Перейти до змісту

Юзери, що "бігають"

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

Коротка витяжка з форума інтернет провайдерів та їм співчуваючим (nag.ru) :

примерно 2% абонентов постоянно бегают от провайдера к провайдеру.

Особенно если в доме присутсвует выбор как минимум из 4х сильно конкурирующих операторов.

Объясняют это тем:

1) У вас все плохо (но через опеределенный цикл возращаются потому что плохо там)

2) Без обид, но там плюшки дают (какая-то акция с промотарифом)

На них никто уже не обращает внимание. Главное в бизнесе, не доходы и расходы, а прибыль!

есть и такие люди которые д*очат на пинг, что поделаешь.

Думаю о пользователях которые д*очат на пинг все провайдеры уже давно все знают.

Еще их любимый аргумент - ЗА ЧТО Я ВАМ ДЕНЬГИ ПЛАЧУ.

Есть те кто по жизни бегает по провайдерам. И найдут любую причину чтоб обо с рать провайдера и уйти. Лишь бы их услышали посторонние люди в этот момент. Такие люди обычно хотят показать себя, что они что то понимают, а другие люди ни могут понять, то ли они бараны, то ли это был псих.

І т.д. і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бігати імхо - жодної потреби: в той самий час ті самі оператори на ринку надають той самий рівень послуг (плюс мінус пару відсотків) за ті самі гроші (знову плюс мінус пару відсотків).

На роботі перейшли з "Візора" на Укртелеком. Не вважаю це біганням. Скоріше вимушений захід. Різниця в якості послуг і цінах далеко не пару відсотків. Основна вимога - це стабільний та безлімітний інтернет. Навіть швидкість не на першому місці. Про пінги взагалі мовчу. Інтернет від "Візора" у нас стабільно поганий. То пів дня без інтернету, то пару годин, то пропало-появилося... Укртелекомовці молодці. Все гарно й швидко зробили. Заявочка на сайті, дзвіночок. Перевірили лінію, сказали, що погана. Перекинули на іншу. За тиждень часу все зроблено, налаштовано і працює. Пів дня потестував. Швидкість тепер у 8-10 разів вища, причому ціна на 20% нижча.

Поки задоволені. Побачимо як далі воно буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм ... не совсем понятно почему технические сотрудники регионального отделения ДГ воспринимают, судя по топику, как личное оскорбление, желание некоторой части абонентов уйти на более, и если без БЭ, существенно более "человеческие" условия..

несомненно есть процент, чисто статистически, клинических проявлений у клиентов , в том числе чиста любителей пообсирать - на етих логично не особо обращать внимание...

пусть об етом голова у продажников болит , у тех кто придумывает ценовую политику , кто наконец отвечает за оперативное реагирование на действия конкурентов ... я разумею что прокол одного грозит ударить по карману всех остальных, тех кто ответственно делает свою работу изо дня в день, а я не сомневаюсь в компетентности и ответственности тех персонала волынского ро дг.. но хотели кап. отношений - и вот они во всей красе ! зачем писать что мол "идиоты свалили ну и хрен бы с ними" неразумею..

рыба ищет где глубже, а хуман где лучше.. 0011.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вижу причин почему услугу доступа к Интернету стоит рассматривать как-то по другому, чем иные услуги.

Если на рынке есть предложение купить что-то дешевле, то потребитель так и сделает, при условии наличия возможности. Если бы не было конкуренции между операторами, то не только тарифы, а и технологии так бы и остались в эмбриональном состоянии.

Если же говорить предметно, то Фотаком (ДГ) никогда не спешили информировать юридических лиц о изменении тарифов в лучшую сторону, что само собой даёт возможность сделать кое-какие выводы. Лично я недоволен политикой ДГ / сотрудника ведущего корпоративных клиентов (Дима привет), который не сумел дать внятно информации о изменяющихся перед НГ тарифах для людей, которые въехали в новый офис, где уже лежал (лежит) обжатый кабель витой пары (бери и пользуйся) в результате чего был подключён УТ. Хотя с другой стороны качеством услуг ДГ при пользовании ДМ я доволен вполне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм ... не совсем понятно почему технические сотрудники регионального отделения ДГ воспринимают, судя по топику, как личное оскорбление, желание некоторой части абонентов уйти на более, и если без БЭ, существенно более "человеческие" условия..

несомненно есть процент, чисто статистически, клинических проявлений у клиентов , в том числе чиста любителей пообсирать - на етих логично не особо обращать внимание...

пусть об етом голова у продажников болит 0011.gif

Якраз таки від таких клієнтів голова болить саме у технічних працівників, яким і приходиться спілкуватись з такими хворими. А продажнікі і знать не знають про них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а как по мне - бегающий клиент эт "нормально"...

