Перейти до змісту

10 причин любити Україну

b0rg

Рекомендовані повідомлення

Я люблю Україну і українців за те, що ми доглядаємо до старості своїх батьків, стараємось їздити до них на вихідні, а не здаємо їх в будинки для престарілих, як це роблять в багатьох країнах.

Згідна з Вікою, що люблять не за щось. Сама сильна любов - це коли люблять на противагу чомусь.

Як би важко не було мені тут, не думаю, що змогла б жити в іншій країні. Може, просто я трохи сентиментальна :)

А може, просто рідну землю, як і батьків, не вибирають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є безліч причин любити нашу неньку,але стільки ж причин знайдеться і для ненависті...про позитив-записала на листочки перші 10 речей,які мені прийшли в голову в зв"язку з цим питанням,отже:1.Вишиванка 2.Ліс 3.Великдень 4.Пісні 5.Шевченко 6.Лавра 7.Помаранчева революція(все ж таки,то було МЕГО ЩОСЬ) 8.Весілля)) 9.Кобза 10.Львів))))) Оcm такий нехитрий асоціативний ряд,узагальнивши який,можна сказати,що Україна (принаймі у мене) позитивно асоціюється з традиціями,релігією,унікальною природою та людьми.. :rolleyes: все гуд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все хороше в нас від землі, мало що від людей, які на ній топчуться. Більшість коптить собі небо, проходить повз біду, живе в хаті з краю. Немає почуття єдності... треба їхати в Канаду ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...