Перейти до змісту

Проблема з авторизацією

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

трафіку ще 15 гб, і 20 внутрішнього

а коли авторизуюсь значок "авторизация успешна, но доступ в интернет закрыт(за задолжонность, переработку трафика и т д.)" на рахнку ще 16 грн.....хто знає що можна зробити?

Опубліковано

це в них проблема на сервері, чи в мене може бути ізза програмного забезпечення?

Опубліковано

Я також сьогодні не зміг підключитися до ДМ. В службі підтримки сказали, що на лінії сталася аварія, до кінця дня обіцяли налагодити. Так що можливо, проблема в цьому? На всяк випадок зателефонуй в службу підтримки - 78-00-03

Опубліковано

сказали що призупинена послуга ізза вірусів......dr.web live cd допоможе?

Опубліковано

сказали що призупинена послуга ізза вірусів......dr.web live cd допоможе?

Спробуй... Хоча, колись давно у мене була така проблема - через віруси ніякий антивірус не міг запуститись, довелось іти на крайні заходи - форматувати диск і перевстановлювати ОС...

Опубліковано

ну в мене також таке було, а в тебе ізза цієї проблеми не авторизувало?

Опубліковано

ну в мене також таке було, а в тебе ізза цієї проблеми не авторизувало?

Ні, це було давно, тоді ще через віруси не відключали)

Опубліковано

що нівкого подібного не було? що тільки зносити всі 800 гб інформації? :blink:

Опубліковано

кип ит симпли ступид - сидиром есть? - скачай образ касперского или какойнибудь свежий лайв сиди с антивирусом - загрузись с сидюка - и пофикси вирусню .. после чего поставь антивирь и будет тебе счастье .. форматить винт ето конечно крайность...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В мене за останні 2 тижні проблеми з авторизацією виникали тричі. Перші два рази на підтримці відповіли, що це через технічні проблеми безпосередньо в моєму будинку. А сьогодні ввечері - проблеми з ДМ по цілому місту. Цікаво, в чому причина сьогоднішніх траблів?

P.S. В усіх випадках, незважаючи на певний дискомфорт через брак інтернету, ніяких проблем не було, зв'язок був відновлений точно у зазначені терміни.

Опубліковано

Зізнаюсь, що в умови нових тарифів ДГ не вникав, але взагальному зрозумів, що ввели анліми.

В зв'язку з цим хотів би поцікавитис у користувачів з 'проблемними авторизаторами' - а навіщо вам тепер авторизатори?

Раніше, коли тарифні плани були лімітовані, існувала загроза підключення іншого абонента і як результат переліміт трафіку + зручне переключення режимів роботи.

Не бачу в чому переваги авторизатора тепер.

Опубліковано

Ну а навіщо його лічити маючи анлім?

Загальну статистику, я так розумію, можна побачити на сайті самообслуговування.

Опубліковано

Зізнаюсь, що в умови нових тарифів ДГ не вникав, але взагальному зрозумів, що ввели анліми.

В зв'язку з цим хотів би поцікавитис у користувачів з 'проблемними авторизаторами' - а навіщо вам тепер авторизатори?

Яка ж цьому розумна є альтернатива?

Чи кращий спосіб авторизаціїї у мережі хочеш підказати нам?

1.Стійка звичка постійного контролю за своїм трафіком,що залишилась від лімітованих пакетів;

2.Швидко можна глянути коли у тебе впаде швидкість(після використання певного об'єму трафіку у своєму тарифному плані);

Опубліковано
Яка ж цьому розумна є альтернатива?

Чи кращий спосіб авторизаціїї у мережі хочеш підказати нам?

Відмовляєшся від авторизатора і тебе авторизують по ІР + МАС, тобто без додаткого софту і тд.

Опубліковано

Через авторизатор клієнтам розсилається різного роду інформація довідкового характеру, наприклад зміна якихось налаштувань :)

• Адміністратори
Опубліковано

Або погрози про настання кримінальної відповідальності за розповсюдження вірусів :)

Опубліковано

То що все таки було вчора з Домашніми мережами?

В мене не стільки проблеми з авторизатором, він ніби ідентифікатор. Або є інет, або його немає. Мене це бентежить більше.

А взагалі, я не переходив на безлім і поки не збираюсь. Тому з авторизатором буде краще в будь-якому випадку.

Опубліковано

ага,

а зачем ОГО выдаёт пользователю логин-пас для РРРоЕ ?

:)

Опубліковано

Ну дуже 'доречне' порівняння.

Порівнювати протокол, підтримка якого є практично у всіх маршрутизаторах і операційних системах з стороннім софтом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...