Перейти до змісту

БТР

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Теж бачив, біля історичного корпусу ВНУ стояв, та ще й зверху ряд фар, і розфарбований якось гламурно.

Водій маршрутки впав в ступор, що майже зупинивсь на кільці :ohmy:

Це такий новий розважальний транспорт в Луцьку чи тільки проїздом, хто знає :mdr:

Опубліковано

це напевно хтось так "пантується" бо ще пам'ятаю...на Новий Рік....п'яна компанія розгулявала на ньому по Луцьку :friday:

Опубліковано

я теж кілька разів в центрі бачив, і зверху ряд фар які добряче сліплять зустрічних, дивно, як на це відреагує наша ДАІ...очевидно ніяк

Опубліковано

Эта ...уйня БРДМ(бронированная разведывательно-дозорная машина)пару раз на Огиенка стояла возле магазинов "Казанова" и Ритуальных услуг, хозяин этих магазинов, он же хозяин БРДМки, некий Марэк (имя или кликуха - не знаю).

Стоит данная махинка от 7000 "убитых енотов".

Источник:http://rstcars.com/oldcars/specialtech/brdm/

Опубліковано

теж бачив декілька разів у місті, а позавчора друг розказав, що на весіллі буде їхати в ньому, а наречена в другому, бо у власника їх аж 2 шт., казав, що всередині там як у лімузині є все...

Опубліковано

Марік*. Звати його Марк Володимирович.

Так він власних казанови і ритуалки.

Ні, в нього він один. Інший у його друга, не буду називати імена.

Опубліковано

Тепер Hammerи в сторонці будуть проти даних танків...

ну якби був Hammer H1, то ще можна було б потягатись з цим чудом радянської армії, а так все що йде після H1 це вже гламурні іграшки :)

Опубліковано

ИМХО и этот танк и пендосамериканский должны ездить исключительно по танкодромам и пустыням. В городе им не место.

Опубліковано

Марк полюбляє рибалку та полювання. Думаю той трахтор ще помісить болота... а по місту він ще їздить щоб всі бачили. Я б теж їздив якби купив :)

Опубліковано

нашими дорогами після зими лише такими штуками і їздити :(

Цікаво, скільки відер пального на 100 км воно п'є :)

Опубліковано

БРДМ-2 витрачає десь 40л 76-го бензину на сотню і може розігнатися до 90 км/год.

Є якісь варіанти з дизельним двигуном з наддувом. Має бути економічніший.

Опубліковано

Коли ці два БРДМ гнали в Луцьк і водій переднього несподівано загальмував - той, що ззаду протаранив переднього :) У водіїв "зірки" в очах, на танкетках - лише 1 подряпина.

Опубліковано

Мій друг обшивав салон того БТР кожою то казав шо то якісь брати його купили на охоту їздити .я його бачив в Ліпінах і на кіївській а ще на авторіа він на продажі стояв десь місяць назат

Опубліковано

Якшо точніше то 36 літрів на 100км.

9b4b111cefef.jpg

В Києві стояв такий :))) Пташками обгаджаний :D , не втримався - сфоткав.

4a7963db4fb4.jpg

Собственно Марка Володимировича БРДМ :)

Місяць тому фотаф, зараз же він красивіший :smile-zachot:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

ще один власник БеТеРа це той що має червоне Бентлі Контіненталь.

Доречі зимою цього беТера умудрились посадити на снігу і витягували його звичайним "Білорусом", так що БТР фігня "Білорус" рулить

Опубліковано

Сьогодні на повороті з Рівненської на Відродження.

Уявляю як почуваються інші водії поруч з таким транспортним засобом :)

post-6583-1272451855,33_thumb.jpg

post-6583-1272451870,73_thumb.jpg

post-6583-1272451885,03_thumb.jpg

post-6583-1272451899,49_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...