Перейти до змісту

Кто чем бреется?

WILDCHILD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто підзкаже магазин в місті, з хорошим вибіром і помірними цінами,"Braun" наприклад.

ДП „Савсервіс Карпати” на Любарті (молокозавод). Вони представники на Волині, і продають по магазинам.

Опубліковано

Мені наприклад подобається мій Gillette Fusion Power, бритися нею одне задоволення =)

Один мінус леза до неї коштують що половина бритви)

Мені одного леза достатньо на півроку, хоча і заростаю за 3 дні аж жінка лякається :) Леза доволі гострі і твердий метал, не тупляться навіть при користуванні при цьому гарячою водою (бо хтось казав що від гарячої води тупляться).

Опубліковано
Мені наприклад подобається мій Gillette Fusion Power, бритися нею одне задоволення =)Один мінус леза до неї коштують що половина бритви)
Мені одного леза достатньо на півроку, хоча і заростаю за 3 дні аж жінка лякається :) Леза доволі гострі і твердий метал, не тупляться навіть при користуванні при цьому гарячою водою (бо хтось казав що від гарячої води тупляться).

Достатньо на три - чотири рази, далі шкребуть так що не можливо голитись!

Опубліковано
Мені наприклад подобається мій Gillette Fusion Power, бритися нею одне задоволення =)Один мінус леза до неї коштують що половина бритви)

Достатньо на три - чотири рази, далі шкребуть так що не можливо голитись!

головне добре морду розпарити )

Опубліковано

Користувався Gillette MACH3 - дорого і після закінчення лез з комплекту відразу перейшов на якийсь Schick з двома лезами, яким цілком задоволений на протязі 10 літ.

Чистота гоління і періодичність заміни насадок сильно залежить від якості лез. Бриюсь щодня, хороших лез вистачає 2-2,5 місяці, гірших 1-1,5 міс, погані (напевно базарні) за 1 міс всю касету з 5 шт відправляю в смітник (1 випадок на моїй пам"яті), але багато все ще залежить від чутливості шкіри. Останню касету купував в березні в "ТУМ-ТУМі", так зараз ще 2 штуки + на бритві.

Опубліковано

Хто знає, чи продаються "стилуси" під мак 3 турбо окремо, такі як в наборі (фотка постом вище)? Бо я свій купив, а там такої не було, і зараз без неї трохі погано

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...