Перейти до змісту

Интерны (2010) SATRip

morseton

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

78.gif

Оригинальное название: Интерны

Год выпуска: 2010

Жанр: Комедия, ситком

Выпущено: НТВ Кино

Режиссер: Максим Пежемский, Заур Болотаев

В ролях: Иван Охлобыстин, Кристина Асмус, Илья Глинников, Александр Ильин, Дмитрий Шаракоис, Вадим Демчог, Светлана Камынина, Светлана Пермякова

Качество: SATRip

Видео: XviD, 1208 Кбит/с, 704x400

Аудио: MP3, 2 ch, 128 Кбит/с

Продолжительность: 00:25:07

Язык: Русский

О фильме:

Главные герои ситкома – четыре интерна. Они все время попадают в идиотские ситуации, а их руководитель доктор Быков (Охлобыстин) с удовольствием за этим наблюдает. Доводить интернов до белого каления Быкову помогает друг доктор Купитман и мешает главврач больницы Анастасия Кисегач. Почти все сюжеты взяты из реальной врачебной практики. Роль доктора, который помимо своей воли становится руководителем практики у четырех оболтусов-интернов, играет Иван Охлобыстин. Священник, актер и сценарист. Учился во ВГИКе, работал режиссером на «Мосфильме», занимался журналистикой, политическим пиаром, сотрудничал с ведущими телеканалами. На его счету – более 30 ролей в кино и более 20 сценариев. Закончил семинарию. В 2001 году отец Иоанн был рукоположен в сан священника. Воспитывает шестерых детей.

Интерны (2010) SATRip/

Взятий звідси http://www.ex.ua/view/973973

Всього намічається 60 серій, вже є 14, я залив першу серію, так сказать для проби, в друга є 10 серій, якшо, то попрошу залить

серіальчик для розвантаження мізків :) , тупо поржать :D

http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/501998/

http://interny.tnt-online.ru/

Опубліковано

ярлик на фтп трохи не фуричить (привик через тотал качать-закидать, F12-копія шляху до файла, так і сюди ввів, ссилка не через всі браузери працює)

правильна ссилка -->> ftp://lm:[email protected]/Video/Serials/%C8%ED%F2%E5%F0%ED%FB%20(2010)%20SATRip/

mukolaychik -у +1 за серіальчик, поділився :)

до-речі, хто з сетки 10,37,1-10,37,2, може качнуть через ДСхаби нахаляву, інші по внутрішньому трафіку, читайте тему тут http://board.lutsk.ua/index.php/topic/46568/

• 2 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

дякую за серіал, реально дуже класний, но дуже схожий на американську клініку (Scrubs) (кста може в когось є 8 і 9 сезон)?

ждем 31-60 серії

Опубліковано

в мене є всі сезони Scrubs. Заливати 8 і 9 на фтп (разом на 7,5 ГБ потянуть)?

Звичайно що заливай!!!

Опубліковано

офтоп: а 9 сезона Клиники з мтв перекладом нівкого нема ?

а то той інший нехочеться дивитись

Опубліковано

той, що я заливав, то там тільки перші дві серії не від МТВ. Всі інші "нормальні" :rolleyes: Але якщо тобі сподобались попередні вісім сезонів, то цей дев'ятий ти не зможеш додивитись до кінця... Невеселий він якийсь <_< Та й головних акторів нема (або вони дууууууже рідко з'являються)

Опубліковано

перші вісім були мега шикарні)

і щось теж думаю що 9 це провал ібо 8 закінчився так що вже 9 нетреба було знімати

Опубліковано

мені після Scrubs дивитись нові серії "Теория большого взрыва" ващщє не в кайф було... Думав: "Якась лажа, а не серіал..." :)

Scrubs рулить :smile-zachot:

пс: доречі, Зак Браф і Дональд Фейсон (Тьорк) насправді і в житті найкращі друзі

Опубліковано

не всетакі ТБВ рішає)))

вот думаю якій зараз серіал подивитись, бо вже все передивився що тільки міг

• 1 місяць потому...
Опубліковано

На фтп інтерни 22-30, а можна з 1 по 30????

Нажаль, залив тільки те що залишилось... Попередны серії потер через нестачу місця :(

Опубліковано

Oli

та вже на всіх торентах є перші 30 серій в якості 1530 Кбит/с, 704х400. Правда то всьо діло займає >8G , але то не так вже і багато для теперішіх швидкостей :)

я наприклад качаю ОСЬ звідси :0011:

P.S. сьогодні на вечір, думаю, буде все це вже на вінті в мене. З тебе 2 ДВД-Р і можу записати

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Щось не можу витягнути жодної серії."загрузка не может быть сохранена.Произошла неизвестная ошибка." :huh:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...