Перейти до змісту

Перебування ЧФ Росії в Україні продовжили на 25 років

Dream

Рекомендовані повідомлення

а, нє, це не пахарь, це захисник пахарів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь

а, нє, це не пахарь, це захисник пахарів...

Ще раз повторюсь залиш свій дешевий сарказм при собі і заховай його куди по далі. Я ж розумію весна прийшла травку пощипати можна. Але осінь не за горами. Жрать завжди охота. От тоді на варшавці і розкажеш їм хто вони а хто ти. О тоді і посміємося обоє як ти в них за кожну гривню, давитися будеш, принижуючи свою міську гідність...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо ти не помітив, то іронія не селян стосується, а тебе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як все починалось

Шановний я врівноважена і спокійна людина.
:g05:

ну тут слід зауважити, що навіть після 1991 школа твоїх пахарів нормально паше, от недавно пахана вибрали, все пучком. вони зараз для тебе трудовий кодекс підрихтують, пенсійне заонодавство, щоб ти не зажирався, а як сам кажеш

Пахати більше треба

не буду більше нервувати, бо ж розумію що людина з родинної паханини прийшла і з останніх сил щось старається шелупоні планктонній про життя розказати. відпочивайте вже, надобраніч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому выгодно что бы стоял флот? России? Разве что с позиции престижа и денег вложенных в Севастополь (а их там ну очень много). Украине? На данном этапе экономического развития - не приходится даже сомневаться. Будет дешевле газ, металлургия еще возможно наберет обороты и задымит на полную химия. НАТО от нас не отказалось а даже активизировалось.

Думаю что эти 25 лет будут последним экзаменом государства Украина. Сдюжаем - состоимся, нет - ну будет как всегда было, ерои будут утирать слезы поминая неньку из оклахощины.

off

Не пройшовши дороги його сім"ї, ти просто не поймеш про що, тобі говорять.

а позвольте полюбопытствовать, в неясных для меня пока целях, вы ромахе адвокат, сочувствующий

или просто народный мститель?

патамуша в случае таких громких заявлений у РККА было полное законное право сжечь всю континентальную Европу за пособничество фашизму и потом всех расстрелять а после подвесить за шею. Да да..

А ты у ромахи спросил как это перечисленное тобой аукнулось его отцу? почему его не расстреляли еще во младенчестве, почему он получил высшее образование и т.д.?

Что мне тогда рассказывать, если мой дед по материнской линии был депортирован осваивать оренбургские степи из полтавской губернии и погиб неизвестно где и как в ВОВ? Ты прошел путь моей семьи? Путь моего деда отстрелявшего ТРИ войны? Путь погибшего, ни смотря ни на что за свою страну, второго деда?

И про "железное право" расскажи ка кому нибудь другому. Потому что сопоставляя факты я железно могу назвать деятельность УПА - движением неудачников, которые почем зря ложили людей и финале ничего не добились, железно могу назвать Мазепу предателем. Всего лишь называю вещи своими именами. То что ты приписываешь ромахе - называется всего лишь фобия и это не страшно. Страшно то что такие как ты и он хотят управлять страной, потому что "имеют железное право".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як все починалось

Шановний я врівноважена і спокійна людина.
:g05:

ну тут слід зауважити, що навіть після 1991 школа твоїх пахарів нормально паше, от недавно пахана вибрали, все пучком. вони зараз для тебе трудовий кодекс підрихтують, пенсійне заонодавство, щоб ти не зажирався, а як сам кажеш

Пахати більше треба

не буду більше нервувати, бо ж розумію що людина з родинної паханини прийшла і з останніх сил щось старається шелупоні планктонній про життя розказати. відпочивайте вже, надобраніч

Ще один месний найшовся інтелектуал. Вибачте нас великий "Мегафлудер" ми ж се такі маленькі затронули ваше самолюбство. А ти не забувся випадково з якої школи твій пахан з своїми кумами вийшов, якого ви 2004р на руках носили і молилися як богу, може нагадати як йому бідному і його діткам зараз тяжко живеться в цій країні, після того як з бідними поділився. А що до людей які тяжко працюють на цій землі, то ти краще помовчи. Ти ж свого діда обсираєш він теж на цій земельці працював.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо ти не помітив, то іронія не селян стосується, а тебе :)

"о, пахарі підтягнулись, їх завжди у дискусіях не вистачає..."

