щось особисте? Я вас не знаю, але вже вдосталь начитався розпіареної маячні, яку ви зі своїми вірними працівниками розносите по всіх цих інтернетах. От наприклад, як беззаперечне твердження вашої авторитетності кимось з них було наведено, що ви є засновником ГО «Асоціація Розвитку Інтернет Простору». Я не можу уявити собі, як розвинуть інтернет-простір люди, навчені на подібних курсах. Якщо хтось хоче справді навчитися чогось дійсно толкового, не витрачайте час на переливання з пустого в порожнє, а заведіть собі безкоштовний аккаунт в iTunes Store й перегляньте безкоштовні лекції з курсу «Computer Science» Стенфордського Університету. Заодно й англійську підтягнете. Просто прочитати список доповідей з ваших всяких баркемпів (про які, на тому ж хабрі, навіть, хтось примудрився написати) і все стане ясно: — Концепція web 2.0 — Wiki - можливості використання — Громадянська журналістика і блоги — Використання RSS — Соціальні мережі — Google - короткий огляд: історія, компанія, сервіс, цікаві факти — Google Docs — Google Talk & Jabber — Google Search - як знайти те що не шукаєш. АБО як наш пошук зробити кращим та швидшим. І так далі.... Чуваки не розуміють, шо на ті баркемпи ходять люди, які вже є девелоперами і яких не треба вчити, як шукати в гуглі чи шо таке вікіпєдія. Так нє, раз-за-разом та ж сама нецікава жувачка... Представити, чого б мене навчили на цих курсах веб-девелопера — якось страшнувато. Не подобаєця - Вас ніхто не силує. Можете передивитися наші заходи ще репортажі: Накінець скажу - ця критика мене тільки заводить і заряджає, то ж можете продовжувати і навіть підсилити тиск. Все одно я організую цю Школу попри те, що є стільки "доброзичливців"
habrahabr Опубліковано 5 Травня, 2010 в 15:33 #99 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 15:33 Перші уроки по написанню хуків для Друпала і введення в інтернет секюріті почались. Записуйтесь швидше. Кількість місць обмежена. =)Фото з перших уроків. Мастер йода. Ентаро адун...http://picasaweb.google.com.ua/bohartik/InternetDevelsNewYear2010#5419537845326269330
zolexiy Опубліковано 5 Травня, 2010 в 15:42 #100 Опубліковано 5 Травня, 2010 в 15:42 Перші уроки по написанню хуків для Друпала і введення в інтернет секюріті почались. Записуйтесь швидше. Кількість місць обмежена. =) Фото з перших уроків. Мастер йода. Ентаро адун... http://picasaweb.goo...537845326269330 О, да. Так ми відпочиваєм . Дякую за ссилку. А люди в той час др*чать власні цмс-кі
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.