Перейти до змісту

Проїзд у маршрутних таксі стане дешевшим!

Yagun

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ви чули, що проїзд у маршрутних таксі стане дешевшим!!! Звичайно ціна знизиться, тільки на 10 копійок, але факт остається фактом! З першого числа проїзд становитиме 90 коп. Цей крок міської адміністрації дехто розхвалює, як послідовні дії нової влади, а хтось, як останні крики порятунку довіри людей, до влади в нашому місті.

Опубліковано

проезд станет дешевле только в 15ках (Zevs отпадает) и то, до нового года, и заслуга здесь - перевозчиков, акция типо...

мэрия тут не при чем, ПиаРная штучка!

Опубліковано
ПиаРная штучка!

Ага, після підвищення ціни на комун. послуги таким нас не проведеш :D

Опубліковано
Та ну на... Хай краще остається рівно 1 грн. що не *бати собі моск з тими копійками!

Згоден на всі 100%. А десь офіційно це вспливало??

Опубліковано
2 Avatar and Songoku: якщо вже вам в напряг копійки таскати, то просто не беріть здачу :-)

Більшості водіїв поки поясниш що ти не хочеш брати здачу, то простіше її забрати! :)

Опубліковано

2 Avatar and Songoku: якщо вже вам в напряг копійки таскати, то просто не беріть здачу :-)

Більшості водіїв поки поясниш що ти не хочеш брати здачу, то простіше її забрати! :)

пояснення може бути доволі простим : "на чай !!!!" :-)

Опубліковано

Як на мене це не зниження ціни а (подачка) розрахована тіки на піар соціальної роботи міськради, реально всі розуміють що 10 коп. переважну більшість не гребуть. А повязано воно не з турботами про трудясчіхса а певним падінням ціни на дизпаливо. Хвокус-покус.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Не кажіть, як засіб боротьби за шматочок хлібу між перевізниками - це нам досить вигідно...Хоча за останній рік я від"їздив у маршрутках разів 50-т, не більше...

Опубліковано
Лучше бы стрелка на спидометре переваливала отметку 10км\ч.

Оце точно їде 5-8 км/год і зупиняється кожних 2 метра, Лоховоз(Тролейбус :P) іто бистріше їздить.

Опубліковано

І за шо це мені якась "людина" -1 поставив. "Лоховоз" всі так кажуть на нього, ти свій мініус можеш собі в ср... і ще..., і..., а ще можеш..., і сюда... теж можеш запихнути. Я також на "Лоховозі" катаюся і нічого, це не те, що когось ображаю, це не значить - ЛОХОВОЗ значить лохів возить, я не це на увазі маю.

Опубліковано

1) ART, ти словотвір вчив в школі чи пропив той урок в барі?

2) Я тобі напевно відкрию таємницю, але "лоховоз" насправді називається "тролейбус". Хоч мінус і не я ставив, але підтримую.

Опубліковано

Насчет того, что тролейбус ездит быстрее маршрутки - ну уж нет, господа, пардон, но что-то вы уже зажрались, похоже. Вы заедьте ради эксперимента так где-то на КРЗ (или ГПЗ) маршруткой и оттуда уже попробуйте приехать на рогатом :hug:

Думаю, по времени выйдет в 2 раза дольше как минимум!

Как бы медленно не ехала маршрутка - она полюбому доедет быстрее любого троллейбуса!

А вообще - жаль, что у нас метро нет :D

Опубліковано
2) Я тобі напевно відкрию таємницю, але "лоховоз" насправді називається "тролейбус". Хоч мінус і не я ставив, але підтримую.

Прикінь я й не знав шо "Лоховоз" - це "Тролейбус".Ти мені прям істіну відкрив :hug::D . Я блін не в образу говорив, тіпа я сам там не катаюся, просто всі так кажуть: "Сідяємо в "Лохвоз", бо мені треба їхати..."

З.І Всі прям такі культурні, що аж немає куди. Яка різниця як я сказав? "Лоховоз" - так говорили ще за царя Гороха.

Опубліковано

ну якщо їхати зранку від 40 до ЦУМа на тролейбусі заїдеш набагато скоріше (перевірено досвідом)

Опубліковано

На маленькие и средние расстояния лучше тралик

на большие маршрутка

но я на маршртках почти не езжу не нравятся они мне

Опубліковано
Прикінь я й не знав шо "Лоховоз" - це "Тролейбус".Ти мені прям істіну відкрив :):) . Я блін не в образу говорив, тіпа я сам там не катаюся, просто всі так кажуть: "Сідяємо в "Лохвоз", бо мені треба їхати..."

З.І Всі прям такі культурні, що аж немає куди. Яка різниця як я сказав? "Лоховоз" - так говорили ще за царя Гороха.

значить на рахунок уроку по темі словотвір я був правий.

якщо ти їздиш в "лоховозі" - значить ти лох. інші пасажири можуть і не знати про те, що ти їдеш саме в "лоховозі" а не в тролейбусі, а тому автоматично лохами не стають.

знаю що зараз порушу певні правила спілкування в неті, але... ти настільки дорослий щоб самостійно добувати гроші для проїзду в маршрутках чи таксі? чи досі гроші на пиво в матусі клянчиш? якщо ні, то бідь ласкавий називати речі загально прийнятими назвами. а навіть якщо й так, то май повагу до інших. Як-то кажуть: "Як аукнеш, так і аукнеться"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...