ще якісь питання

я повторюся може ти погано читаєш ..

месний найшовся...

а свою іронію залиш для себе

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава річ...

Суспільство кричить - в нас все погано, у нас найвищий рівень корупції, давайте щось робити... І все. На цьому боротьба з "погано" та корупцією закінчується. Якщо хтось пропонує хоча б якійсь варіант, ті люди, які говорили, що в нас усе погано, тичуть в нього (який пропонує "варіант") пальцем і називають його "білою вороною". І ця людина "благополучно зникає" (не в сенсі - вбивають) з політичного чи ін. небосхилу... Ось ми такі.

Станом на сьогоднішній день обопільна вигідна співпраця з РФ неможлива. Зараз ця вигода тільки в сторону РФ. Також дратує російська упередженість до України, ставлення до нас як до малоросів, вислови, що нема укр. мови, а є "нарєчіє". Пам'ятаю, як в репортажі російського Першого каналу сказали, що центральну вулицю Луцька - Кузнецова, перейменували на Шухевича. Це один невеликий приклад.

Це наскільки в нас сидить зерно пропаганди, яке було посіяне при СРСР, що mammoth стверджує

Потому что сопоставляя факты я железно могу назвать деятельность УПА - движением неудачников, которые почем зря ложили людей и финале ничего не добились, железно могу назвать Мазепу предателем. Всего лишь называю вещи своими именами.
Це його думка. І не варто кричати один одному "сам дурак".

Шановний mammoth, тоді виходячи з Вашої логіки, і Янукович теж зрадник, бо він "застолбив" право іноземної армії перебувати на території нашої держави всупереч нормам діючої Конституції України.

Згідний, працювати/"пахати" треба, це просто необхідно, якщо хочеш добре жити. Але, одного доброго дня прокинувшись зранку, ти раптом розумієш, що ти працюєш на іншу країну, в т.ч. і на себе, але всі основні доходи йдуть до іншої держави. І ти не можеш зрозуміти - а як це відбулося? Хто винен?

Недавно, 19 квітня, в Криму проходили святкування приєднання Катериною Криму до Росії . Уявіть собі ситуацію, таким маршем по вулицям Львова або Луцька, йдуть поляки і скандують: Wrócim Lwów/Łuck Rzeczpospolita і співають Mazurek Dąbrowskiego. Мені цікаво, багато, в такому випадку, людей будуть сидіти вдома і нічого не робити (змоделюйте таку ситуацію біля себе, ось тут, а не за 1000 км і дивитися про це по ТВ). Бо і Крим довгий час був російським, і Волинь з Галичиною під владою Польщі перебували тривалий час. Все логічно. Може трохи радикальні приклади, але суть залишається такою.

Окрім газу є ще одне важливе питання - постачання ядерного палива на українські АЕС. І ось тут намальовані "файні перспективи" нашої співпраці з РФ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd], ну навіщо цей сарказм. Я написав, що протилежну думку поважаю, а ти мені у відповідь - кублом сарказму, зліпленого перегноєм.

Це моя думка. Для мене Мазепа - не зрадник, ветерани Радянської Армії та УПА - люди, які воювали з фашизмом. Все. Я думаю, що моя позиція є зрозумілою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Станом на сьогоднішній день обопільна вигідна співпраця з РФ неможлива. Зараз ця вигода тільки в сторону РФ. Також дратує російська упередженість до України, ставлення до нас як до малоросів, вислови, що нема укр. мови, а є "нарєчіє".

это почему же? часом не потому что мы такие, что во всем нам видится только грязная рука Москвы, а пелена обид делает наш взгляд неосмысленно-невменяемым? Скажем, если бы мы зависели от покупок газа у Норвегии или нефти у Румынии было бы все гуд, потому что они европейцы?

Це наскільки в нас сидить зерно пропаганди, яке було посіяне при СРСР, що mammoth стверджує...

Шановний mammoth, тоді виходячи з Вашої логіки, і Янукович теж зрадник, бо він "застолбив" право іноземної армії перебувати на території нашої держави всупереч нормам діючої Конституції України.

