Перейти до змісту

VBIOS CS 1.6 # 15 (Lutsk #1)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Силя абищал-так и будит))

Люди не в играх щастьє-сходите в парк погуляйте а ви за бан соритесь....вон сколько примеров что шутери доводят детишек до криминальних действий...Так что бросайте голубие екрани и гайда на улицу(Кто не заметил--уже весна)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 514
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Litr- не псіхуй.

Натовец - ти зря гониш. особливо тут

Nickname: Litle

ник скорее всего LITR

Нік є нік, а "скоріш за все" можна і твій дописати. не находиш такої можливості ?

Айпі динаміка чи статика - дайте відповідь точну, якщо статичне + Літр грав з чітами але нік був інший то банять нік з айпі...але ж під ніком Літр чітов не використовував він (якщо він).. от запара то...а яйщо айпішка динамічна.. то хтось хоче в бубен.

Яка різниця який нік?! головне іп показаний на його нік, він міг поміняти нік перед грою, щоб не замітили що він чітак!!! ІП все доказує=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Натовєц......без обід но з тебе адмін як з мене балерина.Давай демку які ти там писав на мен і на інших а то вже сил нема чітєр чітєр.Я неспоря 1-2 вх включав шоб бєса погнати це максимум.А коли постійно вх та аім в пацанів.....і ти ж тут граєш з ними і не баниш то це вже зовсім інше......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я неспоря 1-2 вх включав шоб бєса погнати це максимум.

ыыыыы ты хочеш демку где записано как ты включал читы? :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Натовєц......без обід но з тебе адмін як з мене балерина.Давай демку які ти там писав на мен і на інших а то вже сил нема чітєр чітєр.Я неспоря 1-2 вх включав шоб бєса погнати це максимум.А коли постійно вх та аім в пацанів.....і ти ж тут граєш з ними і не баниш то це вже зовсім інше......

якщо ти сумніваєшся в моїй компетентності, то це пряма жалоба на адміна, тобто тобі вже не сюда, а сюда, читаєш ці правила, далі ствоюєш тему по формі і чекаєш відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опа... Літр попробував чіти і в бан, прікольно, чо скажеш, правила є правила.

Але все одно 15 у власті чітаков, які надрочилися не палитися...ось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які надрочилися не палитися

Знаєш в цьому я з тобою згідний! Не раз бачів підозрілих тіпоф... Наприклд той самий "KBAC" тіп рве дай дорогу! не однократно просив адм звернути на нього увагу ( 0 вніманія ) а вобше вважаю треба постійного адм на 15-й!!! Отак от!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які надрочилися не палитися

Знаєш в цьому я з тобою згідний! Не раз бачів підозрілих тіпоф... Наприклд той самий "KBAC" тіп рве дай дорогу! не однократно просив адм звернути на нього увагу ( 0 вніманія ) а вобше вважаю треба постійного адм на 15-й!!! Отак от!

КВАС чистий...

угу ви хочете такого адміна, як "слугу" щоб ви показували пальчіком, а він банив, міняв карти і тд... такого адміна не буде ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КВАС чистий...

Яке самовпевнення будто він або ще хтось ніколи да і не використає чіт :D , вас же по ніках палять, сразу чіти офф і порядок.

угу ви хочете такого адміна, як "слугу" щоб ви показували пальчіком, а він банив, міняв карти і тд... такого адміна не буде ;)

Ні нам такого адмінане нада, потрібно такий щоб Роботу работал, як ніньзя, тихо і незаметно, у твому випадку це приход одміна відразу видна. Чітери ж надроченні - забув ^_^ ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пі пі пі пі пі.

РО неділю.

ВЧИСЬ СВОЇ ПРИТЕНЗІЇ ВИСЛОВЛЮВАТИ КУЛЬТУРНО !!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя тобі порада поменьше вступай з адмінами в розмови "ніачьом" ! А нашот бана чі шо там, то просто не треба якби адмінам говорити чі намікати шо їм робити.

3І: Лічний досвід!

Як я тебе розумію :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забаньте його і на форумі... дитина і КС = зло...

