leviks Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 16:08 #1 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 16:08 Часто зустрічаюся з молодими людьми, які кажуть, що хочуть стати веб-розробниками... З досвіду вимальовувалося, що 80% з них навіть не пробували того діла. Більшість пробує і кидає, не все получається.На основі цього вимальовувалася ідея зробити школу веброзробника, хто хоче - хай спробує... Можливо хтось знайде свій шляхВирішив спробувати... організувати першу групу навчання на якийсь курс молодого бійця. Далі побачимо, що з цього вийдеНавчання безоплатне, поки зможему буду фінансувати за власний коштПроте прийдеться відбирати, тобто фактично тим, хто пройде буде типу грант на навчання по курсу...Що думає з цього приводу спільнота?Бажаючі - звязуйтеся за моїми контактами:[email protected]скайп: v.levandovsky050-6346156
Marik Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 16:18 #2 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 16:18 УРА!!! Нарешті можна буде можливість нормально вчити WEB програмування, і спілкуватися з людьми які на цьому розуміються, а то вже трохи задовбався читати книжки звідки особисто я нічого корисного не виніс.
oSs Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 16:26 #3 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 16:26 +стопяцот!Який обсяг, напрямки? (+ рекламу пустіть, дуже багато потенційних учнів, невсі борду читають)
foxocoder Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:04 #4 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:04 Ну шож, предложение дельное!!!!! Ідейка дуже кльова.... Але есть декілька нюансеків.... Хто такий leviks в світі веб розробки? Скільки повноцінних проектів він написав(я говорю про повноцінні проекти а не готові CMS з натянутими на них шкурками)? А далі, заглиблюючись в той самий світ веб-розробки, можна задавати все більше і більше питаннь, але я на даний момент я цього робити не буду, так як немае відповідей на основні... А якшо їх і не буде то, вчиться шановні вчиться, можливо мені заплятять більше грошей коли попросять переробити вашу роботу... А саме головне - Чого він вас зможе навчити?
Snap Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:26 #5 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:26 Хто такий leviks в світі веб розробки? А саме головне - Чого він вас зможе навчити? foxocoder, а що ти розумієш під "повноцінними проектами"???
krapka Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:29 #6 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:29 Хто такий leviks в світі веб розробки? А саме головне - Чого він вас зможе навчити? foxocoder, а що ти розумієш під "повноцінними проектами"??? певно проекти писані від <html> до </html> власноруч. а не взяті з ГНУліцензованих ЦМСках...
krapka Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:30 #7 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:30 ' date='01 мая 2010 - 00:29' timestamp='1272666572' post='488349']leviks - бізнесмен. йому не обов'язково вчити чи писати. йому досить знати, хто це може зробити. то може йому варто зробити школу "де взяти і хто може зробити" ?
foxocoder Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:35 #8 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:35 ' date='01 мая 2010 - 00:29' timestamp='1272666572' post='488349']leviks - бізнесмен. йому не обов'язково вчити чи писати. йому досить знати, хто це може зробити. то може йому варто зробити школу "де взяти і хто може зробити" ? +1 Хто такий leviks в світі веб розробки? А саме головне - Чого він вас зможе навчити? foxocoder, а що ти розумієш під "повноцінними проектами"??? певно проекти писані від <html> до </html> власноруч. а не взяті з ГНУліцензованих ЦМСках... Навіть не обовязково від <html> до </html>, це може бути проект скажем на тій самій ЦМС, але шоб там була присутня якась логіка написана власноруч, а не просто привязування CSS та правка шаблонів і перемальовування картинок
krapka Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:39 #9 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:39 Навіть не обовязково від <html> до </html>, це може бути проект скажем на тій самій ЦМС, але шоб там була присутня якась логіка написана власноруч, а не просто привязування CSS та правка шаблонів і перемальовування картинок ну ось... фоксокодер розкрив всі теми які обговорювались би на цих зустрічах думаю тему можна закрити
freez Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:42 #10 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:42 Хто такий leviksдам коротку і максимально чітку відповідь.пан Віктор являється засновником громадської організації "Асоціація Розвитку Інтернет Простору" ( http://arip.com.ua ) та власником міжнародної компанії http://internetdevels.com (про кількість проектів і досвід роботи можна прочитати там же)Навіть не обовязково від <html> до </html>, це може бути проект скажем на тій самій ЦМС, але шоб там була присутня якась логіка написана власноруч, а не просто привязування CSS та правка шаблонів і перемальовування картинокви обговобрюєте лише питання верстки та дизайну, а нa меті є навчання саме веб програмуванню.я говорю про повноцінні проекти а не готові CMS з натянутими на них шкурками)?ну що ж, тут відразу видну вашу "компетентність" в даних питаннях, тому раджу поцікавитись курсами, думаю буде корисно.на рахунок ідеї самої школи:це круто!оскільки ну дуже багато людей намагаються розпочати щось робити в цьому напрямі,а через брак інформації та необхідних знань швидко відкидають це не зрозуміле діло.думаю ідея буде цікава як тим що вже щось пробували пробувати робити так і тим хто лише хоче спробувати.