Называй его как хочешь, это дело персональное. Все равно все деяния мы сможем оценить только в конце его срока. Скажем про Ющенко можно смело говорить - слабак, про Тимошенко - крикливая неумеха, а про Януковича, кроме штампов про туповатого зека, еще ничего не слышал. И расскажи ка кого предал Президент? Народ? Да народу абсолютно наплевать будет там стоят флот или нет, народу надо быть уверенным что он сможет завтра купить не дорогой хлеб, заплатить налоги, купить шмоток и покутить, и найти достойную работу. Сверху кто то писал про 40000 (может больше) задействованых на работе базы ЧФРФ. Кто то аппелировал - мол уйдет флот, государство что либо придумает как обеспечить работой, - так вот нихера оно не обеспечит и не придумает.

(в любом случае для начала вспомни черноморский шельф и открытие для Молдовы морского пути, за счет украинских земель, - это ведь просто прелесть, какое государственное бдение)

А нормы Конституции как попирались так и будут попираться, так что в этом Янукович не оригинален, хотя - да, продешевил, а что еще делать то, каким образом из задницы выруливать.

Але, одного доброго дня прокинувшись зранку, ти раптом розумієш, що ти працюєш на іншу країну, в т.ч. і на себе, але всі основні доходи йдуть до іншої держави. І ти не можеш зрозуміти - а як це відбулося? Хто винен?
Сейчас и ранее доходы непременно шли в казну минуя всякие оффшоры и т.п. (одни газовые схемы сколько государству принесли за столько лет) ... А кто виноват, - ответ один - добро пожаловать к зеркалу, потому как ни русские, ни ляхи, ни монголо-татары не собирались и не будут радеть за то что бы нам жилось хорошо.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='26 апреля 2010 - 23:07' timestamp='1272316028' post='485859']

зразок для майбутніх поколінь.

чому ми дивуємося? які герої - така і країна.

головне як про це розповісти. Андрій, ти ж знаєш, що і радянською зброєю радянські солдати розстрілювали не лише ворогів у окопах навпроти, а й "вчителів-лікарів-селян..список продовжити", і жертвам для цього навіть не треба було переїзджати кудись.

Чим твої штампи кращі їхніх?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій, хєрова пастанова, ти ж по Мазепі теж платьожок не покажеш:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усім ярим ненавивсникам самого слова - НАЦІОНАЛІЗМ:

"Национализм - высшая форма патриотизма. Не путать с Шовинизм, Расизм, Нацизм" (Советский Энцоклопедический Словарь. Москва 1983г.)

Материал из Википедии — свободной энциклопедии:

"Национали́зм (фр. nationalisme) — идеология и направление политики, базовым принципом которых является тезис о ценности нации как высшей формы общественного единства и её первичности в государствообразующем процессе."

IMHO поняття Шовінізм, Расизм і Нацизм ніколи не були актуальними для України і українців в глобальному маштабі.

Чи може є щось погане в Патріотизмі?

(Я не маю на увазі ні Ющенка ні Тимошенко)

А питання Чорноморського флоту, це швидше питання підготовки плацдарму для далекотермінової перспективи можливого відторгнення Криму. IMHO.

І така мова ведеться російськими шовіністами вже не один рік...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СРСР - це біля 1/4 площі суші планети, з колосальними запасами всіх можливих ресурсів і з порівняно дуже малою кількістю населення. Тобто в нормальних умовах населення такої країни повинно було багатіти день від дня і конкурувати з арабськими шейхами. Але населення дивним чином було явно не багатим: сім'ї все життя чекали своєї панельної квартирки в 30-50кв.м. Черги на автомобілі, телевізори і іншу побутову техніку, причому порівняно дуже низької якості. Як можна було при таких ресурсах забезпечити власним громадянам такий низький матеріальний рівень (ми не будемо порівнювати з Африкою і Азією, хоча і там би виникли питання)? Були заводи, фабрики, але в умовах відсутності конкуренції вони випускали дуже поганої якості товари і це закономірно. Селянство знову було повернуто в кріпацтво, оплата праці мізерна (хто не работає той єст). Відсутність матеріальним благ перекривалась шовіністичним ідеологічним продуктом - людей тупо зомбували, перекроювали, ставили з ніг на голову історію. Це виробництво забезпечувалось нормальним фінансуванням, настільки нормальним, що зараз діти і внуки цих "трудящих" з піною в роті доказують як за союзу було добре. Бо їм справді було добре: квартири поза чергою, автомобілі позачергою, продпайки, безкоштовне лікування в санаторіях, пансіонатах. Кожне літо на халяву на море, піонертабір, а чи задумувались ви що далеко не всім діставалась та халявна путівочка. Особливо стійким - виїзди закордон в дикий капіталізм.

