Перейти до змісту

У центрі Луцька підпалили банер.

difoto

Рекомендовані повідомлення

У центрі міста невідомі підар особи підпалили вітальний плакат партії "Сильна Україна" до дня перемоги.

Зайнялась пожежа, постраждало два магазина, збиткі біля 40 тисяч гривень.

Нічого не хочу цим сказати, але подібні дії в мене сприймаються такою собі "бандерівщиною": вбили пару НКВДшників, а під обстріл попало два наших села.

Таким малолітнім радикалам треба радянську зірку в дупу затовкти, щоб відчули насправді, яка вона мєрзка, та совєцка власть була.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь

Хм... Ну мені звичайно не дуже зрозумілі твої двіженія в сторону Бендери і його прибічників, тому зробимо вигляд ..що проїхали *дир-дир-дир-дир*

Основна тема - малолітні (або не дуже) ідіоти. Краще би Верховну Раду зірвали придурки. ТОлку би було купа. І достойно оцінили б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слово , яке тобі незрозуміле - в лапках :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в центре масса камер - надеюсь, найдут идиотов. очень жаль магазинчик.. я там все время чай покупал и масло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..ля, яка країна, такі й теракти (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє це більше похоже на прінуждєніє к міру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..ля, яка країна, такі й теракти (((

Сам понял чё ляпнул?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пахне червоними партизанами, які вбили одного пяного гестапівця, а ті спалили ціле українське село...з магазинами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нікого з паліїв не виправдовую, але може, тіпіпка, просто, чиїсь надєжди на оправдав. сначала тіпа такий очінь сильний був, а зараз сидить, як ср@ка з-за куща.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він був технічним кандидатом Януковича, вибори закінчились. Мети досягнуто.

А підпал схожий на просте хуліганство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трішки дико палити в центрі міста (взагалі що небудь), а то починаємо бути похожими на африканців, а їм тільки дай за щось взбунтоватися. А в будинку живуть люди, як їм, а якщо вогонь перекинувся б на квартири... :(

Набагато культурніше можна було закидати яйцями, вони як - бронебійні патрони :D , а бо закидати червоною і чорною фарбою ті "вітальні плакати", а саме головне - це було б набагто ефектніше!

Все таки, якщо ми себе важаємо цивілізованою країною, то потрібно вибирати цивілізовані методи бородьби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набагато культурніше можна було закидати яйцями, вони як - бронебійні патрони :D , а бо закидати червоною і чорною фарбою ті "вітальні плакати", а саме головне - це було б набагто ефектніше!

Все таки, якщо ми себе важаємо цивілізованою країною, то потрібно вибирати цивілізовані методи бородьби.

А що ти з Козюрою не поділив? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На въезде в Луцк со стороны Струмовки - такой же бигборд. Лучше бы на нём тренировались - безопаснее, последствия пожара намного меньше.

А вообще своё недовольство орденом ВОВ показывать - "несповна розумом" надо быть. Идиоты зомбированные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок 40 тис. грн. - це вони загналися.

Говорю це як людина, яка професійно рахує такі речі.

Пару днів тому в іншому банері, розміром 3х3м, що висів на драмтеатрі пропалили дірки, а потім і взагалі його спіонерили.

Так що в Луцьку об'явилася банда антибанеристів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Озвученная сумма - не цена баннера, а убытки магазинов от пожара.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Озвученная сумма - не цена баннера, а убытки магазинов от пожара.

Погоджуюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это уже второй баннер с поздравлением. Первый ночью порезали, но тогда списали либо на ветер, либо на качество баннера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще на місці пропаленого банера висів плакат з рекламою міста, а не подій, рекламою заходів, товарів, фірми.

Наприклад, вже дуже іронічний вислів "Луцьк - європейське місто", з какашка дорогами, церквами на сходинках, без атракціонів, без дотримання забудовами рекреаційної зони, недобудованих над і під землею переходів, "фонтаном" недобудови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пару днів тому в іншому банері, розміром 3х3м, що висів на драмтеатрі пропалили дірки, а потім і взагалі його спіонерили.

Так що в Луцьку об'явилася банда антибанеристів)

На драмтеатре баннер висит, только с девяти утра до семи вечера. На ночь его снимают

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вообще своё недовольство орденом ВОВ показывать - "несповна розумом" надо быть. Идиоты зомбированные.

Я з вами не погоджуюся, в тому, що це ваший орден(рускій), а не наший(український). І тут проявляєть не так зомбованість, а не бажання бачити чужі (ворожі) ордени, в себе в дома!

А те, що методи бородьби дикі, тут ви праві, як то кажуть - "що посієш то пожнеш"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не россиянин. Это первое. А второе - это орден СССР, а не России. Нечего срать на историю, люди воевали за ту страну (тогдашнюю), а не за эту (сегодняшнюю). Не было Украины в 1941-45-м. И выбора у них особого не было, но это отнюдь не умаляет их заслуги. И ордена, а так же поздравления с использованием их изображений - это уважение и дань памяти тем людям (которых всё меньше и меньше). Не нравится символика - да подождите вы ещё лет пять, и никого из них не останется, нарадуетесь тризубам. Это у вас ещё вся жизнь впереди, а им...

Грустно это всё.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не было Украины в 1941-45-м.

це пізд..ц, де я живу і з ким :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не россиянин. Это первое. А второе - это орден СССР, а не России. Нечего срать на историю, люди воевали за ту страну (тогдашнюю), а не за эту (сегодняшнюю). Не было Украины в 1941-45-м. И выбора у них особого не было, но это отнюдь не умаляет их заслуги. И ордена, а так же поздравления с использованием их изображений - это уважение и дань памяти тем людям (которых всё меньше и меньше). Не нравится символика - да подождите вы ещё лет пять, и никого из них не останется, нарадуетесь тризубам. Это у вас ещё вся жизнь впереди, а им...

Грустно это всё.

Під цим "орденом" рускі під Львовом викошували цілі села, як грусно правда!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ХЗ де ти живеш :D

Не удивительно, учитывая то, что ты не знаешь, где живёшь сам.

Невесело. Просто подумай, что делал бы ты, попади тогда в штрафбат, например. Даже пусть в регулярной армии служил бы - вряд ли отказывался бы выполнять приказ. Я не оправдываю методы, но они дали результат: ты ВООБЩЕ появился на свет, а кроме того ЖИВЁШЬ здесь, в Украине.

P.S. Не забудь ещё подать в суд на Героев СССР за то, что они насиловали женское население всех стран, которые освобождали, и особенно немок. Ага?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ursa

Невесело. Просто подумай, что делал бы ты, попади тогда в штрафбат, например. Даже пусть в регулярной армии служил бы - вряд ли отказывался бы выполнять приказ. Я не оправдываю методы, но они дали результат: ты ВООБЩЕ появился на свет, а кроме того ЖИВЁШЬ здесь, в Украине.

P.S. Не забудь ещё подать в суд на Героев СССР за то, что они насиловали женское население всех стран, которые освобождали, и особенно немок. Ага?

Не важливо яким методами, головне результат - як це по вашенськи(по рускі):). А справжній результат - плоди вашого звіства, ще тільки в майбутньому, ще ваші методи вам повернуться вашим дітям, внукам.

До речі, в країнах Балтикитак і роблять - подають в суд на окупантів, але там національна свідомість сильніша, не добралися сталінські ублюдкі до них, повезло їм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...