krapka Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:49 #11 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:49 Хто такий leviks<br />дам коротку і максимально чітку відповідь.<br /><br />пан Віктор являється засновником громадської організації "Асоціація Розвитку Інтернет Простору" ( <noindex><a href='http://arip.com.ua' class='bbc_url' title='Ссылка' rel='nofollow external'>http://arip.com.ua</a></noindex> ) та власником міжнародної компанії <noindex><a href='http://internetdevels.com' class='bbc_url' title='Ссылка' rel='nofollow external'>http://internetdevels.com</a></noindex> (про кількість проектів і досвід роботи можна прочитати там же)<br /><br /><br />Навіть не обовязково від <html> до </html>, це може бути проект скажем на тій самій ЦМС, але шоб там була присутня якась логіка написана власноруч, а не просто привязування CSS та правка шаблонів і перемальовування картинокви обговобрюєте лише питання верстки та дизайну, а не меті є навчання саме веб програмуванню.<br /><br />я говорю про повноцінні проекти а не готові CMS з натянутими на них шкурками)?<br />ну що ж, тут відразу видну вашу "компетентність" в даних питаннях, тому раджу поцікавитись курсами, думаю буде корисно.<br /><br /><br />на рахунок ідеї самої школи:<br />це круто!<br />оскільки ну дуже багато людей намагаються розпочати щось робити в цьому напрямі,<br />а через брак інформації та необхідних знань швидко кидають це не зрозуміле діло.<br />тому думаю ідея буде цікава як тим що вже щось пробували пробувати робити так і тим хто лише хоче спробувати.хочаб один проект не на друпалі покажіть?чи встановлення, пошук тем, зміна кольорової схеми, та видавання цього всього за повноцінний проект і є ваші основні навчальні тези ?тобто ПОКАЖІТЬ що ви на вебпрограмували КОНКРЕТНО.... всім хто хоче навчитись за 20 хв. шукайте в неті "установка друпал" "теми на друпал"П.С. і ще. незабутьте вбити "взлом друпала"
foxocoder Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:55 #12 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:55 я так розумію це вилазять нереалізовані амбіції...Чиї? Асоціації Розвитку Інтернет Простору?
oSs Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:06 #13 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:06 2foxocoder, krapka: судячи з твоїх слів вони міняють шаблон і продають. Знаєш, я б повчився ТАК продавати Думаю, що викладати будуть (хай навіть друпал) самі кодери, бачу лише плюси
foxocoder Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:14 #14 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:14 дам коротку і максимально чітку відповідь. пан Віктор являється засновником громадської організації "Асоціація Розвитку Інтернет Простору"( <noindex><a http://arip.com.ua</a></noindex> ) та власником міжнародної компанії <noindex><a>http://internetdevels.com</a></noindex> (про кількість проектів і досвід роботи можна прочитати там же) Ну вже раз пішла така пьянка, то зразу видно наскільки розвита "Асоціація Розвитку Інтернет Простору" - шо її члени(ИМХО) не можуть навіть відкоментувати без вставок html кода ви обговобрюєте лише питання верстки та дизайну, а не меті є навчання саме веб програмуванню. Я не обговорюю - я запитав... див. сюда ну що ж, тут відразу видну вашу "компетентність" в даних питаннях, тому раджу поцікавитись курсами, думаю буде корисно. А тут freez певно нагрубити питалися? Ми можемо навіть трохи "компетентністями" помірятися... Якшо не страшно... на рахунок ідеї самої школи: це круто! оскільки ну дуже багато людей намагаються розпочати щось робити в цьому напрямі, а через брак інформації та необхідних знань швидко відкидають це не зрозуміле діло. думаю ідея буде цікава як тим що вже щось пробували пробувати робити так і тим хто лише хоче спробувати. Канешно круто, особливо коли ти працюеш на пана Віктора -спробуй на борді скажи, шо це не круто, і через день залишишся без роботи, а на вулиці криза - без роботи ніззя ніяк!!! самі кодери Вай насмішив ................................ :D Ти мо думаеш вони друпал написали???? :D :D
krapka Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:16 #15 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:16 2foxocoder, krapka: судячи з твоїх слів вони міняють шаблон і продають. Знаєш, я б повчився ТАК продавати Думаю, що викладати будуть (хай навіть друпал) самі кодери, бачу лише плюси /** * Themetastic, for Drupal 5.0 * Stefan Nagtegaal, iStyledThis [dot] nl * Steven Wittens, acko [dot] net` * * If you use a customized color scheme, you must regenerate it after * modifying this file. */ От Стефана та Стива тре просити шоп зайнявся навчанням хоча думаю в них не буде на це часу
foxocoder Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:16 #16 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:16 2foxocoder, krapka: судячи з твоїх слів вони міняють шаблон і продають. Знаєш, я б повчився ТАК продавати Думаю, що викладати будуть (хай навіть друпал) самі кодери, бачу лише плюси А ти думаеш тебе хтось буде вчити продавати?
