Перейти до змісту

Що вам не подобається з сучасних тенденцій у моді?

talja

Рекомендовані повідомлення

Что за тетка эта ваша мода-каждый день издает последний писк и никак сдохнуть не может.Вот я где то так же думаю.Вообще мода это полный бесполезняк-трата ресурсов на херню.В советском союзе над модой никто не задумывался и ниче...живы же.

Что-то я сомневаюсь, что ты по городу ходишь в кофте BOY'S и в вязаном петушке :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

та разве это мода-так детские шалости.Тем более далеко не каждый советский гражданин мог себе позволить такие вещи.Так что мода существовала условно.А сейчас много мусора...всякие ,как говорит Ди,идиоты выпускают такие шмотки в которых слепому стыдно ходить будет.Да и мода-как зомбоящик-"Этот месяц очень модно носить розовые сумочки с рюшечками"-побежала ,купила,"А в этот месяц модно носить розовые сумочки с узорами"-выбросила старую,побежала ,купила новую.И так буквально во всем.Еще хуже когда такой же мужик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что за тетка эта ваша мода-каждый день издает последний писк и никак сдохнуть не может.Вот я где то так же думаю.Вообще мода это полный бесполезняк-трата ресурсов на херню.В советском союзе над модой никто не задумывался и ниче...живы же.

Что-то я сомневаюсь, что ты по городу ходишь в кофте BOY'S и в вязаном петушке :)

Zerotul, бігом пиши в барахолку: куплю БОЙс і пєтушок,.. і джинси "варьонкі" :P Буде стильненько :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сіменйні труси :0021: чоловічі шорти. Просто ригнуть можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Категорически счастлив что я вас порадовал.

Вери Фейт у вас есть чуточку времени исправить свое сообщение в уматных картинках-пока не грянул модератор и не отправил вас парится вместе с вавасиком

И сразу встречный вопросик:Вам важнее эстетическая сторона одежды или практическая?

2Юрген-а это идейно...надо как нибудь зафлешмобить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вопросик:Вам важнее эстетическая сторона одежды или практическая?

Особисто для мене варіант другий більш прийнятний)

--Який толк з брюк якщо вони виглядають глямурненько але в той же час шарики то мерзнуть--

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне не нравиться безвкусица, когда парень либо девушка одеты во что попало,

и эти вещи им не подходят, но он или она считает это модным.

Я думаю , чтобы у каждого человека должен быть свой безупречный стиль

и нет смысла гоняться за модой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ах прастіте, вас іпьот хто в що вдітий ? Ваш смак мені глубако до пязди, є претензії ? Вазьми мене за руку і паваді по бутікам і пріодень мене на Свій смак.

А тепер більш культурно

1. Мені насрать на вашу думку.

2. Ваша думка лишається тільки вашою.

3. Мода це ще та херня. Мені косуха модніша за інші куртякі при любих розкладах.

4. Одежа частково відображає характер роботи, інтереси, хобі, смак і внутрішній світ і фінансовий стан.

5. На кожну херню найдеться свій лох покупець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кожну херню найдеться свій лох покупець.

включаючи косуху :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну явний образ ніким не визнаного, усіма ущимляємого ізгоя... Взагалі то я не знайшов жодного поста де б хтось висловлював думку про вбрання VeryFate, на яку він так тужиться "насрать". Навіть не підозрює що 99 відсоткам читачів його поста - насрать на те чим і куди він сам збирається насрать.

пс: поддєржал той пост VeryFate, в якому текст па-дибільнаму напісан випадково, просто промахнувся кнопкою, замість "цитата". :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю , чтобы у каждого человека должен быть свой безупречный стиль

и нет смысла гоняться за модой.

Одна Леди стырила в государственном учреждении огнетушитель.

- Стильная штучка, вы понимаете? – объясняла она полисмену. – Стиль – это очень важно для Настоящей Леди.

Полисмен гладил ее по бедру и был с ней полностью согласен.

(Фрумыч, Людям о Ледях)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шото я вас всіх не понімаю !!!

Зараз на вулиці яке століття ??? Цівілізація з кожним днем кудась іде так шо ніхто з нас немає права судити когось за його іміджем і стилем зараз свобода існує кожен виражається як вважає за потрібне і це однозначно є позитивом для сьогоденного суспільства, і таке було і буде завжди! , згадайте стиляг і 50-60-их роках. Ви б краще подивилися на молодь з сторони іншої а ніж дивитися на їхню зовнішність. А саме хочу сказати про те що усі ці гопнікі, емо, металюгі, панкі, все це вже морально опущені люди без будь яких ідеалів і вже зробити з них щось путнє буде дуже складно !!! не буду вам розписувати усі подробиці а скажу одне : Деградація це найбільша проблема людства в 21столітті !!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

твоя грамотність - теж одна з ознак деградації людства?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я побачив як би ти написала якби писала з телефону !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну явний образ ніким не визнаного, усіма ущимляємого ізгоя... Взагалі то я не знайшов жодного поста де б хтось висловлював думку про вбрання VeryFate, на яку він так тужиться "насрать". Навіть не підозрює що 99 відсоткам читачів його поста - насрать на те чим і куди він сам збирається насрать.

Дятло читає і ніц не розуміє.

Бути вільним - бути самотнім, ізгоєм :D , не таким як всі і так далі.

Ваші соціальні ярликі придумані вами для себе, і є відображенням твоєї реальності. :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alovin , ти не вбачаєш у своєму пламєнному спічі взаімоісключающіх параграфов?:)

Ваші соціальні ярликі придумані вами для себе, і є відображенням твоєї реальності. :smile3:

як ти собі придумав свої для себе:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бути вільним - бути самотнім, ізгоєм :D , не таким як всі і так далі.

Пустота в черепній коробці справді звільняє від таких устарілих рис як вихованість, толерантність, пристойність, адекватність, і т.д.. Вона насправді являється якоюсь степінню свободи.

Це Ви-ти до кого звертнулись-написав до мене чи до нас? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я побачив як би ти написала якби писала з телефону !!!

Як все запущено! :) і справа явно не в написанні поста з телефону...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

іncvizitoR

Ти глуп, туп, тугой на ухо і моск.

є ліки т. 063-18-666-46

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

іncvizitoR

є ліки т. 063-18-666-46

Пєши ісчо мой малєнькій златопопий дружочек! Можеш мєня назвать ісчо зємляним чєрвяком! :D

Жгі мой малиш, я падароже смагу прадать свой попкорн!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VeryFate , а ти тіпа умьон, остьор, бистр і льогок на ухо і моск??? ха-ха, спасіба, паржал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

іncvizitoR

є ліки т. 063-18-666-46

Ді!!!! ЧП. Конкуренти-плагіатщики наступають нв пятки!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конкуренти-плагіатщики наступають нв пятки!!!

Ну який же VeryФантік конкурент великому Ді??? Так... жалюгідне подобіє... ну подумаєш зробив собі на груді татуіровку "063-18-666-46" це зовсім не значить що він наблизився хоча б до щиколотки Ді. Та й косуха в наш час нікого особо не злякає, якщо на ній не написаний той номер кров’ю жертвенних тваринок... Але не треба випускати з уваги що VeryФунтік радикальний екскременталіст, який може на що завгодно насрать, ще вчені не дали остаточного заключення що його випорожнення безпечні для суспільства!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб повернути тему з особистистісних образ, знову таки до теми, вот нарив фотку з телефона, правда поганої якості та дворічної давності, але суть зрозуміла   ^_^

Луцьк, АС №1

13082008.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...