я тобі не маю права показувать демку... такі правила

невже так важко зрозуміть? ти грав з чітами, записали демку, переглянули демку, знайшли твій іп і "ліквідували"... варіант з тим що твій нік ЛІТР і ти під ніком Літл не грав, не працює... бо іп твій фіксується

+ поміняй в профілі свій вік, бо те що тобі 20 років не відповідає дійсності :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

................................................................................

..........................

БАН

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти просто кусок лайна і все! покажи мені ці кляті докази! шо я пользувався цими клятими читами! всю гру покажи! бо я не вірю не одному твому слову покі не побачи! ти як штунда по правилам живеш! ти якійсь не цікавий!

тоді я відчиплюсь! нех ссать! мені цікаво вже самому хто грав на моїй адресі!

я дитина?! нєєє! я гоню завжди з такіх обісранців як ти! мені на цю гру :0139: ! але не люблю коли мені доказують в тому що я не робив!

покажи демку! :lol: :lol: :lol: :lol: :mdr: :mdr: :mdr:

з часом, коли ти подорослішаєш, ти зрозумієш, що так себе не можна вести, але буде вже запізно, оскільки ти на серверах ВБІОСа грати не зможеш, а з такою манерою спілкування, я думаю, ти і на інших ресурсах грати не зможеш

бувай, ми без тебе сумувати не будемо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я буду сумувати, ібо -

1. Натовец на морозі демку показать

2. Натовец - ще пацан (в порівнянні зі мною і стажом гри (я не кажу про майстерність і талановитість а саме про віковий стаж гри))

3. Літр - купуй Стим і не парся, діти яким дали модераторство буває часто заграються з ним, і в міру вікового обмеження намагаються щось комусь доказати і своїх помилок не бачити. Ти ж пригун, в курсі як кості ламаються легко, а дехто навіть і не підозрює наскільки легко (Хто ніфіга не зрозумів - Litr - velomaniac).

Демо в студію !!!! Задрав флуд !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скіньте айпішкі в лічку або в аську, я ще на вг позабанівайу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер я сумувати буду

1. Я не маю права показувати демку

2. Я кс граю 1 рік і половину цього року я ловив чітаків

3. В мене нема тут модерських прав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

/summon silia

/wave LITR

:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я буду сумувати, ібо -

а я б сказав, що це Літр на морозі піти на форум ВБІОСа та попросити розглянути ситуацію з безпідставним баном

2. Натовец - ще пацан (в порівнянні зі мною і стажом гри (я не кажу про майстерність і талановитість а саме про віковий стаж гри))

і що вам заважає піти на вищезгаданий форум та вимагати зняття прав з адміна, що "загрався" :blink:

3. Літр - купуй Стим і не парся, діти яким дали модераторство буває часто заграються з ним, і в міру вікового обмеження намагаються щось комусь доказати і своїх помилок не бачити. Ти ж пригун, в курсі як кості ламаються легко, а дехто навіть і не підозрює наскільки легко (Хто ніфіга не зрозумів - Litr - velomaniac).

ну ось і відкрили питання тілесних пошкоджень, а давайте якщо питання чітерства підтвердиться - то пошкоджень завдаватимемо не лише особі, що порушувала правила, а і особам що ставили під сумнів дії адміна :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я буду сумувати, ібо -

1. Ну он уже сказал что запрещено это делать

2. Ты думаешь один НатовеДс принимал решения про бан?

3. Про кости улыбнуло...кто нифига не понял - литр - веломаньяк !111 голактеко опасносте... и как бэ на сока я знаю за угрозы расправы в реале баниЦцо навсегда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Літр, ти або тормаз ... або дибіл ....

ТУТ НЕ ОФРУМ ВБІОСА!!!!!!1111

свої прид*яви і звинувачення/оправдання пиши на їх форумі ... вимагай демкі, обсирай Натовца ...

чьо ти це все пишеш тут ?

З.І.

а ваще я просто ржунімагу ... спалили твоє айпі .. забанили ... а ти ше й воні тут на всесь форум розвів ... фууу ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скину пару скрінів з деми, щоб не сумнівались

litl1.jpg

litl2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нашо ти оправдуєшся натовєц ?

перед кім ?

ти думаєш йому легше стане від тих скрінів ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не оправдуюсь, я просто показую що в мене є демка, шоб не було нарікань

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...