oSs Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:17 #17 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:17 почалось давайте ділитись враженнями після 2-4 халявних занять, а ща це просто гра слів... UPD А ти думаеш тебе хтось буде вчити продавати? ні недумаю. але з радістю послухаю щось нове...
Snig Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:22 #18 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:22 Веб проект складається:(виключаєм стадії до написання ТЗ)ДизайнВерсткаПрограмування (написання цмс, створення адмін панелі, налагодження цмс, написання модулів тощо)СЕО/наповненн/стартапЩо конкретно пропунують, під "навчанням" і чи вийде звідти спеціаліст з дизайну, верстки чи програмування, чи як ото ви називаєте вийде майстер широкого профілю "веб-девелопер"?
oSs Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:23 #19 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:23 2foxocoder, krapka: даа? вони не написали друпал? йомайо... аА-аАа-аАа пішов вішатись на мишці...перед тим як щось триндіти подумайте!
foxocoder Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:24 #20 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:24 почалось давайте ділитись враженнями після 2-4 халявних занять, а ща це просто гра слів... UPD А ти думаеш тебе хтось буде вчити продавати? ні недумаю. але з радістю послухаю щось нове... Я думаю тобі потрібно зходити краще в бібліотеку, там ти зможеш почути та прочитати в раз десять більше нового, ніж тобі зможуть розказати на цих лекцях(судячи з твого сайту та портфоліо).....
Snig Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:26 #21 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:26 foxocoder, своє "портфоліо" встудію ілі нє поцан?
foxocoder Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:28 #22 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:28 foxocoder, своє "портфоліо" встудію ілі нє поцан? А смисл? Ти думаеш мені потрібен піар?
oSs Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:29 #23 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:29 Можу, але лінь - рушій прогрессу. посидіти, послухати, згадати студенські будні...так як ніхто невикладає нічого подібного - то це гарний початок. спочатку завжди так, потім хтось відкриє веб-дизайн, поліграфію і тд... так і бажаючі писати сайти, зрозуміють які це дебрі і небудуть тратити свій час.
Snig Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:33 #24 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:33 foxocoder, своє "портфоліо" встудію ілі нє поцан? А смисл? Ти думаеш мені потрібен піар? Просто хочу глянути яких ти книжок начитався і чого ти навчився.
krapka Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:33 #25 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 23:33 почалось давайте ділитись враженнями після 2-4 халявних занять, а ща це просто гра слів... UPD А ти думаеш тебе хтось буде вчити продавати? ні недумаю. але з радістю послухаю щось нове... оСс - в твоїх проектах можна зустріти такі класи - <body class="body front page-main_page page- user-role-anonymous-user two"> ? чи таку кількість css файлів? <link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/modules/poll/poll.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/modules/system/defaults.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/modules/system/system.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/modules/system/system-menus.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/modules/user/user.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/modules/cck/theme/content-module.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/modules/date/date.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/modules/extlink/extlink.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/modules/fckeditor/fckeditor.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/modules/filefield/filefield.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/modules/lightbox2/css/lightbox.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/modules/standarty.com/standarty_function/standarty_function.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/modules/standarty.com/standarty_yandex/standarty_yandex.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/modules/tagadelic/tagadelic.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/modules/cck/modules/fieldgroup/fieldgroup.css?K" /><link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/themes/ini/style.css?K" /> і це на одній сторінці... що кажуть стандарти з приводу css ? - TOTAL_CSS - Warning. The total number of external CSS files on this page is 17 , consider reducing this to a more reasonable number. Because external CSS files must be in the HEAD of your HTML document, they must load first before any BODY content displays. Although they are cached upon subsequent requests, CSS files slow down the initial display of your page. Combine, refine, and optimize your external CSS files. Ideally you should have one (or even embed CSS for high-traffic pages) on your pages. You can optimize CSS files using shorthand properties, grouping, and then minify and GZIP compress them to reduce their footprint. Remember to place CSS files in the HEAD and Javascript files at the end of the BODY to enable progressive display. і так можна до безтями вказувати на помилки... П.С.ці люди хочуть когось вчити...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.