Irochka Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 10:24 #1 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 10:24 Керівництвом поставлена задача схематично зобразити та розкрити поняття "щастя дитини".Тобто:основні засади та лаконічне їх пояснення. Можливо десь з психології чи педагогіки є якісь визначені тези.Буду дуже вдячна.тема актуальна до сьогоднішніх 21-00.
floor Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 10:54 #2 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 10:54 imho, це свобода дій, тобто кожна дитина хоче показати себе з дорослої сторони, і відповідно шукає спосіб як себе проявити дорослою, якщо батьки підтримують дитину, дають змогу їй приймати рішення, і допомагають їй самореалізуватися тоді вона буде щасливою. Ну, а перш за все це: солодощі, ігри, розваги, побешкетувати звісно
difoto Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 10:59 #3 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 10:59 Фломастеры, самокат и буденовка.
Mala Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 11:08 #4 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 11:08 На минулому тижні розмовляю з донечкою ( 6 років) . Вона : мамо, в мене таке щастя !!! Кошенятка в кішки народилися ! Горе : зуб випав Додайте до схеми
laska Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 11:16 #5 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 11:16 А для немовля щастя - коли поруч мама, яка для нього цілий всесвіт.
pmk Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 11:21 #6 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 11:21 Щастя дитини-це коли в неї не забирають ДИТИНСТВО!
laska Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 11:39 #7 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 11:39 Щастя дитини-це коли в неї не забирають ДИТИНСТВО! +1. Є ще такий вислів: дайте дитинству дозріти в дітях. (Д. Дідро)
speaker Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 13:07 #8 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 13:07 Тато, а що таке щастя? -Тато!! А що таке СЧАСТЯ? -По-перше, не счастя, а щастя. А по-друге, сонце моє, - він подивився у величезні зелені окуляри і посміхнувшися, обійняв Соню. – Ось тобі ромашка! Тримай її. Він протягнув крихітці пухнасту, з крапельками дощу ромашку. -Тато!! Ти не відповів!!! -Маленька моя. Щастя, це коли ти радієш ось такій вологій квіточці. А ще коли знаєш, що її можна кому-небудь подарувати. -І все??? Неплавда! Всі ви дорослі неплавильно говолите!! -Чому неплавильно? – Ілля передражнив дочечку. -Щастя – це щастя. Ось. Воно одне, але у кожного своє. Ілля посміхнувся і обійняв Соню ще міцніше. -Тато, а у тебе є щастя? – невгамовне дитя подивилося на батька. -Ти моє щастя. -Ой. -Ти чого засмутилась? -А що мені робити? Якщо я щастя, то мене не вистачить на всіх. Я ж маааленька..А людей багато. А якщо не вистачить – вони ж образяться. А це погано. Вдалині показався жіночий силует. Злегка дув легкий вітер. -Не засмучуйся, сонце. Ти виростеш – станеш великою і щастя буде ще більше. -І його вистачить усім-усім??? -Обов’язково! Дивися хто там йде? Дівчинка посміхнулася і на щоках її з'явилися до болю знайомі ямочки: -Мамо! Мамо! Сонюшка кинулася до матері на руки. Легко піднявши легку дівчинку, Ірина посміхнулася Іллі. -Мамо! А я дізналась що таке щастя!!! -Так? І що ж це? -Тато сказав, що щастя - це Я! Ілля стояв поряд і усміхався. Ірина теж посміхнулася і підійшовши ближче до чоловіка подивилась в очі: -Щастя, Сонечко, це коли ми разом йдемо по дорозі за ромашками. Ось це щастя. Відпустивши дитину, дівчина чмокнула Іллю і узяла дочку за руку. Ілля підхопив другу: -Ну що, чудо наше, підемо за щастям? -АХА! Десь цвірчали горобці, в повітрі носилися метелики, кружляючись в танці радості. Верхівки дерев злегка ворушили вологим листям. Рум'яне сонце почало ховатися за горизонт, освітлюючи промінням дорогу і трійцю, яка йшла по ній. І вся природа завмерла, захоплюючись безцінними хвилинами маленького дитячого щастя.
SunSeth Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 18:11 #9 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 18:11 Сабля, лосадка і трі дня нє умивацца!
Romich Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 18:12 #10 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 18:12 Лєго, залізниця і три дні не вмиватись
scorp Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 14:06 #11 Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 14:06 Сабля, лосадка і трі дня нє умивацца!+1!душевно, сподобалось!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.