Перейти до змісту

Защита против взлома WI-FI

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто підкаже якою програмою можна захистити взлом пароля з'єднання WI-FI? По ходу стоїть пароль, захист WPA-PSK. Знаю що важко захиститись від взлому пароля суттєвими прогами....на жаль, можливо є якийсь сканер за допомогою якого можна хочаби виявити коли хтось хоче зробити несанкційоване підключення. Дякую!

Опубліковано

можливо є якийсь сканер за допомогою якого можна хочаби виявити коли хтось хоче зробити несанкційоване підключення.

лог точки доступа

Опубліковано

можливо є якийсь сканер за допомогою якого можна хочаби виявити коли хтось хоче зробити несанкційоване підключення.

лог точки доступа

Дякую, але не дуже розуміюсь на цих налаштуваннях, можна докладніше?

Опубліковано

IDS

А взагалі для кожного поставленого завдання є своє рішення.

Конкретніше розпиши що маєш і чого хочеш досягти.

Опубліковано

IDS

А взагалі для кожного поставленого завдання є своє рішення.

Конкретніше розпиши що маєш і чого хочеш досягти.

.... конкретно: сусід який від мене живе навпроти має інет 1 мегабіт, а в мене 15...от і всі проблеми)))) мені нема чого його інет ламати, а от йому...думаю є сенс....от і думаю як захистити свій WI-FI. Дякую!

• Адміністратори
Опубліковано

Так, але "wpa2 is also crackable but with more time and the collision attack vectors are less effective."

Так що частіше міняйте ключ і не підберуть :)

Опубліковано

Я вже написав вище.

Нічого додаткового не потрібно. 

І використовувати ключ на 15-20 символів (більше не потрібно, може сказатись на швидкодії підключення)

В ключі повинні міститись великі й малі англійські букви, цифри, спеціальні символи, допускаються пробіли.

Вибравши усі пункти і довжину можна знегерувати тут

Так, але "wpa2 is also crackable but with more time and the collision attack vectors are less effective."

Так що частіше міняйте ключ і не підберуть.

Якщо мова йшла за TKIP - можливо, нормальних описів реальниго досвіду по взлому WPA2-PSK AES я не зустрічав, хоча якщо чейсно й не шукав.

Опубліковано

Зламати можна все. Запропонований Tum@nом варіант захисту для даного випадку більш ніж достатній, imho. Раз в місяць ключі поміняв і користуйся спокійно.

Опубліковано

Я вже написав вище.

Нічого додаткового не потрібно. 

І використовувати ключ на 15-20 символів (більше не потрібно, може сказатись на швидкодії підключення)

В ключі повинні міститись великі й малі англійські букви, цифри, спеціальні символи, допускаються пробіли.

Вибравши усі пункти і довжину можна знегерувати тут

Так що частіше міняйте ключ і не підберуть.

Якщо мова йшла за TKIP - можливо, нормальних описів реальниго досвіду по взламу WPA2-PSK AES я не зустрічав, хоча якщо чейсно й не шукав.

Дуже сподобалась ваша відповідь, дуже дякую....взагалі то дуже цікава і актуальна тема, багато читав в інеті за це, але дуже багато лишнього.. а конкретно і зрозуміло нічого не трапилось(((((

Опубліковано

фильтр на МАС адрес при врломе WiFi особо не влиет

при взломе записывают весь трафик, а потом уже записаную в файл инфу. вломивають подбором

а WPA2 действительно не ломаем, зато если проехать на авто с ноутом в режиме скана на мельнькой скорости по Луцку то можно обнаружить 30+ сетей с WPA за час

Опубліковано

конкретно: сусід який від мене живе навпроти має інет 1 мегабіт, а в мене 15...от і всі проблеми)))) мені нема чого його інет ламати, а от йому...думаю є сенс....от і думаю як захистити свій WI-FI. Дякую!

ужас, я то думал там секреты ужасные.....

откажись от радио - перейди на кабель - защити себя

Опубліковано

конкретно: сусід який від мене живе навпроти має інет 1 мегабіт, а в мене 15...от і всі проблеми)))) мені нема чого його інет ламати, а от йому...думаю є сенс....от і думаю як захистити свій WI-FI. Дякую!

ужас, я то думал там секреты ужасные.....

откажись от радио - перейди на кабель - защити себя

...ну про секрети я не писав, думаю, якщо я звернувся за допомогою..значить є на то причини, а секрети якраз є..специфічні, які стосуються конкретного бізнесу. Дякую!

Опубліковано

кмд: не білше 6ти знаків.

Є приклади.

а мак ти ж сам знаєш не проблема :)

Враховуючи що юзер ставить пароль в основному свій номер телефону або напис на моніторі.

Великих проблем не бачу. :)

Опубліковано

Я не писав про 6 знаків :)

Даний тип захисту ламать можна виключно перебором. 

15 символів різношерстних з пробілом по середині.. 

Опубліковано

Я не писав про 6 знаків :)

Даний тип захисту ламать можна виключно перебором. 

15 символів різношерстних з пробілом по середині.. 

...дійсно, думаю такий пароль буде важко зламати.

Опубліковано

кмд: Важко ломати брутфорсом різношорстні паролі.

Але методи хака не тільки софтверні. :)

Є купа інших варіантів. Правда Ремайндер? :)

Так що нічого не реального нема. Потрібна ціль і результат при відповідній мотивації.

Тому як і усі рахую, для захисту домашньої мережі від несанкціонованого доступу в мережу інтернет достатніми.

Якщо ж мотивація буде відповідна, і результат від неї буде більш ніж адекватний. То паролі не спасуть.

Буть то форс буть то нлп :)

Опубліковано

Пробіл це ___? А ще краще перейменувати точку доступу та поставити опцію на заборону транслювання ідентифікатора.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...