Приватної власності не було, отже все ніби і моє а ніби чуже - кради і не встидайся.

Союз розвалився не по прихоті Горбачова а внаслідок економічного занепаду. То чим там гордитись? Ідеологічним зомбуванням?

На рахунок героїв, спецально для енді: Степан Бандера з 1941 по 1944 рік він був в німецькому концлагері, три його брати були вбиті німцями. А те що вбивав енкаведистів і таких же нелюдів з армії крайової, так чого вони сунулись на Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха, такі цифри нада знать- не 1/4 а 1/6, це ж класіка.

http://community.livejournal.com/warhistory/1885953.html

http://katynbooks.narod.ru/1940_2000/doc/1doc.html

http://www.solonin.org/doc_zapiska-an-shelepina-ns

Впєчатляющій історічєскій докумєнт.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

історія це факти викладені людьми, і кожен толкує її так як вигідно йому. Я вважаю ваші спори тут недоцільними, багато мови взаємні обвинувачення. Ви фактами, документами один одного переконуйте, а не мені мій дід розказував, а мені мій зовсім не так розказував.... Скільки людей стільки поглядів.

Це вічна проблема нашого народу ми тільки що й умієм один одного звинувачувати, не вистачає єдності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не розумію звідки в окремих мешканців провінційного до "мозга костєй" Луцька стільки імперських настроїв. Не прикривайтесь економічними вигодами і можливим добробутом - питання на 100% політичне. Економіка для електорату.

А за співпрацю з Росією можна бути тільки тоді, коли вона за основними світовими рейтингами, які свідчать про реальний добродут людей, ввійде хоча б в першу сотню.

Проти вас, шановні москвофіли працюють наступні аргументи:

1. Країни східної Європи, які колись знаходились під впливом Росії

2. Прибалтика

3. Грузія

У всіх цих країнах зараз все зашибісь. Назвіть одну країну, яка не позбавилась впливу Росії, в якій все зашибісь. Може Киргизстан? Чи Монголія? Чи Молдова? До речі, ви не думали про те, що загниваючі галузі - це штучно створена ситуація (не знаю ким, мабуть американцями), щоб переконати українців в тому, що вони самі нічого не проможні? Спростуйте цю версію. Документально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пройшовши дороги його сім"ї, ти просто не поймеш про що, тобі говорять.

а позвольте полюбопытствовать, в неясных для меня пока целях, вы ромахе адвокат, сочувствующий

или просто народный мститель?

Я його хороший друг, Рому знаю вже добрих три роки, трішки знайомий з його сімє"ю. Дуже порядна людина як і його рідні, дітей виховує правільно(з повагою до інших). Сам побудував свій бізнес з нуля, тяжко працює - як проклятий.

патамуша в случае таких громких заявлений у РККА было полное законное право сжечь всю континентальную Европу за пособничество фашизму и потом всех расстрелять а после подвесить за шею. Да да..

А ты у ромахи спросил как это перечисленное тобой аукнулось его отцу? почему его не расстреляли еще во младенчестве, почему он получил высшее образование и т.д.?

Такі як ти, важають, що мають право взагалі весь світ взяти під себе, тому Захід і ставив знак рівенства між вами і фашистами. Для вас, весь світ, це як своя властність і тут мова іде не тілька за Україну, а за Кавказ, Азію, і інші регіони. Тоді, що ж ви так "по мелочовці" берете, росповсюджуйте вашу агітацію на Турцію, Китай, Прибалтику, до речі, рівно так і робив Гітлер.

Что мне тогда рассказывать, если мой дед по материнской линии был депортирован осваивать оренбургские степи из полтавской губернии и погиб неизвестно где и как в ВОВ? Ты прошел путь моей семьи? Путь моего деда отстрелявшего ТРИ войны? Путь погибшего, ни смотря ни на что за свою страну, второго деда?