человек ищет где лучше, если новый пров предложит 2 мес инета для нового клиента за 1 грн - то почему бы не поэкономить

нет же привязки такой жёсткой к номеру как у телефонистов....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття з натяком на тих хто перейшов чи бажає перейти на Білайн :lol:

Моя особиста думка - якщо є можливість отримати кращі послуги за таку ж сумму - то чому б це не зробити?

Це те ж саме, що наприклад можна купити якусь іномарку простеньку чи оставити свого Жигулі який вже не раз ремонтував - а вдруг ВАЗ автозавод колись тобі надасть в подарунок безкоштовне ТО, чи якийсь подарунок - ВАЗ же все робить, щоб зробити свою продукцію кращою...

От я особисто пробув на Датагрупі 3 роки (коли в мене тільки інет появився) і бажання змінити провайдера було вже досить давно, по декільком причинам:

1. дуже напрягало те, що в нас на районі загальний IP - весь час змушений був чекати даже можна сказати ВИЛОВЛЮВАТИ момент коли хтось не буде качати з того ж DEPOSITFILES, чи ще з якогось файлобмінника.

2. Швидкість на ФТП останіми часами ну просто жах - поки скачаєш якийсь фільм то потрібно було чекати по декілька годин (хоча не завжди, але останім часом дууууже часто).

3.Те, що в мене КОЖЕН ДЕНЬ вибивав інтернет - декілька раз приходила тех. служба ДАТАГРУП щось там тіпа робила із свіч і уходила, а історія так і далі повторялась.

4. Обмежений трафік - мені дуже мало було зовнішнього трафіку 10 гб. - більше в мене і можливості і бажання не було...

І який вивод робити - я перейшов на Білайн - глюків пока немає (якщо даже будуть я нічого не втрачу оскільки в мене дуже часто як я писав глючив інет від ДАТАГРУП), IP в мене не загальний, а один - я не вимушений тепер виловлювати момент, щоб щось скачати з файлобмінників інету, безліміт - тепер я не вимушений втулюватися в тих 10гб. і обмежувати себе - я тепер скільки бажаю качаю фільмів, ігри з сайтів (торентів) де Білайн надає до 100мб.\сек.

І саме основне, що я за набагато кращі послуги плачу таку ж суму, ато і чуть менше...

Ось всі висновки, так, що хай як не кіпішує зараз ДАТАГРУП поки він народ не забезпечить нормальними послугами будуть люди переходити на інші провайдери...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

хм ... не совсем понятно почему технические сотрудники регионального отделения ДГ воспринимают, судя по топику, как личное оскорбление

Банзай, скажи мені. Де ти бачиш щоб в цьому топіку відписався хо один працівник ДГ? :)

Пам'ятайте одне. Технічним працівникам до дупи фінансово політична ситуація. Технарям бабло за клієнтів не платять.

Тіко ставка :)

Тому хоч на голові стійте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пам'ятайте одне. Технічним працівникам до дупи фінансово політична ситуація. Технарям бабло за клієнтів не платять.

а "за дєржаву", яку вони "будували", їм абідна не може бути ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

а "за дєржаву", яку вони "будували", їм абідна не може бути ? :)

Я її 10 років будував, але якось вже їсти захотілось, голий ентузіазм не накормить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм ... не совсем понятно почему технические сотрудники регионального отделения ДГ воспринимают, судя по топику, как личное оскорбление

Банзай, скажи мені. Де ти бачиш щоб в цьому топіку відписався хо один працівник ДГ? :)

Тому хоч на голові стійте.

сорре! наверное зделал неверные предположения .. однако в таком случае вообще непонятно чем проблемы индейцев напрягают серёгу... если бы сотрудник ДГ я б еще как то понял а так ? blink.gifнеферштейн...blink.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в мене був (ОГО) при якому 1 мегабіт і пінги фтопку і перейшов на Білайн бо вигідніше та халявніше це "Бігають"?

офтоп: ну Серега ти і статейку викапав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Риба шукає, де глибше, а людина — де ліпше». Це ж правильно. Якщо я хожу на базарі і вибираю де купувати - це також називається бігаю?

Інтернет це така ж послуга як і інші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в мене був (ОГО) при якому 1 мегабіт і пінги фтопку і перейшов на Білайн бо вигідніше та халявніше це "Бігають"?

офтоп: ну Серега ти і статейку викапав.

Во Во таже ситуация только с интернетом от аверса . в топку аверс если за дешевле можно качественнее и безлимитный взять у Пчёл :0123::0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таку категорію називають "чутливими до ціни". Проведу аналогію з мобільними операторами, де до 20% абонентів можуть втікати на інші мережі, як правило школьнікі, студенти та інший небагатий народ.

Як на мене, то бігати по провайдерам - це геморой та і накладно платити багато разів за підключення, відключення, припинення договору і різні їхні побори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...