Це ваші проблеми, і мені абсолютно "по барабану" на вас! Як для мене, ви самі звичайні окупанти, які ще скаржуться своїми проблемами окупованому народу, хіба може бути таке... :blink:

И про "железное право" расскажи ка кому нибудь другому. Потому что сопоставляя факты я железно могу назвать деятельность УПА - движением неудачников, которые почем зря ложили людей и финале ничего не добились, железно могу назвать Мазепу предателем. Всего лишь называю вещи своими именами. То что ты приписываешь ромахе - называется всего лишь фобия и это не страшно. Страшно то что такие как ты и он хотят управлять страной, потому что "имеют железное право".

Історю пишуть перможці, бо преможених вже нема на цьому світі, і чути, читати вашу історію - це себе дурити! І ваші "так звані факти" ви теж майстерно викрутии під себе, для майбутьного покоління. Такі, як ти, можуть на мої слова сказти "бред", але як приклад подивіться на Чечню, Інгушетію, Дагестн, подивіться як ОРТ, НТВ і інші рускі ЗМІ описують цю війну, як вони всі в один голос заявляли - "війна кінчеться тоді, коли ми перебєм свіх банд-главарів ібо вони є головні ідеологі цієї війни" пройшло вже більше 16 років, і вже не залишилося ні одного Чеченського лідера, а війна там, не то що втихла, а перйшла на зовсім інший рівень, 12-ти річні хлопчики ставлять фугаси за ради інтересу і підривають рускіх і їхнів прибічників. В російських ЗМІ вам такого не покажуть, тільки зайшовши на чеченські сайти(де вся інфо викладається російською), форуми ви побачите справжній розмах трагедії. mammoth тоді що получається - що кавказці теж Бредядть?:) Ні говориться тільки те, що ви творите на мирними народами.

Я кожен день переконуюся, що є Бог на небі і він поставить все на свої місця! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха, такі цифри нада знать- не 1/4 а 1/6, це ж класіка.
та я в голові собі прикинув
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтверди цю версію. документально.

От ти маєш дизігнерську фірму (а при союзі плакати б малював) і з тобою дуже хоче об'єднатись аналогічна тільки в двадцять разів більша структура, яка схавала вже на ринку не одну таку фірму плюючи на дговори-угоди і взагалі визначється агресивним веденням бізнесу. І вони тобі пропонують злиття на партнерських умовах. Що краще розвиватись самому чи стати вторинним придатком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже то що ти не став вчити когось вартує розвалу союзу

п'ята колона кроком в світле комуністичне майбутнє руш, ать-два, ать-.ля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd] 90% написаного тобою, це критика, над чужою думкою. Сам, так і не написав своєї позиції по темі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='27 апреля 2010 - 12:16' timestamp='1272363378' post='486105']

це називається m&a - merge & aquirement - цілком нормальний процес.

Це "у них" - "merge & aquirement", а у нас - рішення залуподрищенського суда, "маскі-шоу",  потрійна продажа, і вуаля- у твого бізнесу (приміром) - новий хазяїн, доброчесний правонабувач, чи просто місцевий олігарх, 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='27 апреля 2010 - 00:07' timestamp='1272316028' post='485859']

так. звичайно. чоловік який поспіль продався росіянам, шведам, полякам, туркам однозначний патріот україни!

так. звичайно, нелюди які різали вчительок і розстрілювали лікарів німецькою зброєю тільки за те, що вони переїхали із східної чи центральної україни - однозначні патріоти.

зразок для майбутніх поколінь.

чому ми дивуємося? які герої - така і країна.

ти забув додати що співробітники НКВД, котрі немало людської крові попили ще досі шановані ветерани і заслужені герої війни, аналогічно можна назвати і Коміністичну партію - котра теє своїм керуванням наробила не мало лиха - і що - нормально себе почувають і навіть пам'ятниик Сталіну ставити планують

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='27 апреля 2010 - 00:07' timestamp='1272316028' post='485859] ти забув додати що співробітники НКВД, котрі немало людської крові попили ще досі шановані ветерани і заслужені герої війни, аналогічно можна назвати і Коміністичну партію - котра теє своїм керуванням наробила не мало лиха - і що - нормально себе почувають і навіть пам'ятниик Сталіну ставити планують

Вас так сильно хвилює хто і кому памятники має ставити. А інших можливо хвилюють памятники інших так званих нац героїв. І що тоді. Давайте всім і все заборонимо. А як же ж демократія, вільний вибір. Що наплюємо. Що зробимо вигляд що так було. Чи можливо кожен для себе повинен сам вибрати, що для нього важливе, і не пхатися в душу до іншого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...